Peki neden nick namen nanaAdımı unuttum ben
Neydi
Döngüm 30du 28e düsünce erken ovü olur sandım takvimde erken gösteriyor ikigün icinde yum gösteriyor yine uzayacak galiba döngüm bebegim bende anlamadımSabirla devam et olceeekkkk kizz gorcen piki adetin gecikicek ozaman senin
Uzayacak dongun evet. Kacinci gunun bugunDöngüm 30du 28e düsünce erken ovü olur sandım takvimde erken gösteriyor ikigün icinde yum gösteriyor yine uzayacak galiba döngüm bebegim bende anlamadım
Küsmek istemiyorum sanaSimdilik ismin yeterli
O bana adımın nana oldugunu hatırlatıyorPeki neden nick namen nana
12.gündeyim tıkyokUzayacak dongun evet. Kacinci gunun bugun
Kusme bana ama aydinlar bizleri parlak isiginla hoojjaaammmKüsmek istemiyorum sana
O bana sdımın nana oldugunu hatırlatıyor
Akıllıbir cicek olursan eger belki sana resmimide gönderirimKusme bana ama aydinlar bizleri parlak isiginla hoojjaaammm
Bir kac gun icinde olucak ovu 12.gundeysen daha var o zaman cunku 28 gunde bir 14. Gunde yumurtlama olur 30 gundeyse 16- 17. Gunde olursun. Takvime sadece adet günlerin icin gir bence12.gündeyim tıkyok
Yalnız ovü sayılabilcek belirtilerde yasadım reglden sonra ben anlamadım neler oluyor bana
Bak simdi ben küserimAkıllıbir cicek olursan eger belki sana resmimide gönderirim
Ovü kesin su tarihte oluyor diyemeyizki sürrkli degiskenlik gösterebiliyor kuzum takvimede öylesine giriyorum zatenBir kac gun icinde olucak ovu 12.gundeysen daha var o zaman cunku 28 gunde bir 14. Gunde yumurtlama olur 30 gundeyse 16- 17. Gunde olursun. Takvime sadece adet günlerin icin gir bence
Senin nono yapan agzınıda yerim yakısıklı resmimide unutmamıs cicegim benimBak simdi ben küserimen son attigin resimden sonra cikcikcikcik nonononono
Okollooo bor cocok olorson ogor bolko sono rosmomo do gondororom
Tabi orasi oyle ama ortalama oyle oluyor doktorlar bile oyle diyor dongune gore soyluyorlar bir iki gun gec ya da erken olabilir o yuzden ovuye yakin 5 gun cok onemli demisti doktorun biri banaOvü kesin su tarihte oluyor diyemeyizki sürrkli degiskenlik gösterebiliyor kuzum takvimede öylesine giriyorum zaten
Unutulur mu o resimSenin nono yapan agzınıda yerim yakısıklı resmimide unutmamıs cicegim benim
Bende bir yazı okudum buradada paylasayım bulabilirsem. Ovüden iki gün önce birliktelikle gebelik sansı cok yüksek oluyormusTabi orasi oyle ama ortalama oyle oluyor doktorlar bile oyle diyor dongune gore soyluyorlar bir iki gun gec ya da erken olabilir o yuzden ovuye yakin 5 gun cok onemli demisti doktorun biri bana
Sıfatımmıııı beyazatlı prens gibiydim o fotograftaUnutulur mu o resimsofatin unutulacak gibi degildi
Bende soğan kürü yapıyorum cnm bu ay adet bitiminden beri kasık ağrısı akıntı var aynı yumurtlama dönemi gibi bence faydası oluyo yaptıklarımız o yüzden böyle hissediyoruz12.gündeyim tıkyok
Yalnız ovü sayılabilcek belirtilerde yasadım reglden sonra ben anlamadım neler oluyor bana
Nanacım 12 erken daha. Bekle bi anda koyulaşıyor12.gündeyim tıkyok
Sogankürü kistleri temizliuormus evet balam insallah iyi geliyordur sifa olsun tüm yaptıklarımız insallahBende soğan kürü yapıyorum cnm bu ay adet bitiminden beri kasık ağrısı akıntı var aynı yumurtlama dönemi gibi bence faydası oluyo yaptıklarımız o yüzden böyle hissediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?