Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşük ne zaman oldu canım
Düşük eylülde oldu canım agustosta gebe kalmısım ikizmis hatta birini vucudum attı ama bırını atamadı iğne oldum oyle düştü dğeride ekimdede dinlendim zaten suan doktor olmaması için bır sevep yok dıyor ama cevremde gordukce özlemim okadar hat safhadaki engel olamıyorum

Ben de benzer süreçten geçiyorum şu anda, stres çok önemliymiş...Bir tanıdık düşük sonrası sadece stresten 1.5yil kalamayip artık herseyi biraktigi ay gebe kalmış.Bunun gibi çok örnek var.Nasıl olacağız bilmiyorum ama rahat olmamız lazım canım

İnşallah allahım yardım etsin hepimize ve hamile kalmak isteyen herkes hamile kalsın inşallah bebek konusunda zorlanacagım hiç aklımın ucundan gecmezdi

Kızlar ovülasyon testine başladım yorumlarmısınız

Eklentiler

• IMG_20200207_201434.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 25
Nanaya alışkınız da Fatma ilk defa gidiyor sanırım, çok zor gelir ona
Peki boyle banlanınca ne zaman ban kalkıyor bu biraz saçma gibi sonucta herkes fikrini soyluyor

Peki boyle banlanınca ne zaman ban kalkıyor bu biraz saçma gibi sonucta herkes fikrini soyluyor
Yani sanırım tartışma ortamı oluşması istenmiyor o zemini oluşturanlar banlanıyor, ben de banlanmıştım tecrübeliyim ilk ban bir gün, benim öyleydi. Gerisini bilmiyorum çok şükür

Kanda gebelik kacıncı gün belli olurbilgisi olan var mı kızlar? Çatlatma iğnemin bugün 8. Günü kan testi yaptırdım 7.25 çıktı. Muhtemelen iğnenin etkisidir diye düşünüyorum çünkü hala hamile kalabileceği e kendim hiç inanamıyorum. Hiç olmucak gibi hissediyorum. Doktor böyle takarsan tüp bebek bile olsa tutunmaz dedi. Nasıl beklenmeli hiç sabrım yok benim.

8 gün bence erken canım
Amh değerim 2.85 çıktı kızlar nasıl
Gayet güzel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…