Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anladım kuzucum sonrasında catlatma ıgnesıde vuruluyor ozaman dımı
Evet kuzum yani bu çok kafama yatıyor en azından bi denerim çünkü benim yumurtlama işlemi geç oluyor bazende erken oluyor en azından doktor kontrolünde denerim bide

Niye hatalı olsunki ya bu doktorlarda ne yaptığını bilmiyor bence sabit bi doktorda kalmak lazım

Evet kuzum yani bu çok kafama yatıyor en azından bi denerim çünkü benim yumurtlama işlemi geç oluyor bazende erken oluyor en azından doktor kontrolünde denerim bide
yumurtlama bendede gec oluyor o zaman bende bı sorayım doktora bu konuyu, normalde adet dongun nasıl yumurtlaman kacıncı gun oluyordu canım

yumurtlama bendede gec oluyor o zaman bende bı sorayım doktora bu konuyu, normalde adet dongun nasıl yumurtlaman kacıncı gun oluyordu canım
Kuzum ben kasımda düşük yaptım aslında adetim düzenliydi hep aynı gün olurdum sonra evlendim ve adet kabusu başladı adetin 19. Günü yumurtlama oluyo diye biliyorum ama aralık ayında adetin 11. Günü yumurtlama oldu şimdide adetim 7 gün gecikti idrar testi negatif öyle bekliyorum

işte hep düşükten sonra değişiyor donguler bende de eylülde düşük oldu ondan sonra yumurtlamam gec olmaya basladı gibi oldum benım 28 gunde bır oluyor yıne ama ovu testlerınde pik 18 gunde oluyor anlamadım gıttı ama yıne 28. gun adet gelıyor senınde 28 gün ozaman dımı döngün

Evet normalde 28 di canım aa sendemi düşük yaptın geçmiş olsun çok ya benim bu adet gecikmesi niye oldu anlamadım bazı aylar yumurtlama olmaz diyorlar belkide o yüzdenmi oldu diyede düşünüyorum

G

Hayırlısı olsun tatlım bugün yap test haber verirsin
Yarın sabah yapacağım ama çok umutluyum rüyamda bir kuş gördüm birde baktım erkek çocuk olmuş o kuş eşim çok istiyor erkek 7 yaşında kızım var

Evet normalde 28 di canım aa sendemi düşük yaptın geçmiş olsun çok ya benim bu adet gecikmesi niye oldu anlamadım bazı aylar yumurtlama olmaz diyorlar belkide o yüzdenmi oldu diyede düşünüyorum
evet doktor banada bazı aylar yumurtlama olmaz dedı ama belkı senın gec dollenme falan olmus olabılır mı 5 gun gecıkme cok gıbı cunku dimi, evet canım düşük oldu hatta ikizmi biri kendılıgınden dustu bırı tam tup kenarına tutunmus onun ıcınde normal gebelık mı dıs gebelıkmı bılemedıler bı ıgne vurdular sonra dustu oda cok kotu zamanlardı

Seni o kadar iyi anlıyorumki Rabbim inşallah hayırlı bi şekilde yine hamilelik duygusunu tattırır doğal yollardanmı oldu kuzum ikiz tutturmuşsun yine olma ihtimali var yani ne güzel :)

Kızlar şimdi ben yine çılgınca kararlar alıyorum adet olunca doktordan klomen isticem kafamıza göre veriyormu yoksa bana tahlil falan yapıcakmı bilgisi olan beni bi aydınlatsın :))
Canım doktor şikayetini dinler bence ona göre verir ama sen sor yinede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…