Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gebelik seti diye geçiyormuş galiba adı artık. Ben doğal olan şeylerin faydası olacağına inanıyorum.
Bende bitkisel şeylere inanıyorum valla zaten adet düzene girdikten sonra bence gebelikte oluyor

Bende bitkisel şeylere inanıyorum valla zaten adet düzene girdikten sonra bence gebelikte oluyor
Evt Rabbimin nasibiyle oluyor, herşey vesile. Bende biraz baktım sayfaya şimdi bi çok gebelik haberi hiç beklenilmeyen, pkolu olan, aşılama yapan, tüp bebek yapan, erken menapozu olan düşüğü olan, dusuk amh si olan, varioksel olan, her sorunlu vardı. Rabbim vesile etmiş bebek nasip etmiş.

Evet aslında birazda inanmak lazım varya ben macunu aldığım ilk ay tamam dedim önce Rabbim nasip ederse olur sonrada bu macun ama o kadar inanarak kullandım ki ben inanmanında işe yaradığınu düşünüyorum :)

N Nana Ana belirtimde yok ssadece ovudan beri kadınlarımda batlamalar var ama galiba stresten göğüslerinde hassaslık falan yok akintimda yok bu ayda olmadi galiba
Allah gönlünüze göre versin benim ilk gebeliğin 7 yıl önceydi rahim filmi çekildikten hemen sonra hamile kalmıştım küçük tıkanıklık varmış açılmıştı filmle şimdi de bekliyoruz bakalım planlı değildi eşim fitil ameliyatı oldu ocak 15 de bende regl oluyordum gelen giden sağlık ocağına gidip hap alamadım o arada yeni yeni çocuk olsun diyorsun denk geldi işte ama 1 haftadır memelerde hassasiyet ağrı kadınlarımda ağrı oluyor sürekli yorgunum ve uyku halim var bunların hepsini adet olacağıma ve yorgunluğa vermiştim ama 4 gün oldu artık iyice hamile miyim diyorum

Kızlar şimdi ben yine çılgınca kararlar alıyorum adet olunca doktordan klomen isticem kafamıza göre veriyormu yoksa bana tahlil falan yapıcakmı bilgisi olan beni bi aydınlatsın :))
Yavrum mantıklı olan bence klomen değilde yani şöyle eğer yumurtan büyümüyorsa klomen verir eğer yumurtalarının büyümesinde sıkıntı yoksa hiç boşyere klomen kullanıpta kiste çevirme direk yumurtalarını takip edip çatlatma iğnesi yazsın ben adet olursam öyle yapacağım

Suanki doktor nerede canım

Inşallah hamilesindir canim senin baya belirti varmış rabbim gönlüne göre versin ben kendimden umudu kestim cunki bundan önce düşük olmuştu hamileligimide göğüs hassasiyetiyle anlamıştım ama şu anda kasik batması dışında hiç bir belirtim yok 1

@damlapa bende bi kac gun once rüyam da bir oda dolusu yeşil nar gördüm taneleri şeffaftı görüntüsü de tadida çok güzeldi hem ben yedim hem oğluma yedirdim anneme anlattım hamilemisin dedi sanırım çok kafaya takmaktan benimkisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…