- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen canım bir muane etsin bakalım doktorÖyle yapıcam canım adet olunca gidicem inşallah
Hepsini yaptıkVitamin alsın eşin çok faydası oluyor. Ceviz havuç keçiboynuzu faydası var
Bir şey demiyormu doktor peki öneride bulunmuyormu?Hepsini yaptık
Evet canım doğal yolla oldu haziran gibi denemelere baslamıstık ama cok günlere falan dikkat etmemiştik temmuz ve agustosta daha dıkkat ettik agıstosta tutöus ama eylüldede gitti, inşallah yeniden tutar ve saglıklı olur hepimizin canımSeni o kadar iyi anlıyorumki Rabbim inşallah hayırlı bi şekilde yine hamilelik duygusunu tattırır doğal yollardanmı oldu kuzum ikiz tutturmuşsun yine olma ihtimali var yani ne güzel :)
İlacı değişyior ama %35 olan değer nasıl %3 indi bilmiyorum diyorBir şey demiyormu doktor peki öneride bulunmuyormu?
Amin canım inşallah hakkımızda hayırlısı :)Evet canım doğal yolla oldu haziran gibi denemelere baslamıstık ama cok günlere falan dikkat etmemiştik temmuz ve agustosta daha dıkkat ettik agıstosta tutöus ama eylüldede gitti, inşallah yeniden tutar ve saglıklı olur hepimizin canım
Amin canım saol, tabi sen daha iyi bilirsin yaşadığın gördüğün çok şey vardır büyük ihtimal, inşallah sorunlarının hepsi düzelir, Rabbim tez zamanda sanada yavru nasip ederAllah razı olsun canim benim. Eltimin iyi niyetli biri olduğunu düşünmüyorum malesef canim çünkü nişanlandıgim ilk günden beni istemeyisini belli etmis birisi dedikodumu yapan birisi Rabbim herseyi görmemi sağladı Elhamdülillah. O yüzden bu kadar üzülüyorum ayrica eşi çalışmıyormus arada gir işe girer sonra 1 sene de olsa calismayan esimin babasinin yardimiyla gecim yapan esimin abisi babasinin 6 dairesine güveniyor vs. gibi calismayi sevmiyor gibi birisi sonra eşine biraz ilgisiz gibi bilmiyorum ama bana eltim herseyde benim esimi ön plana cikarir. En basit örnek cocugunu esime benzetir daha neler duydum gördüm o yüzden kendisini iyi niyetli görmüyorum. Bu arada arayan ogluymus eltim degilmis hic inanmadim ama inanmislik yaptim. RABBIM herkesin yuvasına iki cihan saadeti nasip etsin yuvalarımızı senlendirecek minik mucizeler nasip etsin ❤sanada kolay dogum nasip etsin insaAllah ayrica evladın hayirli bir evlat olsun insaAllah canim benim ❤
Çıkar çıkar yap bende :)Bir şey soracaktım ben şimdi test alığ evde yapsam çıkar mı adet olmadım bugün 4. Gün
döllenme olmussa cıkar bence canım deneyebılırsınBir şey soracaktım ben şimdi test alığ evde yapsam çıkar mı adet olmadım bugün 4. Gün
işte hep düşükten sonra değişiyor donguler bende de eylülde düşük oldu ondan sonra yumurtlamam gec olmaya basladı gibi oldum benım 28 gunde bır oluyor yıne ama ovu testlerınde pik 18 gunde oluyor anlamadım gıttı ama yıne 28. gun adet gelıyor senınde 28 gün ozaman dımı döngün
Kuzum ben kasımda düşük yaptım aslında adetim düzenliydi hep aynı gün olurdum sonra evlendim ve adet kabusu başladıadetin 19. Günü yumurtlama oluyo diye biliyorum ama aralık ayında adetin 11. Günü yumurtlama oldu şimdide adetim 7 gün gecikti idrar testi negatif öyle bekliyorum
Aa hemen bakiyim bi sayfaya kuzumKızlar bende geçen sene düşük yapmıştım ve 28 günden 35 günlere çıkmıştı döngum. Biraz psikolojik olarak rahatlamak için bi süre bekledik 5 ay kadar. O arada ben beralife in aspir derin yada pko seti olarak geçiyor onun kullandım ve yine aynı markanın hayit suyunu içtim 3 ay kadar. Regl döngum yine 28 e geldi ve bence rahmimi güçlendirdi. Ilk iki gebeligim kanamalı geçmişti. Çok şükür bunda yok. Ben sansa denk geldim, instada polikistikoverla.yasamm sayfasında gordum. Pko değildim ama yine düzen e girmek için kullandım ve çok memnun kaldım. Bence bi araştırın bakın hatta deneyin. Çok insan fayda gördü, kisti olupta kaybolanlar oldu. Bir çok bebek sahibi olan.
Anladım hep düzenli bir yerde yaptırın olmadı. Bir anda nasıl düşmüş anlamadımİlacı değişyior ama %35 olan değer nasıl %3 indi bilmiyorum diyor
O test yanlış diyor
İstanbul düzen lab yaptırmıştık
Bi incele canim, belkide vesile olurAa hemen bakiyim bi sayfaya kuzum
Kuzum sayfanın tam olarak adı neyKızlar bende geçen sene düşük yapmıştım ve 28 günden 35 günlere çıkmıştı döngum. Biraz psikolojik olarak rahatlamak için bi süre bekledik 5 ay kadar. O arada ben beralife in aspir derin yada pko seti olarak geçiyor onun kullandım ve yine aynı markanın hayit suyunu içtim 3 ay kadar. Regl döngum yine 28 e geldi ve bence rahmimi güçlendirdi. Ilk iki gebeligim kanamalı geçmişti. Çok şükür bunda yok. Ben sansa denk geldim, instada polikistikoverla.yasamm sayfasında gordum. Pko değildim ama yine düzen e girmek için kullandım ve çok memnun kaldım. Bence bi araştırın bakın hatta deneyin. Çok insan fayda gördü, kisti olupta kaybolanlar oldu. Bir çok bebek sahibi olan.
4 gğn geçtiyse varsa çıkar benceBir şey soracaktım ben şimdi test alığ evde yapsam çıkar mı adet olmadım bugün 4. Gün
Canım sen korunurkenmi kullandınBi incele canim, belkide vesile olur
Polikistikoverla.yasammKuzum sayfanın tam olarak adı ney
Buldum istek atttım :)Polikistikoverla.yasamm
Evet hem kilo verdim biraz o arada hemde bu seti kullandım canim.Canım sen korunurkenmi kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?