Eşinin ailesi biliyormu peki?? Aşılamayı bilmiyorlardi diye hatırlıyorum:) insan birileriyle paylaşmak istiyor birde halinden anlayan biri olunca daha iyi oluyor
Eşinin ailesi biliyormu peki?? Aşılamayı bilmiyorlardi diye hatırlıyorum:) insan birileriyle paylaşmak istiyor birde halinden anlayan biri olunca daha iyi oluyor
Esimin ailesinden sadece annesi biliyor o da mecbur ayni evde oldugumuz icin görüyor igneleri falan tup bebek oldugubu bilmiyor sadece tedavi diye biliyor. Asilamayi annemler biliyorduu tup bebekte esim istemedi kimseye soylememi dogrusu da o zaten yoksa her gub soruyorlar onlar sordukca brn daha cok geriliyorum iyiligimden soruyorlar ama olsun
Vallaa derttas kaderdas olduk ortak derdimiz var ailemize bile anlatsak ne kadar da yasamadiklari icin ki rabbimm yasatmasin . Anlamazlar .en azindan dertlerimiz az cok birbirine benziyor
Vallaa derttas kaderdas olduk ortak derdimiz var ailemize bile anlatsak ne kadar da yasamadiklari icin ki rabbimm yasatmasin . Anlamazlar .en azindan dertlerimiz az cok birbirine benziyor
Evlatsızlık cok kötü cooookkkk
Hele icinden evlat sevgisi fıskırırken evlatsız kalmak dahada kötü
İnsallah allah bizleride hayırlı sevgili saygılı birer anne yapar cabalarımızı görür rabbim amin
Evlatsızlık cok kötü cooookkkk
Hele icinde evlat sevgisi fıskırırken evlatsız kalmak dahada kötü
İnsallah allah bizleride hayırlı sevgili saygılı birer anne yapar cabalarımızı görür rabbim amin