Herkes güzel haber versin inşallah bilmiyorum li birkaç güne yaparım sadece bekliyorum kesinlesin diye380058
179568105800
Inşallah biseyler vardır bence sende var gibibenim alındım yok sadece arad bir sanki şu geliyo gibi ama çok çok az sağ gögüsümdede ufacık bi çatlama olmuş kiloda almadım o catlaklik neden oldu onuda bilmiyorum sen bugunmu test yapicaksin umarim hayirlisi olur guzel haberlerini bekliyorum canisi
Kötüyü düsünme her olasılıkta iptal edebilirsin o sözlesmeleri bebegin iyi cicegim merak etme cok tosun o coookkkCok korkuyorum bisey cikicak diyee kagit okuttular bi sorun olursa alinmasi icin imza da attirdilar o ihtimali dusununce kotu oldum
Ayy insallah ya nasil geçer bu 6 gün bilmiyorum rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etdinHerkes güzel haber versin inşallah bilmiyorum li birkaç güne yaparım sadece bekliyorum kesinlesin diye
Dayanamaz yaparım diye almadım kendimi biliyorum eczanede biraz uzak gitmeyi gözüm kesmedi380058
179568105800
Inşallah biseyler vardır bence sende var gibibenim alındım yok sadece arad bir sanki şu geliyo gibi ama çok çok az sağ gögüsümdede ufacık bi çatlama olmuş kiloda almadım o catlaklik neden oldu onuda bilmiyorum sen bugunmu test yapicaksin umarim hayirlisi olur guzel haberlerini bekliyorum canisi
Geçer başka şeylerle meşgul ol kafanı dağıt ben t3mizlik yapacağım diye kendimi sürüyorum ama yapmıyorum da boş boş oturuyorumAyy insallah ya nasil geçer bu 6 gün bilmiyorum rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etdin
Bende oyalanmaya çalışıyorum ama nafile aklım hep göbeğimdeGeçer başka şeylerle meşgul ol kafanı dağıt ben t3mizlik yapacağım diye kendimi sürüyorum ama yapmıyorum da boş boş oturuyorum
Allahin izni ile insalllah sag salimdir fasulyen hersey yolundadir insalllahKizlar ayrintili ultrasona geldim dua edin bebegimde bisey cikmasin
Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısı ile olur bebeğiniz hiç beklemiyorduk biz de bakalım var mı yok mu daha belli değil minicik bir kız ne de güzel ağabeyinin yanına süslü süslü giydirirsinBende oyalanmaya çalışıyorum ama nafile aklım hep göbeğimdeeşimde üzülüyor baya baya takıldı bu meseleye hastaneye gidelim diyo onada üzülüyorum oğlumda yanlız büyüyor onada kardeş olsun diyorum valla ne biliyim belki zamanı değildir daha ama umut işte
Ayy bal damliyo ağzından canım ya ❤inşallah inşallah rabbim sagliklisini nasip etsin bende bi kız istiyorum hayırlısıyla inşallah ama erkekte olsa üzülmem sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim cümlemizeRabbim gönlünüze göre versin hayırlısı ile olur bebeğiniz hiç beklemiyorduk biz de bakalım var mı yok mu daha belli değil minicik bir kız ne de güzel ağabeyinin yanına süslü süslü giydirirsin
Amin inşallah gönlünüze göre versin Rabbim herkesin istediğini versinAyy bal damliyo ağzından canım ya ❤inşallah inşallah rabbim sagliklisini nasip etsin bende bi kız istiyorum hayırlısıyla inşallah ama erkekte olsa üzülmem sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim cümlemize
Nanacim hamileyim
Ay çok sevindim maşallah size Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına al ayı nasip etsinNanacim hamileyimonce idrarda sonra da kanda ogrendim, sat 1 ocak
O zaman 20 eylül sonrası bir bebeğimiz olacak maşallah maşallahNanacim hamileyimonce idrarda sonra da kanda ogrendim, sat 1 ocak
Hayırlı olsun canım çok sevindimmmNanacim hamileyimonce idrarda sonra da kanda ogrendim, sat 1 ocak
Canim cok tesekkurler, iyi ki beni o sayfayla tanistirmissin ovulasyonla ikinci denememde kaldim cok sukur ❤Hayırlı olsun canım çok sevindimmm❤
Ay çok sevindim maşallah size Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına al ayı nasip etsin
Çok sevindim canım ya testler gerçekten işe yarıyor herkese öneriyorum ben o testleriCanim cok tesekkurler, iyi ki beni o sayfayla tanistirmissin ovulasyonla ikinci denememde kaldim cok sukur ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?