- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Teşekkür ederim tatlım bende sizi seviyorumBiliyorum ballıcicegim sorun yok seni seviyoruz
Kekimi ye beni yemeBiri beni durdursuuuunn. Ha bire biseyler yiyooomm
Keske gitmisken hcg isteseydin. Cok gecmis olsnFatmacım Pazar günü fena hasta oldum 2 gün yattım dün dr gittim bronşit başlangıcı dedi. Test yaptım ama negatifti. O testte vardı bir arıza belli. Cumartesi günü göreceğiz ne olacağını az kaldı canım
Bebiş istiyo napcanBiri beni durdursuuuunn. Ha bire biseyler yiyooomm
Bnm pis bogazim istio benceBebiş istiyo napcan
Yiyemedigin günlerin acısını cıkarıyor akıllı oglunBu aralar her biseyi yer kivamdayim. Asla doymuoruuum
Bul at baklm gecmisten ben de gulem
Dur bakiomYiyemedigin günlerin acısını cıkarıyor akıllı oglunGecmisten atmak ne demek ben bilmiyorum profilime bak iste yüzsaattir orada seni bekliyorum gir diye o kisi kim
Konunun adi neeeeeee
Nananin geçmişi parlak gözükmüyor dermisimNananin gecmisine bak
Tabiki gozukmeeez.Nananin geçmişi parlak gözükmüyor dermisim
Konunun adi neeeeeee
Nananin gecmisine bak
Nananin geçmişi parlak gözükmüyor dermisim
Tabiki gozukmeeez.ozellikle geceyi beklio zten yaramazlik icin
Buyu muyu tam bana goreeKonunun adı o kisi kim
Tam senlikti fatma nası burada olmazsın
Konuyu silmisti ban korkusundanengellendigi icin tekrar portlamıs yorumlara ne güldüm ama yaaaaa
Nananın gecmisiniiiiii neyapacaksınız yav gelecegine bakın
Yok kuzum adet olmadım 5 gün geciktim yarın 6. Günüm ama macunun etkisi diye de düşünüyorum yada geçen ay 2 mm mi cm mi herneyse küçük dedilerde önemsiz görmüşlerdi belkide ondan diye düşünüyorum parçalı sarı akıntım var ara ara yoğun geliyor hatta bugün yine şu parmak testini yaptım bu kez daha net anladım ilerde hemen elime gelmedi ama sert adet olacağım diye test almak istemiyorum sonu hep hüsran oluyor
Bende konuyla ilgili yorum yapamadım canım bir okuyamadıgıma deyindimdiBuyu muyu tam bana goreeban korkusundan yazar miyim hic orayaaa
Sarı akıntı diyorsun parmak testinde ilerde diyorsun adetim 6gün gecti diyorsun ve hala test yapmıyorsunYok kuzum adet olmadım 5 gün geciktim yarın 6. Günüm ama macunun etkisi diye de düşünüyorum yada geçen ay 2 mm mi cm mi herneyse küçük dedilerde önemsiz görmüşlerdi belkide ondan diye düşünüyorum parçalı sarı akıntım var ara ara yoğun geliyor hatta bugün yine şu parmak testini yaptım bu kez daha net anladım ilerde hemen elime gelmedi ama sert adet olacağım diye test almak istemiyorum sonu hep hüsran oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?