İnşallah canım Rabbim isteyen herkese versin yavrularımızı bağışlasınAllah hayırlısıyla bagıslssın insallah kuzum
Bende öyleyim sanırım son 1 haftadır çok takildim buna belirtilerde psikolojik mi acaba diyorum@damlapa bende bi kac gun once rüyam da bir oda dolusu yeşil nar gördüm taneleri şeffaftı görüntüsü de tadida çok güzeldi hem ben yedim hem oğluma yedirdim anneme anlattım hamilemisin dedi sanırım çok kafaya takmaktan benimkisi
Umutsuzluğa kapılma olur mutlaka biraz vücut dinlensin yine olur bekliyorum bende çarşamba testi yapacağımInşallah hamilesindir canim senin baya belirti varmış rabbim gönlüne göre versin ben kendimden umudu kestim cunki bundan önce düşük olmuştu hamileligimide göğüs hassasiyetiyle anlamıştım ama şu anda kasik batması dışında hiç bir belirtim yok 1
BurdayımKimse varmı kızlar bisey sormak istiyorum
Benim son 2 3 gündür göğüslerinde dokununca ağrı var amm şişme sertleşme yok aksine dahada yumusaklar böyle nasıl desem elimle yoklayınca acıyı sadece bu belirti sayılır mıBurdayım
Ama senin günün geçmiş canimcim yani bence psikoloji değildir inşallah hamilesindirBende öyleyim sanırım son 1 haftadır çok takildim buna belirtilerde psikolojik mi acaba diyorum
Ayy yap bakalım heyecanlandım senin yerine peki akıntı varmi sende şu andaUmutsuzluğa kapılma olur mutlaka biraz vücut dinlensin yine olur bekliyorum bende çarşamba testi yapacağım
İnsallah vakti saati gelmistirde rabbim onları bizlere bagıslar cicegimİnşallah canım Rabbim isteyen herkese versin yavrularımızı bağışlasın
O üzüntü niye?Kizlar ayrintili ultrasona geldim dua edin bebegimde bisey cikmasin
Güzel sonuçlarla gel inşallahKizlar ayrintili ultrasona geldim dua edin bebegimde bisey cikmasin
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah kötü düşünme inşallah sağlıklıdır bebisinKizlar ayrintili ultrasona geldim dua edin bebegimde bisey cikmasin
Bende de sertleşme yok ama acıyor dokununca olabilir peki regl günün geçti miBenim son 2 3 gündür göğüslerinde dokununca ağrı var amm şişme sertleşme yok aksine dahada yumusaklar böyle nasıl desem elimle yoklayınca acıyı sadece bu belirti sayılır mı
İnşallah o beklentinin nasıl olduğunu biliyorum yaşadım yıllar önce şi di yine aynı duyguları yaşamak çok tuhaf geliyorİnsallah vakti saati gelmistirde rabbim onları bizlere bagıslar cicegim
İnşallah ama eşim test yapma çarşambayı bekleyelim dedi mecbur bekliyorum kızı okula bırakırken arkadaşıma dedim el altından bi test al gel de yapayım diye stres oldum işte korkuyorum adet olacağım diye şimdi yaş da var endişe ediyorumAma senin günün geçmiş canimcim yani bence psikoloji değildir inşallah hamilesindir
Akıntı normale döndü sanki günlük akıntıAyy yap bakalım heyecanlandım senin yerine peki akıntı varmi sende şu anda
Normale döndü akıntı adet belirtisi de kalmadı ara ara kaşıklarım acıyor özellikle sağ tarafım ve sağ meme başı büyümüş sol kasık bugün ağrımaya başladı yani tam ağrı da değil durup dururken şancı gibi giriyor geçiyorAyy yap bakalım heyecanlandım senin yerine peki akıntı varmi sende şu anda
Cok korkuyorum bisey cikicak diyee kagit okuttular bi sorun olursa alinmasi icin imza da attirdilar o ihtimali dusununce kotu oldumO üzüntü niye?
Allah'ın izni ile hiçbir şey olmaz endişelenme merak etme bebişin iyidir ve sağlıkla kucağına alırsınCok korkuyorum bisey cikicak diyee kagit okuttular bi sorun olursa alinmasi icin imza da attirdilar o ihtimali dusununce kotu oldum
Inşallah biseyler vardır bence sende var gibiAkıntı normale döndü sanki günlük akıntı
Normale döndü akıntı adet belirtisi de kalmadı ara ara kaşıklarım acıyor özellikle sağ tarafım ve sağ meme başı büyümüş sol kasık bugün ağrımaya başladı yani tam ağrı da değil durup dururken şancı gibi giriyor geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?