Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet dogru gunde 2 mm oluyor diye biliyorum 19mm-20mm olur muhtemelen hado Insallah. Ideal yumurta boyutu olur
Amin inşallah kuzum valla hayırlısıyla bu ay olsun 2tane yumurtayı net gördük biri sağda biri solda bi tanesi de daha küçüktü

Ben de begenmdim. Hemen el atalim

Bak seeeen mSallllh Allh tamamina erdirsin. Sglikla ilerlesin insllhh

Çooook teşekkür edeeim canım, inşallah. Darısı isteyenlere ennnn kısa zaman içinde.

Bu arada ben ilk yazdığımda topik ismi değişmemişti, sonra değişti. Kim, neden değiştiricek ki?

Evet ya bu nasıl isim böyle

Kazen sayin yoneticimiz acaba rica etsem topigimizin adi neden degisti bi fikriniz var mi ? bilgi verebilir misinz

Büyük harf ve özel telefon karakteri bu başlıkta hataya sebebiyet vermiş mi diye kontorl etmek için bunu yaptık. Konu başlıkalrında telefonda olan karakterleri kullamak soru nyarattı sanki.

Büyük harf ve özel telefon karakteri bu başlıkta hataya sebebiyet vermiş mi diye kontorl etmek için bunu yaptık. Konu başlıkalrında telefonda olan karakterleri kullamak soru nyarattı sanki.
Kimse memnun kalmadi ama malesef bas harfleri buyuk yapip ismi tekrr ayni yapma imkaniniz var mi acaba ?

Yyaaa ben gebelik sandim yok kuzum yumurtalama degil lh hormonu hep varmis vucudumuzda sadece yumurtlama doneminde yukselirmis
İşte ona bakacaktım bende ama dagınık çıktı bozuk galiba yenisini yapıcam çünkü arada kramp giriyor birde adet olcakmışım gibi hafif sızlıyor yumurtlama yoksa erken olucam sanırım

İşte ona bakacaktım bende ama dagınık çıktı bozuk galiba yenisini yapıcam çünkü arada kramp giriyor birde adet olcakmışım gibi hafif sızlıyor yumurtlama yoksa erken olucam sanırım
Son gun de yumurtlama olabilir bazen. Akintin falan var mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…