Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes güzel haber versin inşallah bilmiyorum li birkaç güne yaparım sadece bekliyorum kesinlesin diye

Cok korkuyorum bisey cikicak diyee kagit okuttular bi sorun olursa alinmasi icin imza da attirdilar o ihtimali dusununce kotu oldum
Kötüyü düsünme her olasılıkta iptal edebilirsin o sözlesmeleri bebegin iyi cicegim merak etme cok tosun o coookkk

Dayanamaz yaparım diye almadım kendimi biliyorum eczanede biraz uzak gitmeyi gözüm kesmedi

Ayy insallah ya nasil geçer bu 6 gün bilmiyorum rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etdin
Geçer başka şeylerle meşgul ol kafanı dağıt ben t3mizlik yapacağım diye kendimi sürüyorum ama yapmıyorum da boş boş oturuyorum

Geçer başka şeylerle meşgul ol kafanı dağıt ben t3mizlik yapacağım diye kendimi sürüyorum ama yapmıyorum da boş boş oturuyorum
Bende oyalanmaya çalışıyorum ama nafile aklım hep göbeğimde eşimde üzülüyor baya baya takıldı bu meseleye hastaneye gidelim diyo onada üzülüyorum oğlumda yanlız büyüyor onada kardeş olsun diyorum valla ne biliyim belki zamanı değildir daha ama umut işte

Kızlar ya evi toplayım dedim halıyı düzeltirken zorladım sanırım ağrı girdi sağ tarafıma

Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısı ile olur bebeğiniz hiç beklemiyorduk biz de bakalım var mı yok mu daha belli değil minicik bir kız ne de güzel ağabeyinin yanına süslü süslü giydirirsin

Ayy bal damliyo ağzından canım ya ❤inşallah inşallah rabbim sagliklisini nasip etsin bende bi kız istiyorum hayırlısıyla inşallah ama erkekte olsa üzülmem sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim cümlemize

Bizde 4 kız var 2. Evliliğim kızım ilk evliliğimden eliminde yetişkin 3 kızı var o yüzden erkek istiyoruz 8 ay oldu evleneli

Amin inşallah gönlünüze göre versin Rabbim herkesin istediğini versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…