- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 33
Uyumayı düşünmüyorum ay kuzum bilemiyorum diyorumya hamilelik hayal gibi geliyor tamam uyumadan gidip test alacağım ama sarıda nasıl anlatayım pütür pütür geliyor bi akıyor diyorum adet oldum bakıyorum yumurta akı gibi akıntının içinde sarı parçacıklar miden bulanmadı umarımSarı akıntı diyorsun parmak testinde ilerde diyorsun adetim 6gün gecti diyorsun ve hala test yapmıyorsun
Allah rızası icin yap bebegim yarın kalk ilk isin test almak olsun
Belki bilinc altında stres yaptıysan onu engellersin ve gelir ama ne bileyim sanki hamissin gibi düsünüyorum
Yaaaa insallah hamilesindirde cicegim görüntüleri gözümde canlandırdıgıma degerUyumayı düşünmüyorum ay kuzum bilemiyorum diyorumya hamilelik hayal gibi geliyor tamam uyumadan gidip test alacağım ama sarıda nasıl anlatayım pütür pütür geliyor bi akıyor diyorum adet oldum bakıyorum yumurta akı gibi akıntının içinde sarı parçacıklar miden bulanmadı umarım
Halâ olmadım bekliyorum
Merak ettim bize de söyleyin
Nananin gecmisine bak yavrmMerak ettim bize de söyleyin
Yaaaa insallah hamilesindirde cicegim görüntüleri gözümde canlandırdıgıma deger
selam kuzucum ben iyiyimde aklımda deli sorular oyle beklıyorum gunleri işte bakalım ne olacak bu ay, zaten kendımce bi kota koydum nisan ayına kadar olmazs maayısta tüp bebeğe falan baslarım dıye
Neden ki? Sebebsizmi yoksa?selam kuzucum ben iyiyimde aklımda deli sorular oyle beklıyorum gunleri işte bakalım ne olacak bu ay, zaten kendımce bi kota koydum nisan ayına kadar olmazs maayısta tüp bebeğe falan baslarım dıye
İyiyim eh işte cnm c. Tesi günü eşimin doktor randovüsü varIiyiiiiizz sen nasilsiiinn
Heba oldu diye dusunme cnm. Hayrlisi olsn..Neden ki? Sebebsizmi yoksa?
İyiyim eh işte cnm c. Tesi günü eşimin doktor randovüsü var
Artık inancım kalmadı doktorlara 7 ay heba oldu bakalm bu ne diyecek
Valla cnm artk hayrlısı diyemiyorumHeba oldu diye dusunme cnm. Hayrlisi olsn..
evet canım sebepsizNeden ki? Sebebsizmi yoksa?
İyiyim eh işte cnm c. Tesi günü eşimin doktor randovüsü var
Artık inancım kalmadı doktorlara 7 ay heba oldu bakalm bu ne diyecek
Kızzz hamile kalmşsn işteevet canım sebepsizağustosta hamile kalmıstım eylüldede düştü ondan sonra sımdıe kadar olmadı acıkcası bu benı umutsuzluga goturuyordoktorların dedıgıne gore bendede esımdede hersey normal ama olmadı cok beklemekte ıstemıyorum 30 olcam neredeyse o yuzden belkıde allah bıze tup bebegı yazdı yanı ne bıleyım , bu ay ovu testleri yaptım ondada2-3 gun gec pik gordum bakalım ne olcak
inşallah canım yaa bılmıyorum bu ay adet olursam catlatma ıgnesı yada baska ne tedavı olabılırım onları sorcam sımdıye kadar hıc bı tedavı olmadım ılac falan ıcmedım sadece doktor corasprın vermıstı dusukten dolayıKızzz hamile kalmşsn işte
Eylüldeb bu yana dur daha ya
Bunun çatlatma iğnesi var
Aşılaması var
Ohooooo
Biz ne yapalım heridte sperm yok bir sürü sorun ama tüpe kdar çok yol var daha
Pes etme hemen
Hamile kalan birdaha kalır
Doktorlar yonunden evet malesef ole bisey var. Para icin baya oynuolr.Valla cnm artk hayrlısı diyemiyorum
Doktorlar oyuncak yetine oynuyor bizimle artık
Herşey ilaç satışı ve maddiyat olmuş
Can bogazdan gelir bosver bende öyleyim vallaBnm pis bogazim istio benceunide de boyleydim ozellikle sinav haftasi. Oynak balina olcam yakinda
Bencede kuzum, yksa tüpe geçebe kdar dur bakalıminşallah canım yaa bılmıyorum bu ay adet olursam catlatma ıgnesı yada baska ne tedavı olabılırım onları sorcam sımdıye kadar hıc bı tedavı olmadım ılac falan ıcmedım sadece doktor corasprın vermıstı dusukten dolayı
MalesefDoktorlar yonunden evet malesef ole bisey var. Para icin baya oynuolr.
Hiç benim ismim yazilmiyor aşk olsunnCnm aktifim EŞİM evde iken çogu kez giremiyorum ama her seferde girmeye calsyrm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?