- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
O na ne care ay fakirler gibi kusucamAma sen kendin kaşındın bebeğimzenginsin sen mide bulantısına da bir çare bulursun
Sen kus ben de oh çekeceğim, için dışına çıksın kusmaktan diyeceğim, yaşasın kötülükO na ne care ay fakirler gibi kusucam
Siboşun içindeki canavar hortladiSen kus ben de oh çekeceğim, için dışına çıksın kusmaktan diyeceğim, yaşasın kötülük
Regl 26. Testin ilk Piki olalı 14 gün olduCanım gebelikte olabilir yumurtlamanın kaçıncı günüydü bugün
Yoktu eczane aradım ama uzaktı baya yarın gidip alıcam bakayım ama çıkar mı kiBence gebelik testi varsa yap. Benimle aynı dönemlerdesin neredeyse. Ben üç gün önce öğrendim, adete 1 gün kala.
Bugun yapinca at mutlaka merak ettik canim insallah vardir hayirlisi olsunYoktu eczane aradım ama uzaktı baya yarın gidip alıcam bakayım ama çıkar mı ki
Gebelik olabilir benim yumurtlamanın 10.günü çıkmıstı ovulasyon testinde genelik testi alsanaRegl 26. Testin ilk Piki olalı 14 gün oldu
Hadi bakalım inşallahAhh ahh işte zamanında konusmiycaktin büyükgelsin tontisler insallahhh onlar sağlıklı olsunda, anaları azcık katlanicak artık napalim
Ikiside olsa super olur ciddenBakalim savasci bebeklerim hangisi inatci olucak annesi gibi
Bunu ilk defa duydum, napalim artık genelde herkes öyle diyor, bide ben hiç kusamayan bir insanın, saka maka iyi oldu benim içinBen de kilo almaya çalışıyordum ama doktorumun dediğine göre zayıfların daha çok bulanıyormuş hcg hormonu ağır geliyormuş normalde de çiroz olunca işte iyice kuruyor insan, o da kötü ya tombiklik iyidir boşver
Evet ben de soylemeyi dusunmuyorum bir süreIkiside olsa super olur ciddenama olursa hemen söylemeyin bence nolur bolmaz geçsin biraz zaman
Lorik dün çatlatma iğnemi yaptım çift çizgiyi görebilmek için test yaptım bana dua et kuzum bu ay hayırlı haberi bende vereyimEvet ben de soylemeyi dusunmuyorum bir süre
Aahh insalllaahhh o ikicizgi gorunce icim pir pir ediyor her zamanLorik dün çatlatma iğnemi yaptım çift çizgiyi görebilmek için test yaptım bana dua et kuzum bu ay hayırlı haberi bende vereyim ❤
Aminnn kuzum aminnn dualarımızda beraber olduğumuz sürece kimse bebesiz kalmayacak ben inanıyorum olacak olacak olacakAahh insalllaahhh o ikicizgi gorunce icim pir pir ediyor her zamanrabbiiimmmmmmmm nasip etsin insallah gol olsun cocuk olsun veririz beraber insallahhhh hamis olmayan kalmiycak,aallahin izni ile kimsenin gozu yolda kalmasin
Bugun yapinca at mutlaka merak ettik canim insallah vardir hayirlisi olsun
Bu da bugün ovu testi 11 45 te ilk idrara çıktım ilk idrarla olmuyor ya lh testi 12 de kahvaltıdan kalktım 12 buçukta yaptım malesef sıvı alımına uymadım sınavım var ona yetişcem büte kaldımGebelik olabilir benim yumurtlamanın 10.günü çıkmıstı ovulasyon testinde genelik testi alsana
Gecersin insalllaahhDua edin kızlar şu sınavları vereyim seneye güze kalacak yoksa
Kimin duasi kabul olur bilinmez dualarda olmasaydi bizim umudumuz olmazdiAminnn kuzum aminnn dualarımızda beraber olduğumuz sürece kimse bebesiz kalmayacak ben inanıyorum olacak olacak olacak ❤❤❤
Aahh insalllaahhh o ikicizgi gorunce icim pir pir ediyor her zamanrabbiiimmmmmmmm nasip etsin insallah gol olsun cocuk olsun veririz beraber insallahhhh hamis olmayan kalmiycak,aallahin izni ile kimsenin gozu yolda kalmasin
Canım hala koyu bence gebelik testi yap hemen sınavından sonra benimde böyle olmustu inşallah vardır bebişBu da bugün ovu testi 11 45 te ilk idrara çıktım ilk idrarla olmuyor ya lh testi 12 de kahvaltıdan kalktım 12 buçukta yaptım malesef sıvı alımına uymadım sınavım var ona yetişcem büte kaldımdönünce alıp yapıcam gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?