Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Halâ olmadım bekliyorum
Hemen idrar testi alıp yapıyorsun
Gec döllenmeyse tamam cicegim
tamam bebeğim uyuya kaldım gün içinde alacağım inşallah
Aldınmııı yaptınmıııııı
Hellooooooo
Nasılsınızzzzzzzzzz
N Nana Ana kızzzz ödevlerini yapmaya devam ediyormsn, bu ay senden umutluyum
Yapıyorum öritminim bende benden ımıtlıyım

Amiiin güzel arkadaşım amiiin

Hemen idrar testi alıp yapıyorsun

Gec döllenmeyse tamam cicegim

Aldınmııı yaptınmıııııı

Yapıyorum öritminim bende benden ımıtlıyım
Yok kuzum uyudum yeni uyandım annemlere dedim geliyorlarda aldı mı bilmiyorum yalnız şeyma hanıma yazdım gecikme olabilir macundan kaynaklı didi

Kızlar bisey sorucam ateş ölçümünü nasıl yapiyosunuz mesela illa sabah olması şartmı? bide bütün yazışmalara bakamadım @damlapa kuzu sen bugün test yapıcaktım son durumun ne merak ettim

Anladım kuzum hayırlısı olsun ne diyelim insallah daha fazla gecikme yapmaz yaaa kac gün gecikmis oldu simdi ve en fazla kac gün geciktirirmis macun onuda bir sorsaydın
6 gün geciktim kuzum bilmiyorum bi soruyum bakıyım dahada gelen giden yok ilk defa böyle oldum anlayamıyorum valla bende

6 gün geciktim kuzum bilmiyorum bi soruyum bakıyım dahada gelen giden yok ilk defa böyle oldum anlayamıyorum valla bende
Bir sor balam hadi bekliyorum
Stres yaptıysan onunda etkisi olabilir simdi testte yaptın ya bir iki güne gelir eger oysa sebebi yada üsüttün sarı akıntında ondan kaynaklandı

Bir sor balam hadi bekliyorum
Stres yaptıysan onunda etkisi olabilir simdi testte yaptın ya bir iki güne gelir eger oysa sebebi yada üsüttün sarı akıntında ondan kaynaklandı
Sordumda kan testiyle hamile olmadığınızdan emin olup başlayabilirsiniz macuna dedi benim adet olmam gerekiyor neden başlayayım ki inşallah gelir 2 gün daha bekleyeyimde döndüm 2 gün sonra 35 i geçiyor o zaman bi sıkıntı var demek doktor yolu gözükür nasip bebeğim ya ne yapalım kaderdaşlarım

Evet öyle yap cicegim iki gün daha bekle gelmezse bir doktora gidip söktürücü yazdırırsın olmadı
Üzüldüm ya umutlanmıstım ne kadar güzel senden neyse daha güzeli olacaktır insallah bekleyelim görelim buralarda seneleri devirsekte

Resmen akraba olduk hepimiz tup bebel yaptirdigimi ailem bilmiyor siz biliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…