Bilemiyorum artık her yola gidiyo kafam çaresizlik ne zorEvet hem kilo verdim biraz o arada hemde bu seti kullandım canim.
Özellikle eski bildirimlerde çok fazla gebelik haberi var :)Buldum istek atttım :)
Gebelik seti diye geçiyormuş galiba adı artık. Ben doğal olan şeylerin faydası olacağına inanıyorum.Bilemiyorum artık her yola gidiyo kafam çaresizlik ne zor
Bende bitkisel şeylere inanıyorum valla zaten adet düzene girdikten sonra bence gebelikte oluyorGebelik seti diye geçiyormuş galiba adı artık. Ben doğal olan şeylerin faydası olacağına inanıyorum.
Evt Rabbimin nasibiyle oluyor, herşey vesile. Bende biraz baktım sayfaya şimdi bi çok gebelik haberi hiç beklenilmeyen, pkolu olan, aşılama yapan, tüp bebek yapan, erken menapozu olan düşüğü olan, dusuk amh si olan, varioksel olan, her sorunlu vardı. Rabbim vesile etmiş bebek nasip etmiş.Bende bitkisel şeylere inanıyorum valla zaten adet düzene girdikten sonra bence gebelikte oluyor
Evet aslında birazda inanmak lazım varya ben macunu aldığım ilk ay tamam dedim önce Rabbim nasip ederse olur sonrada bu macun ama o kadar inanarak kullandım ki ben inanmanında işe yaradığınu düşünüyorum :)Evt Rabbimin nasibiyle oluyor, herşey vesile. Bende biraz baktım sayfaya şimdi bi çok gebelik haberi hiç beklenilmeyen, pkolu olan, aşılama yapan, tüp bebek yapan, erken menapozu olan düşüğü olan, dusuk amh si olan, varioksel olan, her sorunlu vardı. Rabbim vesile etmiş bebek nasip etmiş.
Ayy sorma ya catliycam 6 gün var reglime dayanamadım test yaptım negatif@cileklilimonata @Fakirprenses son durumlarınız ne ciceklerim?
Kesinlikle bende cok inanarak kullandim :)Evet aslında birazda inanmak lazım varya ben macunu aldığım ilk ay tamam dedim önce Rabbim nasip ederse olur sonrada bu macun ama o kadar inanarak kullandım ki ben inanmanında işe yaradığınu düşünüyorum :)
Allah gönlünüze göre versin benim ilk gebeliğin 7 yıl önceydi rahim filmi çekildikten hemen sonra hamile kalmıştım küçük tıkanıklık varmış açılmıştı filmle şimdi de bekliyoruz bakalım planlı değildi eşim fitil ameliyatı oldu ocak 15 de bende regl oluyordum gelen giden sağlık ocağına gidip hap alamadım o arada yeni yeni çocuk olsun diyorsun denk geldi işte ama 1 haftadır memelerde hassasiyet ağrı kadınlarımda ağrı oluyor sürekli yorgunum ve uyku halim var bunların hepsini adet olacağıma ve yorgunluğa vermiştim ama 4 gün oldu artık iyice hamile miyim diyorum
Yavrum mantıklı olan bence klomen değilde yani şöyle eğer yumurtan büyümüyorsa klomen verir eğer yumurtalarının büyümesinde sıkıntı yoksa hiç boşyere klomen kullanıpta kiste çevirme direk yumurtalarını takip edip çatlatma iğnesi yazsın ben adet olursam öyle yapacağımKızlar şimdi ben yine çılgınca kararlar alıyorum adet olunca doktordan klomen isticem kafamıza göre veriyormu yoksa bana tahlil falan yapıcakmı bilgisi olan beni bi aydınlatsın :))
Suanki doktor nerede canımKızlar7 aydır
Fındık fıstık ceviz muz bitter çikoöata
Keçibıynuzu pekmezi.
Arısütü bal polen
İlaç hepsi düzenli
Doktor istanbuldaki hatalı diyor %35 için.
Offf herkes birbirini suçluyır
İstanbulda olup düzen lab. Bilen varmı
Allah hayırlısıyla bagıslssın insallah kuzumYarın sabah yapacağım ama çok umutluyum rüyamda bir kuş gördüm birde baktım erkek çocuk olmuş o kuş eşim çok istiyor erkek 7 yaşında kızım var
Inşallah hamilesindir canim senin baya belirti varmış rabbim gönlüne göre versin ben kendimden umudu kestim cunki bundan önce düşük olmuştu hamileligimide göğüs hassasiyetiyle anlamıştım ama şu anda kasik batması dışında hiç bir belirtim yok 1Allah gönlünüze göre versin benim ilk gebeliğin 7 yıl önceydi rahim filmi çekildikten hemen sonra hamile kalmıştım küçük tıkanıklık varmış açılmıştı filmle şimdi de bekliyoruz bakalım planlı değildi eşim fitil ameliyatı oldu ocak 15 de bende regl oluyordum gelen giden sağlık ocağına gidip hap alamadım o arada yeni yeni çocuk olsun diyorsun denk geldi işte ama 1 haftadır memelerde hassasiyet ağrı kadınlarımda ağrı oluyor sürekli yorgunum ve uyku halim var bunların hepsini adet olacağıma ve yorgunluğa vermiştim ama 4 gün oldu artık iyice hamile miyim diyorum
Son adet tarihim 11 ocak canimcim bitiş 14 takvimim 6 gün kaldığını gösteriyor şu andaCanım nasıl 6gün var bana 1subat yazdırmıstın bata yeni sildim
Bana niye 1 subat yazdırdın öyleyseSon adet tarihim 11 ocak canimcim bitiş 14 takvimim 6 gün kaldığını gösteriyor şu anda
Valla ne bilim canım ya kafam gitmiştir büyük ihtimalle kusura bakmaBana niye 1 subat yazdırdın öyleyse
Tamam tatlımValla ne bilim canım ya kafam gitmiştir büyük ihtimalle kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?