Evet kuzum yani bu çok kafama yatıyor en azından bi denerim çünkü benim yumurtlama işlemi geç oluyor bazende erken oluyor en azından doktor kontrolünde denerim bideanladım kuzucum sonrasında catlatma ıgnesıde vuruluyor ozaman dımı
Niye hatalı olsunki ya bu doktorlarda ne yaptığını bilmiyor bence sabit bi doktorda kalmak lazımKızlar7 aydır
Fındık fıstık ceviz muz bitter çikoöata
Keçibıynuzu pekmezi.
Arısütü bal polen
İlaç hepsi düzenli
Doktor istanbuldaki hatalı diyor %35 için.
Offf herkes birbirini suçluyır
İstanbulda olup düzen lab. Bilen varmı
yumurtlama bendede gec oluyor o zaman bende bı sorayım doktora bu konuyu, normalde adet dongun nasıl yumurtlaman kacıncı gun oluyordu canımEvet kuzum yani bu çok kafama yatıyor en azından bi denerim çünkü benim yumurtlama işlemi geç oluyor bazende erken oluyor en azından doktor kontrolünde denerim bide
Kuzum ben kasımda düşük yaptım aslında adetim düzenliydi hep aynı gün olurdum sonra evlendim ve adet kabusu başladıyumurtlama bendede gec oluyor o zaman bende bı sorayım doktora bu konuyu, normalde adet dongun nasıl yumurtlaman kacıncı gun oluyordu canım
Canım adet oldun mu ki senKızlar şimdi ben yine çılgınca kararlar alıyorum adet olunca doktordan klomen isticem kafamıza göre veriyormu yoksa bana tahlil falan yapıcakmı bilgisi olan beni bi aydınlatsın :))
Yok kuzum olmadım ama şimdiden plan yapıyorumCanım adet oldun mu ki sen
işte hep düşükten sonra değişiyor donguler bende de eylülde düşük oldu ondan sonra yumurtlamam gec olmaya basladı gibi oldum benım 28 gunde bır oluyor yıne ama ovu testlerınde pik 18 gunde oluyor anlamadım gıttı ama yıne 28. gun adet gelıyor senınde 28 gün ozaman dımı döngünKuzum ben kasımda düşük yaptım aslında adetim düzenliydi hep aynı gün olurdum sonra evlendim ve adet kabusu başladıadetin 19. Günü yumurtlama oluyo diye biliyorum ama aralık ayında adetin 11. Günü yumurtlama oldu şimdide adetim 7 gün gecikti idrar testi negatif öyle bekliyorum
Test yaptın mi pekiY
Yok kuzum olmadım ama şimdiden plan yapıyorum
Evet normalde 28 di canım aa sendemi düşük yaptın geçmiş olsun çok ya benim bu adet gecikmesi niye oldu anlamadım bazı aylar yumurtlama olmaz diyorlar belkide o yüzdenmi oldu diyede düşünüyorumişte hep düşükten sonra değişiyor donguler bende de eylülde düşük oldu ondan sonra yumurtlamam gec olmaya basladı gibi oldum benım 28 gunde bır oluyor yıne ama ovu testlerınde pik 18 gunde oluyor anlamadım gıttı ama yıne 28. gun adet gelıyor senınde 28 gün ozaman dımı döngün
Dün yaptım kuzum negatifTest yaptın mi peki
Günaydın ciceklerim❤❤❤
O konudan zor cıktık balam hic tekrar acmayslım
Haha delifisek
Evet canım onu bende farkettim fakat elimden birsey gelmiyor biliyorsunki topik yöneticisiyim kk yöneticisi degil
Hayırlısı olsun tatlım bugün yap test
Yarın sabah yapacağım ama çok umutluyum rüyamda bir kuş gördüm birde baktım erkek çocuk olmuş o kuş eşim çok istiyor erkek 7 yaşında kızım varG
Hayırlısı olsun tatlım bugün yap test haber verirsin
evet doktor banada bazı aylar yumurtlama olmaz dedı ama belkı senın gec dollenme falan olmus olabılır mı 5 gun gecıkme cok gıbı cunku dimi, evet canım düşük oldu hatta ikizmi biri kendılıgınden dustu bırı tam tup kenarına tutunmus onun ıcınde normal gebelık mı dıs gebelıkmı bılemedıler bı ıgne vurdular sonra dustu oda cok kotu zamanlardıEvet normalde 28 di canım aa sendemi düşük yaptın geçmiş olsun çok ya benim bu adet gecikmesi niye oldu anlamadım bazı aylar yumurtlama olmaz diyorlar belkide o yüzdenmi oldu diyede düşünüyorum
Hayırlısı olsun bakalım canım yoksa bı an önce adet olursun insAllahDün yaptım kuzum negatif
Seni o kadar iyi anlıyorumki Rabbim inşallah hayırlı bi şekilde yine hamilelik duygusunu tattırır doğal yollardanmı oldu kuzum ikiz tutturmuşsun yine olma ihtimali var yani ne güzel :)evet doktor banada bazı aylar yumurtlama olmaz dedı ama belkı senın gec dollenme falan olmus olabılır mı 5 gun gecıkme cok gıbı cunku dimi, evet canım düşük oldu hatta ikizmi biri kendılıgınden dustu bırı tam tup kenarına tutunmus onun ıcınde normal gebelık mı dıs gebelıkmı bılemedıler bı ıgne vurdular sonra dustu oda cok kotu zamanlardı
Ay inşallah ya beklicem artık elimde tarlusol söktürücü var ama kullanmicam kendiliğinden olsun istiyorumHayırlısı olsun bakalım canım yoksa bı an önce adet olursun insAllah
Bence de bekle bklm olursun kendiliğinden insAllahAy inşallah ya beklicem artık elimde tarlusol söktürücü var ama kullanmicam kendiliğinden olsun istiyorum
Aynen kuzumBence de bekle bklm olursun kendiliğinden insAllah
Canım doktor şikayetini dinler bence ona göre verir ama sen sor yinedeKızlar şimdi ben yine çılgınca kararlar alıyorum adet olunca doktordan klomen isticem kafamıza göre veriyormu yoksa bana tahlil falan yapıcakmı bilgisi olan beni bi aydınlatsın :))
Vitamin alsın eşin çok faydası oluyor. Ceviz havuç keçiboynuzu faydası varEşimin 7 ay önceki sperm testi %1
4 ay sonra %35
Şimdi yine %3
Öyle yapıcam canım adet olunca gidicem inşallahCanım doktor şikayetini dinler bence ona göre verir ama sen sor yinede ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?