Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu ilk defa duydum, napalim artık genelde herkes öyle diyor, bide ben hiç kusamayan bir insanın, saka maka iyi oldu benim için

Evet ben de soylemeyi dusunmuyorum bir süre
Lorik dün çatlatma iğnemi yaptım çift çizgiyi görebilmek için test yaptım bana dua et kuzum bu ay hayırlı haberi bende vereyim

Eklentiler

• CAEFFDCE-0DBE-4EEF-97AC-E19CE9BA5742.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 27
Lorik dün çatlatma iğnemi yaptım çift çizgiyi görebilmek için test yaptım bana dua et kuzum bu ay hayırlı haberi bende vereyim ❤
Aahh insalllaahhh o ikicizgi gorunce icim pir pir ediyor her zaman rabbiiimmmmmmmm nasip etsin insallah gol olsun cocuk olsun veririz beraber insallahhhh hamis olmayan kalmiycak,aallahin izni ile kimsenin gozu yolda kalmasin

Aahh insalllaahhh o ikicizgi gorunce icim pir pir ediyor her zaman rabbiiimmmmmmmm nasip etsin insallah gol olsun cocuk olsun veririz beraber insallahhhh hamis olmayan kalmiycak,aallahin izni ile kimsenin gozu yolda kalmasin
Aminnn kuzum aminnn dualarımızda beraber olduğumuz sürece kimse bebesiz kalmayacak ben inanıyorum olacak olacak olacak

Bugun yapinca at mutlaka merak ettik canim insallah vardir hayirlisi olsun
Gebelik olabilir benim yumurtlamanın 10.günü çıkmıstı ovulasyon testinde genelik testi alsana
Bu da bugün ovu testi 11 45 te ilk idrara çıktım ilk idrarla olmuyor ya lh testi 12 de kahvaltıdan kalktım 12 buçukta yaptım malesef sıvı alımına uymadım sınavım var ona yetişcem büte kaldım dönünce alıp yapıcam gebelik testi

Eklentiler

• Screenshot_20200215_124524_com.instagram.android.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 27
Canım hala koyu bence gebelik testi yap hemen sınavından sonra benimde böyle olmustu inşallah vardır bebiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…