- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Çılgın şu Lorikcooo yu geri getir böyle ciddiye alamıyorum
inşallah sağlıkla ilerler var canım çizgii görüyorummInsallah canimmm rabbim nasip etmistir
Çık aradan ankaraaaİlk testi ben gördüm çekilin aradan
Asıl beni beni
Tekrarlicamm canimmÇık aradan ankaraaa
eylem91 ben de gordum var Allhin izniyle her gun tekrrla da keyfimz yerine gelsin biz de seni seviooozz.
Yine cok heyecanliydiimNasil gecti
Cok sukur sevindimYine cok heyecanliydiimsaolsunlr yardimci da oldulr. Cok sukur atlattim bunu da.
Ayin 25nde aciklanacak. Martin 3nde de tercih yapicaz. Kismetimde varsa atanacam. Bekle essegim bekle yanii. Surecler bitmio hemen malesefCok sukur sevindimsonuc ne zaman cikicakmis ne olcak simdi bundan sonra
Bende o yüzden merak ettim aynı evde olduğunuz için mutlaka supheleniyordur diyeEsimin ailesinden sadece annesi biliyor o da mecbur ayni evde oldugumuz icin görüyor igneleri falan tup bebek oldugubu bilmiyor sadece tedavi diye biliyor. Asilamayi annemler biliyorduutup bebekte esim istemedi kimseye soylememi dogrusu da o zaten yoksa her gub soruyorlar onlar sordukca brn daha cok geriliyorum iyiligimden soruyorlar ama olsun
Dün ilaç almıştım uyuyakalmisim cnmKacinci ayindasin sen canimerken dpgum olmasin diye mi o dikis atilacak uyanik mi yapiyorlar ya cok dikkatimi cekti acikcasi
Insallah,saglikli kaliteli olursa elbetteki dondururuz . Bakalim doktor nasil uygun gorduyse artik
Hadi insallah çıkar ama dpgumuna denk geliyor o ara baslamasan izin kullanabilirsinAyin 25nde aciklanacak. Martin 3nde de tercih yapicaz. Kismetimde varsa atanacam. Bekle essegim bekle yanii. Surecler bitmio hemen malesef
Amninn insallah bugun ignelerimin son gunu insallahhBende o yüzden merak ettim aynı evde olduğunuz için mutlaka supheleniyordur diyeevet hatirliyorum baba evinde kalmistin yatıyorum:) Rabbim emeklerinin karşılığını verir insallahh
Hado hayirlisi ya doktorlar bizlerden iyi biliyorlar tabiki kendimizi onlara birakmaktan baska caremiz yokDün ilaç almıştım uyuyakalmisim cnm
Evet erken dogmasın diye atilacak dikis anesteziyle yapiliyo
Seninde ins bol çok kaliteli yumurtaların olur cnm
sen ozune dondun mu sonundaHado hayirlisi ya doktorlar bizlerden iyi biliyorlar tabiki kendimizi onlara birakmaktan baska caremiz yokinsallah kaliteli yumurtalarim oluuur
Sana da cnm. Iiyiz cok sukur seni srmlii ne durumdasnHayırlı sabahlar kızlar nasılsınız
Evt . Tercih sonucu aciklaninca tam 34. Haftama denk gelio. Olursa esime vekalet verip gondericem. Direk dogum iznine ayrilcam inslhHadi insallah çıkar ama dpgumuna denk geliyor o ara baslamasan izin kullanabilirsin
Kıl adamHatunlar ben geldim bu ara pek ugrayamiyorum biliyosunuz ev aliyoduk tapuda vazgecti adam cektigimiz kredi elimizde kaldi onu iptal ettik faizi ekspertiz parasi iviri ziviri bide emlakcinin terbiyesizligi derken bunaltici gunlerden geciyorum ama Rabbim zorlastiriyosa guzellestiriyodur diyerek sabir diyorum insallah gecicek bu gunler demek ki hayirli degilmis o ev diyorum ama halloldu gibi bu hengame araniza dondum diyebilirim okuyamadim o kadar sayfayi var mi gelismeler?
Aaaaa cok sevindim istiyodu cokSana da cnm. Iiyiz cok sukur seni srmlii ne durumdasn
Evt . Tercih sonucu aciklaninca tam 34. Haftama denk gelio. Olursa esime vekalet verip gondericem. Direk dogum iznine ayrilcam inslh
Kıl adamhayrlisi olsn artk. Allh gonlunuze gore versin cnm. Valla simdilk eylem arkdsimzin testi gundemde. Insllh ilerki gunlerde testi koyulasirsa gebeligi kesinlesicek
Valla var gibi ama canım ama ya bide başka testle dene olmadı inşallah vardırCanlarimm nasilsiniz? Dün cok kasik agrim batmalar olunca bugün sabah test yaptim ama bata daha 4gün var nasil olsa birsey cikmaz dedim ama ilk dkdan böyle ciktibu testin kendi cizgisidir dimi yoksa pembe olmasi gerekmiyomu? Eki Görüntüle 2585625
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?