Beynim durmustu bebegim gecici bir hafıza kaybı yasayıncada beynimdurdu diye belirtmistimHiç benim ismim yazilmiyor aşk olsunn
Beynim durmustu bebegim gecici bir hafıza kaybı yasayıncada beynimdurdu diye belirtmistimHiç benim ismim yazilmiyor aşk olsunn
Hemen idrar testi alıp yapıyorsunHalâ olmadım bekliyorum
Gec döllenmeyse tamam cicegimGünaydın cicikoşlarım dünkü test hüsranından sonra tekrar takvimime baktım ve adet günümü yanlış hesapladığımı anladım ama yeni hesaplarıma göre de 3 gün geçti ve ben yine beklemedeyimbu sefer haftaya test yapmayı düşünüyorum
Aldınmııı yaptınmııııııtamam bebeğim uyuya kaldım gün içinde alacağım inşallah
Yapıyorum öritminim bende benden ımıtlıyım
Amiiin güzel arkadaşım amiiinÖyle yaptim canim benim arada insanin cani aciyinca düşünemiyor ama sakinleşince doğru kararlar veriyorsun. Sizlerde çok sağolun Allah razı olsun❤ kardeşim gibi yol gösterdiniz iyi niyetleriniz için ayrica teşekkür ederim iyiki varsiniz ❤ Rabbim yuvalarınızdan huzuru eksik etmesin insaAllah ve sanada Rabbim yüreğinin güzelliğindeki evlat hasretini tez zamanda nasip etsin insaAllah canim benim ❤ bu ay insaAllah bize armağan dolu olur Allah'ım sen Ol dersin Olur. Nolur bizlerede her iki cihan hayati için hayırlı evlat Nasip et ❤
Hemende affederim zatenBeynim durmustu bebegim gecici bir hafıza kaybı yasayıncada beynimdurdu diye belirtmistimaffet❤
Yok kuzum uyudum yeni uyandım annemlere dedim geliyorlarda aldı mı bilmiyorum yalnız şeyma hanıma yazdım gecikme olabilir macundan kaynaklı didiHemen idrar testi alıp yapıyorsun
Gec döllenmeyse tamam cicegim
Aldınmııı yaptınmıııııı
Şimdi yaptım negatif canımHemen idrar testi alıp yapıyorsun
Gec döllenmeyse tamam cicegim
Aldınmııı yaptınmıııııı
Yok kuzum uyudum yeni uyandım annemlere dedim geliyorlarda aldı mı bilmiyorum yalnız şeyma hanıma yazdım gecikme olabilir macundan kaynaklı didi
Atsana cicegim resminiŞimdi yaptım negatif canım
Çöpe attım içinide açtım en ufak beyaz çizgisi bile yoktu bebeğimAtsana cicegim resmini
Anladım kuzum hayırlısı olsun ne diyelim insallah daha fazla gecikme yapmaz yaaa kac gün gecikmis oldu simdi ve en fazla kac gün geciktirirmis macun onuda bir sorsaydınÇöpe attım içinide açtım en ufak beyaz çizgisi bile yoktu bebeğim
6 gün geciktim kuzum bilmiyorum bi soruyum bakıyım dahada gelen giden yok ilk defa böyle oldum anlayamıyorum valla bendeAnladım kuzum hayırlısı olsun ne diyelim insallah daha fazla gecikme yapmaz yaaa kac gün gecikmis oldu simdi ve en fazla kac gün geciktirirmis macun onuda bir sorsaydın
Bir sor balam hadi bekliyorum6 gün geciktim kuzum bilmiyorum bi soruyum bakıyım dahada gelen giden yok ilk defa böyle oldum anlayamıyorum valla bende
Sordumda kan testiyle hamile olmadığınızdan emin olup başlayabilirsiniz macuna dedi benim adet olmam gerekiyor neden başlayayım ki inşallah gelir 2 gün daha bekleyeyimde döndüm 2 gün sonra 35 i geçiyor o zaman bi sıkıntı var demek doktor yolu gözükür nasip bebeğim ya ne yapalım kaderdaşlarımBir sor balam hadi bekliyorum
Stres yaptıysan onunda etkisi olabilir simdi testte yaptın ya bir iki güne gelir eger oysa sebebi yada üsüttün sarı akıntında ondan kaynaklandı
Evet öyle yap cicegim iki gün daha bekle gelmezse bir doktora gidip söktürücü yazdırırsın olmadıSordumda kan testiyle hamile olmadığınızdan emin olup başlayabilirsiniz macuna dedi benim adet olmam gerekiyor neden başlayayım ki inşallah gelir 2 gün daha bekleyeyimde döndüm 2 gün sonra 35 i geçiyor o zaman bi sıkıntı var demek doktor yolu gözükür nasip bebeğim ya ne yapalım kaderdaşlarım
Resmen akraba olduk hepimizEvet öyle yap cicegim iki gün daha bekle gelmezse bir doktora gidip söktürücü yazdırırsın olmadı
Üzüldüm ya umutlanmıstım ne kadar güzel senden neyse daha güzeli olacaktır insallah bekleyelim görelim buralarda seneleri devirsekte
Bilmiyormu ailen
Resmen akraba olduk hepimiztup bebel yaptirdigimi ailem bilmiyor siz biliyorsunuz
Aileden öte olduk cok seviyorum sizi
Resmen akraba olduk hepimiztup bebel yaptirdigimi ailem bilmiyor siz biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?