Norml duzeninde gitsin kiz zaten. Bide bunu takma kafaya bence. Onemli olan yumurtalrinin kalitesini arttirmasi . Erkn veya geciktrmesin. Olmasi gerektgi gibi olsn. Herkeste bir olck diye bisey yok naislsa10.günüm cicegim clife carlatır diye heyecanlanmıstım erkenden ama yokhic koyulasma ilk gün attıgımdan daha silik hatta suan ikincisi
Ayyy ne bileyim düzenli kullanacam diye fazla taktım sanırım clifeaNorml duzeninde gitsin kiz zaten. Bide bunu takma kafaya bence. Onemli olan yumurtalrinin kalitesini arttirmasi . Erkn veya geciktrmesin. Olmasi gerektgi gibi olsn. Herkeste bir olck diye bisey yok naislsasen sifa bulmya bak yeter yani
Şimdi okudum canım birisi ilerde yumuşak birşeye değiyorsa hamilesin diyor parmağın yarısını sokupta eline sert geliyorsa adet olacaksın diyorda benim ilerde ve yumuşak yarında olmazsam öğlen hemen test almaya gideyim ben en iyisiKonuyu buldum etiketledim seni daha detaylı yazmıslar canım baktınmı
Kuzum daha dur 1 ay kullandın bi 3 ay geçsin 3. Kutuda hamile kalanlarda varAyyy ne bileyim düzenli kullanacam diye fazla taktım sanırım clifeabitmek üzerede zaten az kaldı artık olursada olmazsada allahtan dogru diyorsun kuzum hadi yat uyu tesekkür ederim destegine
Ne demk cnm. Yerken ya safi de ay agzina. Gercktn de olursa her trlu oluo . Yarin grsrz aeAyyy ne bileyim düzenli kullanacam diye fazla taktım sanırım clifeabitmek üzerede zaten az kaldı artık olursada olmazsada allahtan dogru diyorsun kuzum hadi yat uyu tesekkür ederim destegine
Hadi insallah olmazsın adette hamilesindir canım ne cok sevinirimŞimdi okudum canım birisi ilerde yumuşak birşeye değiyorsa hamilesin diyor parmağın yarısını sokupta eline sert geliyorsa adet olacaksın diyorda benim ilerde ve yumuşak yarında olmazsam öğlen hemen test almaya gideyim ben en iyisi
Sifa olsun allahım diyerek yutuyorum kasıktakini insallah hayırlısıyla olur balam görüsürüzNe demk cnm. Yerken ya safi de ay agzina. Gercktn de olursa her trlu oluo . Yarin grsrz ae
Bakalım insallah gerek kalmaz kuzum 3.kutuya cabuk alıyorum ben heveslerimi galibaKuzum daha dur 1 ay kullandın bi 3 ay geçsin 3. Kutuda hamile kalanlarda var
İnşallah canım ama kasıklarım iki gündür haraketli adet olacak gibiyim de neyse ya sabırHadi insallah olmazsın adette hamilesindir canım ne cok sevinirim
Bu ay bizim ayımız olsun insallah
Cokta sokmayın artık parmaklarınızı bir kere denediniz ögrendiniz tamam zarar falan vermesin mazallah
Hamislik belirtisidir onlar hamislikİnşallah canım ama kasıklarım iki gündür haraketli adet olacak gibiyim de neyse ya sabırok bebeğim
İnşallah kalmazda ecele yok bebeğimBakalım insallah gerek kalmaz kuzum 3.kutuya cabuk alıyorum ben heveslerimi galiba
Eğer hamileysem yumurtlama günü cidden Fasa fisoHamislik belirtisidir onlar hamislik
İlk kutumun yarısını kullandım gecen ay cokta sık düzenli tüketmemistim günde iki kez kullanıyorum sabah aksam yemeklerden önceİnşallah kalmazda ecele yok bebeğimyeni başladık hemen etki etmeyebilir birde benim az kaldı yani 6 günlük felan kaldı geçen ay çok mu yedim ki senin ilk kutun ikinci ayda onu mu kullanıyorsun yeniden aldın mı
Sen ayrıca ovüde yapıyormusunki cicegim?Eğer hamileysem yumurtlama günü cidden Fasa fiso
Yok yavrum hastalıktan gözümü açamadımki ayrı yattık zaten bulaşmasın diye ben hep oturma odasında yattım diyorumya alakasız günlerde ilişki oldu birisi yaklaşık 1 hafta önce diyeride adet sonrası hemen oldu ortada buluşamadık İnan hamileysem yumurtlama günlerine inanmıcam Rabbim iki taşın arasında verdi diyecemSen ayrıca ovüde yapıyormusunki cicegim?
Yalnız adetten sonrasıda güzel bir deneme tarihi bence insallah ozaman tutunmustur sonucta ovüde yapmamıssın belki erken yumurtladın nereden bilecen balam allah kerim iki regl arasında oldu dersin tas deme cocugaaaYok yavrum hastalıktan gözümü açamadımki ayrı yattık zaten bulaşmasın diye ben hep oturma odasında yattım diyorumya alakasız günlerde ilişki oldu birisi yaklaşık 1 hafta önce diyeride adet sonrası hemen oldu ortada buluşamadık İnan hamileysem yumurtlama günlerine inanmıcam Rabbim iki taşın arasında verdi diyecem
Ah nanam şuan nedense boş konuştuğumu ve adet olacağımı düşünüyorum inşallah tutmuş olsunYalnız adetten sonrasıda güzel bir deneme tarihi bence insallah ozaman tutunmustur sonucta ovüde yapmamıssın belki erken yumurtladın nereden bilecen balam allah kerim iki regl arasında oldu dersin tas deme cocugaaa
Hmmm şimdi anladım yavrucuuum evet bende kullandığımda az geliyodu bol bol tükettim adet olursam buna tekrar başlar o sırada bidaha sipariş ederim ama acele etmeyelim ya içindeki otları ben çok araştırdım içindekiler hep hamile kalmaya yardımcı otlar fayda göreceğimizi düşünüyorumİlk kutumun yarısını kullandım gecen ay cokta sık düzenli tüketmemistim günde iki kez kullanıyorum sabah aksam yemeklerden önce
Aslında dolu dolu tüketmek gerekiyormus iki ögün yemek yeniliyorsa ben sonradan okudum o yazısını benimkide iki gün idare edecek kadar kaldı dolu dolu tüketirsem iki güne biter balam
3.kutu dedim oradan kafan karıstı senin galiba ücüncü ay demek istemistim
Kuzum benim anlamadıgım sen ovü testi yapmıyorsun ama clifeta düzenli kullanıyorsun fakat ovü döneminde clifeın kesilmesi gerekiyor belirtilerinden anlıyormuydun balam sen döylediysende unutmus olabilirim affetAh nanam şuan nedense boş konuştuğumu ve adet olacağımı düşünüyorum inşallah tutmuş olsun
Hmmm şimdi anladım yavrucuuum evet bende kullandığımda az geliyodu bol bol tükettim adet olursam buna tekrar başlar o sırada bidaha sipariş ederim ama acele etmeyelim ya içindeki otları ben çok araştırdım içindekiler hep hamile kalmaya yardımcı otlar fayda göreceğimizi düşünüyorum
Yok yavrum bak adetle başladım 10 gün düzenli kullandım sonra hastalandım yiyemedim söylememiştim kuzumKuzum benim anlamadıgım sen ovü testi yapmıyorsun ama clifeta düzenli kullanıyorsun fakat ovü döneminde clifeın kesilmesi gerekiyor belirtilerinden anlıyormuydun balam sen döylediysende unutmus olabilirim affet
Anladım simdi birtanem cokpardonYok yavrum bak adetle başladım 10 gün düzenli kullandım sonra hastalandım yiyemedim söylememiştim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?