Düşük eylülde oldu canım agustosta gebe kalmısım ikizmis hatta birini vucudum attı ama bırını atamadı iğne oldum oyle düştü dğerideDüşük ne zaman oldu canım
Ben de benzer süreçten geçiyorum şu anda, stres çok önemliymiş...Bir tanıdık düşük sonrası sadece stresten 1.5yil kalamayip artık herseyi biraktigi ay gebe kalmış.Bunun gibi çok örnek var.Nasıl olacağız bilmiyorum ama rahat olmamız lazım canımDüşük eylülde oldu canım agustosta gebe kalmısım ikizmis hatta birini vucudum attı ama bırını atamadı iğne oldum oyle düştü dğerideekimdede dinlendim zaten suan doktor olmaması için bır sevep yok dıyor ama cevremde gordukce özlemim okadar hat safhadaki engel olamıyorum
İnşallah allahım yardım etsin hepimize ve hamile kalmak isteyen herkes hamile kalsın inşallah bebek konusunda zorlanacagım hiç aklımın ucundan gecmezdiBen de benzer süreçten geçiyorum şu anda, stres çok önemliymiş...Bir tanıdık düşük sonrası sadece stresten 1.5yil kalamayip artık herseyi biraktigi ay gebe kalmış.Bunun gibi çok örnek var.Nasıl olacağız bilmiyorum ama rahat olmamız lazım canım
İnşallahhİnşallah canımm o dogru zamana inşallah yaklasmısımdır artık
Nanaya alışkınız da Fatma ilk defa gidiyor sanırım, çok zor gelir onaHayirlisi olsun yakac gun gecikme ile oldun
Nana artik 1 ay gelmez kacinci bani bu
Peki boyle banlanınca ne zaman ban kalkıyor bu biraz saçma gibi sonucta herkes fikrini soyluyorNanaya alışkınız da Fatma ilk defa gidiyor sanırım, çok zor gelir ona
Adetin kacıncı gününde ovu yapmaya basladın peki suan daha yumurtlama yok gözüküyorKızlar ovülasyon testine başladım yorumlarmısınız
Yani sanırım tartışma ortamı oluşması istenmiyor o zemini oluşturanlar banlanıyor, ben de banlanmıştım tecrübeliyimPeki boyle banlanınca ne zaman ban kalkıyor bu biraz saçma gibi sonucta herkes fikrini soyluyor
Adetim biteli 6 gün oldu daha yeni alabildim testiAdetin kacıncı gününde ovu yapmaya basladın peki suan daha yumurtlama yok gözüküyor
Daha silik canım yumurtlama yokKızlar ovülasyon testine başladım yorumlarmısınız
Teşekkür ederim cevapladığınız icinDaha silik canım yumurtlama yok
Fatmanin selammi var sanaNanaya alışkınız da Fatma ilk defa gidiyor sanırım, çok zor gelir ona
Iki cizginin de koyu olmasi gerekiyor . Daha yok bisey testinde devam etmelisinKızlar ovülasyon testine başladım yorumlarmısınız
Teşekkürler ☺Iki cizginin de koyu olmasi gerekiyor . Daha yok bisey testinde devam etmelisin
Watsaptan mı konuşuyorsunuz kız, aleykümselam sen de selam söyleFatmanin selammi var sana
8 gün bence erken canımKanda gebelik kacıncı gün belli olurbilgisi olan var mı kızlar? Çatlatma iğnemin bugün 8. Günü kan testi yaptırdım 7.25 çıktı. Muhtemelen iğnenin etkisidir diye düşünüyorum çünkü hala hamile kalabileceği e kendim hiç inanamıyorum. Hiç olmucak gibi hissediyorum. Doktor böyle takarsan tüp bebek bile olsa tutunmaz dedi. Nasıl beklenmeli hiç sabrım yok benim.
Gayet güzelAmh değerim 2.85 çıktı kızlar nasıl
Bosver uzulsunWatsaptan mı konuşuyorsunuz kız, aleykümselam sen de selam söyle ☺ Üzülmesin, yarın bekliyoruz onu burada ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?