Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende o yüzden merak ettim aynı evde olduğunuz için mutlaka supheleniyordur diye evet hatirliyorum baba evinde kalmistin yatıyorum:) Rabbim emeklerinin karşılığını verir insallahh

Kacinci ayindasin sen canimerken dpgum olmasin diye mi o dikis atilacak uyanik mi yapiyorlar ya cok dikkatimi cekti acikcasi
Insallah,saglikli kaliteli olursa elbetteki dondururuz . Bakalim doktor nasil uygun gorduyse artik
Dün ilaç almıştım uyuyakalmisim cnm
Evet erken dogmasın diye atilacak dikis anesteziyle yapiliyo
Seninde ins bol çok kaliteli yumurtaların olur cnm

Dün ilaç almıştım uyuyakalmisim cnm
Evet erken dogmasın diye atilacak dikis anesteziyle yapiliyo
Seninde ins bol çok kaliteli yumurtaların olur cnm
Hado hayirlisi ya doktorlar bizlerden iyi biliyorlar tabiki kendimizi onlara birakmaktan baska caremiz yokinsallah kaliteli yumurtalarim oluuur

Hatunlar ben geldim bu ara pek ugrayamiyorum biliyosunuz ev aliyoduk tapuda vazgecti adam cektigimiz kredi elimizde kaldi onu iptal ettik faizi ekspertiz parasi iviri ziviri bide emlakcinin terbiyesizligi derken bunaltici gunlerden geciyorum ama Rabbim zorlastiriyosa guzellestiriyodur diyerek sabir diyorum insallah gecicek bu gunler demek ki hayirli degilmis o ev diyorum ama halloldu gibi bu hengame araniza dondum diyebilirim okuyamadim o kadar sayfayi var mi gelismeler?

Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız
Sana da cnm. Iiyiz cok sukur seni srmlii ne durumdasn
Hadi insallah çıkar ama dpgumuna denk geliyor o ara baslamasan izin kullanabilirsin
Evt . Tercih sonucu aciklaninca tam 34. Haftama denk gelio. Olursa esime vekalet verip gondericem. Direk dogum iznine ayrilcam inslh
Kıl adam hayrlisi olsn artk. Allh gonlunuze gore versin cnm. Valla simdilk eylem arkdsimzin testi gundemde. Insllh ilerki gunlerde testi koyulasirsa gebeligi kesinlesicek

Aaaaa cok sevindim istiyodu cok adam nasil kil hemde tapuda 58.000 gostermisler evin degerini ben simdi 170.000 kredi cekerek aliyorum ceza geliyomus ona 120.000 ceksin diyomus ustunu nerden buluyosa bulsun diyomus sirf vergiden kacmak icin yaptigi seyi benim basima patlatacak yarin birgun ben satsam bana da ceza gelicek hemde niye usulsuzluk yapayim ki

Valla var gibi ama canım ama ya bide başka testle dene olmadı inşallah vardır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…