Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keske gitmisken hcg isteseydin. Cok gecmis olsn

Bu aralar her biseyi yer kivamdayim. Asla doymuoruuum

Bul at baklm gecmisten ben de gulem
Yiyemedigin günlerin acısını cıkarıyor akıllı oglun Gecmisten atmak ne demek ben bilmiyorum profilime bak iste yüzsaattir orada seni bekliyorum gir diye o kisi kim

Konunun adı o kisi kim
Tam senlikti fatma nası burada olmazsın
Konuyu silmisti ban korkusundan engellendigi icin tekrar portlamıs yorumlara ne güldüm ama yaaaaa
Nananın gecmisiniiiiii neyapacaksınız yav gelecegine bakın
Ben ne okduum ole yaa N Nana Ana ne sacma muhabbet donmus
Konunun adi neeeeeee
Nananin gecmisine bak
Nananin geçmişi parlak gözükmüyor dermisim
Tabiki gozukmeeez. ozellikle geceyi beklio zten yaramazlik icin

Konunun adı o kisi kim
Tam senlikti fatma nası burada olmazsın
Konuyu silmisti ban korkusundan engellendigi icin tekrar portlamıs yorumlara ne güldüm ama yaaaaa
Nananın gecmisiniiiiii neyapacaksınız yav gelecegine bakın
Buyu muyu tam bana goree ban korkusundan yazar miyim hic orayaaa

Zekta A Antoryum123 ciceklerim sizin testler ne oldu varmı gelisme regllermi geldi kacırdımmı ben
Yok kuzum adet olmadım 5 gün geciktim yarın 6. Günüm ama macunun etkisi diye de düşünüyorum yada geçen ay 2 mm mi cm mi herneyse küçük dedilerde önemsiz görmüşlerdi belkide ondan diye düşünüyorum parçalı sarı akıntım var ara ara yoğun geliyor hatta bugün yine şu parmak testini yaptım bu kez daha net anladım ilerde hemen elime gelmedi ama sert adet olacağım diye test almak istemiyorum sonu hep hüsran oluyor

Sarı akıntı diyorsun parmak testinde ilerde diyorsun adetim 6gün gecti diyorsun ve hala test yapmıyorsun
Allah rızası icin yap bebegim yarın kalk ilk isin test almak olsun
Belki bilinc altında stres yaptıysan onu engellersin ve gelir ama ne bileyim sanki hamissin gibi düsünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…