S Sibelll16 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2018 2.662 3.187 83 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.201 Loriklorik .!.: Bosver uzulsun sacma sapan basit insanlarin konularina yorum yapmasaymis Genişletmek için tıkla... Tutamıyorlar kendilerini, nanayla birbirlerini ayartıyorlar
Loriklorik .!.: Bosver uzulsun sacma sapan basit insanlarin konularina yorum yapmasaymis Genişletmek için tıkla... Tutamıyorlar kendilerini, nanayla birbirlerini ayartıyorlar
_Nur_ Less is more🪐 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ocak 2019 4.583 12.110 208 34 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.202 melinda- .!.: 8 gün bence erken canım Gayet güzel Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, hadi hayırlısı o zaman
melinda- .!.: 8 gün bence erken canım Gayet güzel Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, hadi hayırlısı o zaman
papatyakokankadin Hissedilen şeylere cümle kurulamıyor bazen :) Kayıtlı Üye 6 Aralık 2017 6.469 6.583 198 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.203 Nana Ana .!.: Anladım canım hayırlısı insallah gebelikten gelmez adetin Genişletmek için tıkla... Nanacım bende hala gelen giden yok ilaç ader gecikmesi yapabiliyormuş ama kadınlık hormonlarını fazla çalıştırdığı için gebe kalma şansını artırıyormuş.
Nana Ana .!.: Anladım canım hayırlısı insallah gebelikten gelmez adetin Genişletmek için tıkla... Nanacım bende hala gelen giden yok ilaç ader gecikmesi yapabiliyormuş ama kadınlık hormonlarını fazla çalıştırdığı için gebe kalma şansını artırıyormuş.
L Loriklorik Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Aralık 2018 11.649 17.272 218 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.204 Sibelll16 .!.: Tutamıyorlar kendilerini, nanayla birbirlerini ayartıyorlar Genişletmek için tıkla... Gece canlari sıkılıyor heralde
Sibelll16 .!.: Tutamıyorlar kendilerini, nanayla birbirlerini ayartıyorlar Genişletmek için tıkla... Gece canlari sıkılıyor heralde
Zekta Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler☝🏻 🌸 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2019 2.982 3.823 53 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.205 Loriklorik .!.: Hayirlisi olsun ya kac gun gecikme ile oldun Nana artik 1 ay gelmez kacinci bani bu Genişletmek için tıkla... Hep doğruluktan oluyor :)) 10 gün gecikmeyle oldum kuzum
Loriklorik .!.: Hayirlisi olsun ya kac gun gecikme ile oldun Nana artik 1 ay gelmez kacinci bani bu Genişletmek için tıkla... Hep doğruluktan oluyor :)) 10 gün gecikmeyle oldum kuzum
Zekta Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler☝🏻 🌸 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2019 2.982 3.823 53 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.206 Dostumdostum .!.: Nasıl anladın peki sen test yapmıyormuydun Genişletmek için tıkla... Kuzum ben akıntı gelince yumurtlamadır dedim meğer adete 4-5 gün kala yumurtlamışım ovu testini yarıda bıraktım devam etmedin :))
Dostumdostum .!.: Nasıl anladın peki sen test yapmıyormuydun Genişletmek için tıkla... Kuzum ben akıntı gelince yumurtlamadır dedim meğer adete 4-5 gün kala yumurtlamışım ovu testini yarıda bıraktım devam etmedin :))
L Loriklorik Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Aralık 2018 11.649 17.272 218 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.207 Zekta .!.: Hep doğruluktan oluyor :)) 10 gün gecikmeyle oldum kuzum Genişletmek için tıkla... Baya olmus ya 10 gun cok :) dusuk falan yapmayasin
Zekta .!.: Hep doğruluktan oluyor :)) 10 gün gecikmeyle oldum kuzum Genişletmek için tıkla... Baya olmus ya 10 gun cok :) dusuk falan yapmayasin
Zekta Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler☝🏻 🌸 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2019 2.982 3.823 53 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.208 pariko .!.: Canım ovü testi ile takip etmiyormuydun o haftayı görmedin mi pikte Genişletmek için tıkla... Yok kuzum adetin 15. Gününe kadar yaptım test bıraktım sonra meğer adete 4-5 gün kala yumurtlamışım
pariko .!.: Canım ovü testi ile takip etmiyormuydun o haftayı görmedin mi pikte Genişletmek için tıkla... Yok kuzum adetin 15. Gününe kadar yaptım test bıraktım sonra meğer adete 4-5 gün kala yumurtlamışım
Beklemekseni Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2019 7.220 8.435 118 29 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.209 Zekta .!.: Kuzum ben akıntı gelince yumurtlamadır dedim meğer adete 4-5 gün kala yumurtlamışım ovu testini yarıda bıraktım devam etmedin :)) Genişletmek için tıkla... İşte akıntıya güvenilmiyo ben kendimden biliyorum o yuzden test bence hep yapılmalı keşke yapsaydınn
Zekta .!.: Kuzum ben akıntı gelince yumurtlamadır dedim meğer adete 4-5 gün kala yumurtlamışım ovu testini yarıda bıraktım devam etmedin :)) Genişletmek için tıkla... İşte akıntıya güvenilmiyo ben kendimden biliyorum o yuzden test bence hep yapılmalı keşke yapsaydınn
Zekta Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler☝🏻 🌸 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2019 2.982 3.823 53 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.210 Loriklorik .!.: Baya olmus ya 10 gun cok :) dusuk falan yapmayasin Genişletmek için tıkla... Yok sanmam kuzum ya Senede bi kaç kere böyle uzuyo benim düşük olsa testte çıkardı illaki
Loriklorik .!.: Baya olmus ya 10 gun cok :) dusuk falan yapmayasin Genişletmek için tıkla... Yok sanmam kuzum ya Senede bi kaç kere böyle uzuyo benim düşük olsa testte çıkardı illaki
Beklemekseni Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2019 7.220 8.435 118 29 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.211 Zekta .!.: Yok kuzum adetin 15. Gününe kadar yaptım test bıraktım sonra meğer adete 4-5 gün kala yumurtlamışım Genişletmek için tıkla... Benimde öyle olmustu adete bir hafta kala yumurtlamıstım ve test yapmasam farketmicektim test sayesinde değerlendirdim
Zekta .!.: Yok kuzum adetin 15. Gününe kadar yaptım test bıraktım sonra meğer adete 4-5 gün kala yumurtlamışım Genişletmek için tıkla... Benimde öyle olmustu adete bir hafta kala yumurtlamıstım ve test yapmasam farketmicektim test sayesinde değerlendirdim
Zekta Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler☝🏻 🌸 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2019 2.982 3.823 53 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.212 Dostumdostum .!.: İşte akıntıya güvenilmiyo ben kendimden biliyorum o yuzden test bence hep yapılmalı keşke yapsaydınn Genişletmek için tıkla... Ovu testini sevemedim ya :)) pisi pisine kaçırdık valla :)))
Dostumdostum .!.: İşte akıntıya güvenilmiyo ben kendimden biliyorum o yuzden test bence hep yapılmalı keşke yapsaydınn Genişletmek için tıkla... Ovu testini sevemedim ya :)) pisi pisine kaçırdık valla :)))
Zekta Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler☝🏻 🌸 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2019 2.982 3.823 53 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.213 Dostumdostum .!.: Benimde öyle olmustu adete bir hafta kala yumurtlamıstım ve test yapmasam farketmicektim test sayesinde değerlendirdim Genişletmek için tıkla... Nasip kuzum senin nasipte varmış işte
Dostumdostum .!.: Benimde öyle olmustu adete bir hafta kala yumurtlamıstım ve test yapmasam farketmicektim test sayesinde değerlendirdim Genişletmek için tıkla... Nasip kuzum senin nasipte varmış işte
L Loriklorik Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Aralık 2018 11.649 17.272 218 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.214 Zekta .!.: Yok sanmam kuzum ya Senede bi kaç kere böyle uzuyo benim düşük olsa testte çıkardı illaki Genişletmek için tıkla... Bundan sonra napcan planin var mi kuzum :)
Zekta .!.: Yok sanmam kuzum ya Senede bi kaç kere böyle uzuyo benim düşük olsa testte çıkardı illaki Genişletmek için tıkla... Bundan sonra napcan planin var mi kuzum :)
Beklemekseni Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2019 7.220 8.435 118 29 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.215 Zekta .!.: Ovu testini sevemedim ya :)) pisi pisine kaçırdık valla :))) Genişletmek için tıkla... Ama faydası oluyor işte
Zekta .!.: Ovu testini sevemedim ya :)) pisi pisine kaçırdık valla :))) Genişletmek için tıkla... Ama faydası oluyor işte
Beklemekseni Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2019 7.220 8.435 118 29 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.216 Zekta .!.: Nasip kuzum senin nasipte varmış işte Genişletmek için tıkla... Seninde olucak inşallah
Zekta Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler☝🏻 🌸 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2019 2.982 3.823 53 8 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.217 Loriklorik .!.: Bundan sonra napcan planin var mi kuzum :) Genişletmek için tıkla... doktora gidip klomen isticektim ondanda vazgeçtim bu ay hiç bişey yapmayı düşünmüyorum biraz salıcam :)
Loriklorik .!.: Bundan sonra napcan planin var mi kuzum :) Genişletmek için tıkla... doktora gidip klomen isticektim ondanda vazgeçtim bu ay hiç bişey yapmayı düşünmüyorum biraz salıcam :)
Zekta Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler☝🏻 🌸 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2019 2.982 3.823 53 8 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.218 Dostumdostum .!.: Seninde olucak inşallah Genişletmek için tıkla... Dostumdostum .!.: Ama faydası oluyor işte☺ Genişletmek için tıkla... Oluyor da işte geç olunca insan daha çok stres yapıyor yani ben yapıyorum en azından inşllah kuzum artık nasip olucağı zamanı bekliyordur belkide :)
Dostumdostum .!.: Seninde olucak inşallah Genişletmek için tıkla... Dostumdostum .!.: Ama faydası oluyor işte☺ Genişletmek için tıkla... Oluyor da işte geç olunca insan daha çok stres yapıyor yani ben yapıyorum en azından inşllah kuzum artık nasip olucağı zamanı bekliyordur belkide :)
L Loriklorik Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Aralık 2018 11.649 17.272 218 8 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.219 GUNAYDIN KIZLLAARRR YUMURTA TOPLAMA ISLEMINDEN SAG SAGLIM CIKTIM HAYIRLISI ILE SU AN SADECE ADET SANCISI GIBI SANCI CEKIYORUM COK SUKUR IYI GECTI
GUNAYDIN KIZLLAARRR YUMURTA TOPLAMA ISLEMINDEN SAG SAGLIM CIKTIM HAYIRLISI ILE SU AN SADECE ADET SANCISI GIBI SANCI CEKIYORUM COK SUKUR IYI GECTI
S Sibelll16 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2018 2.662 3.187 83 8 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nana Ana #56.220 Loriklorik .!.: GUNAYDIN KIZLLAARRR YUMURTA TOPLAMA ISLEMINDEN SAG SAGLIM CIKTIM HAYIRLISI ILE SU AN SADECE ADET SANCISI GIBI SANCI CEKIYORUM COK SUKUR IYI GECTI Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım transferin de rahat geçer inş. Kendine iyi bak
Loriklorik .!.: GUNAYDIN KIZLLAARRR YUMURTA TOPLAMA ISLEMINDEN SAG SAGLIM CIKTIM HAYIRLISI ILE SU AN SADECE ADET SANCISI GIBI SANCI CEKIYORUM COK SUKUR IYI GECTI Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım transferin de rahat geçer inş. Kendine iyi bak