Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni o kadar iyi anlıyorumki Rabbim inşallah hayırlı bi şekilde yine hamilelik duygusunu tattırır doğal yollardanmı oldu kuzum ikiz tutturmuşsun yine olma ihtimali var yani ne güzel :)
Evet canım doğal yolla oldu haziran gibi denemelere baslamıstık ama cok günlere falan dikkat etmemiştik temmuz ve agustosta daha dıkkat ettik agıstosta tutöus ama eylüldede gitti, inşallah yeniden tutar ve saglıklı olur hepimizin canım

Amin canım inşallah hakkımızda hayırlısı :)

Amin canım saol, tabi sen daha iyi bilirsin yaşadığın gördüğün çok şey vardır büyük ihtimal, inşallah sorunlarının hepsi düzelir, Rabbim tez zamanda sanada yavru nasip eder

Bir şey soracaktım ben şimdi test alığ evde yapsam çıkar mı adet olmadım bugün 4. Gün

Kızlar bende geçen sene düşük yapmıştım ve 28 günden 35 günlere çıkmıştı döngum. Biraz psikolojik olarak rahatlamak için bi süre bekledik 5 ay kadar. O arada ben beralife in aspir seti yada pko seti olarak geçiyor onu kullandım ve yine aynı markanın hayit otu suyunu içtim 3 ay kadar. Regl döngum yine 28 e geldi ve bence rahmimi güçlendirdi. Ilk iki gebeligim kanamalı geçmişti. Çok şükür bunda yok. Ben sansa denk geldim, instada polikistikoverla.yasamm sayfasında gordum. Pko değildim ama yine düzen e girmek için kullandım ve çok memnun kaldım. Bence bi araştırın bakın hatta deneyin. Çok insan fayda gördü, kisti olupta kaybolanlar oldu. Bir çok bebek sahibi olan.

Aa hemen bakiyim bi sayfaya kuzum

Kuzum sayfanın tam olarak adı ney

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…