Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende öyleyim sanırım son 1 haftadır çok takildim buna belirtilerde psikolojik mi acaba diyorum

Umutsuzluğa kapılma olur mutlaka biraz vücut dinlensin yine olur bekliyorum bende çarşamba testi yapacağım

Benim son 2 3 gündür göğüslerinde dokununca ağrı var amm şişme sertleşme yok aksine dahada yumusaklar böyle nasıl desem elimle yoklayınca acıyı sadece bu belirti sayılır mı
Bende de sertleşme yok ama acıyor dokununca olabilir peki regl günün geçti mi

Şimdi
Ama senin günün geçmiş canimcim yani bence psikoloji değildir inşallah hamilesindir
İnşallah ama eşim test yapma çarşambayı bekleyelim dedi mecbur bekliyorum kızı okula bırakırken arkadaşıma dedim el altından bi test al gel de yapayım diye stres oldum işte korkuyorum adet olacağım diye şimdi yaş da var endişe ediyorum

Ayy yap bakalım heyecanlandım senin yerine peki akıntı varmi sende şu anda
Akıntı normale döndü sanki günlük akıntı
Ayy yap bakalım heyecanlandım senin yerine peki akıntı varmi sende şu anda
Normale döndü akıntı adet belirtisi de kalmadı ara ara kaşıklarım acıyor özellikle sağ tarafım ve sağ meme başı büyümüş sol kasık bugün ağrımaya başladı yani tam ağrı da değil durup dururken şancı gibi giriyor geçiyor

380058
179568105800 Inşallah biseyler vardır bence sende var gibi benim alındım yok sadece arad bir sanki şu geliyo gibi ama çok çok az sağ gögüsümdede ufacık bi çatlama olmuş kiloda almadım o catlaklik neden oldu onuda bilmiyorum sen bugunmu test yapicaksin umarim hayirlisi olur guzel haberlerini bekliyorum canisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…