- 23 Kasım 2015
- 465
- 564
- 103
Canım bir daha çek var bir çizgi ama hemen mi çıktı sonramı o önemli heyecanlandımResimde çekemedim tam ellerim titriyor mutfaktan çıktım üşüdüm bir daha çekicem çıkarsa baya pembe belli
Ay var ya baya belli sanki çizgi keşke bir testin daha olsaydı yapsaydınGözüküyor dimi kuruma çizgisi olur mu bu kadar
Bu pozitif ama sonradan çıktıysa anlamı yok diyorlarGözüküyor dimi kuruma çizgisi olur mu bu kadar
Ay ne meşakkatli iş bu testlerTakipte kal yarin bir daha yap insallah dogruluk payi vardir
Cnm bu bildgin pozitif. Kuruma bu kdr pembe olmuo. Hamilesiiiinn. Hayrli ugurlu olsn.Gözüküyor dimi kuruma çizgisi olur mu bu kadar
Cok heyecanli denemeye devam once sinav ama testi aksam da yapabilirsinAy ne meşakkatli iş bu testlerbirşeyler var bende ben eminim bundan ama hayırla sonuçlanır inşallah çünkü gögüslerim geç şişti ve baya baya acıyor bu acı ilk gebeliğim gibi değil ama adet zamanıda değil ve kasıgımda geçmeyen agrı tek taraflı bi hafta öncesinden adet sancısı normal değil sık sık başımda dönüyor namaz kılarken çaktırmıyorum kimseye emin olayım diye ilk gebeliğimden önce prolaktin sorunu vardır ilaç kullandım hamile kaldım felaket bir gögüs acısı yaşadım ovudan sonra nor alde şişer çok acımaz adet üzeri geçerdi geçmedi oğlan sarılıp üstme yatınca içim cız ediyor acısından ben testlerle şoktayım bir öyle bir böyle yarın ilk idrara yakın eczane bulursam gidip alsam mı ama sınav var yine yetişemem ki
Canım sınavdan geldim işte yaptım 4 çeyrekte baktım yoktu dolaba koydum diğer testin yanına yemege giriştim saat 9 da bi baktımCanım bir daha çek var bir çizgi ama hemen mi çıktı sonramı o önemli heyecanlandım
Bende kuruma çizgisi duydum ama bu kadar koyu olur mu bilmiyorum o yüzden sorayım dedim önceki testlerde hiç bu kadar koyu kuruma görmemiştim ama gerçi 5 6 yı geçmez hcg testimBu pozitif ama sonradan çıktıysa anlamı yok diyorlar
Yaa keşke emin olabilsem bugün aslında eğer 1 değil de 3 ünde çatladıysa çünkü lh testleri 3 ü ne kadar tam silinmemişti daha 12 gün ancak idrara karışır tekrarlicam olmadı p tesi tekrarlarım zaten o günde regl olmam gerekCnm bu bildgin pozitif. Kuruma bu kdr pembe olmuo. Hamilesiiiinn. Hayrli ugurlu olsn.
Öyle yapayım o zaman 2 tane alayım p. Tesi sabahta yaparım regl olmazsam lh testlerine bakıyorum ateş yükselmesi yok ovulasyon oluyor desem ateşim sabit 36.6 5 gündür regl 3 gün kala 36.4 olur sonra 36.2 ve 36 da regl olurum her yerden takip ediyorumCok heyecanli denemeye devam once sinav ama testi aksam da yapabilirsin
Allah,bagislasin senin evladini sana insallahÖyle yapayım o zaman 2 tane alayım p. Tesi sabahta yaparım regl olmazsam lh testlerine bakıyorum ateş yükselmesi yok ovulasyon oluyor desem ateşim sabit 36.6 5 gündür regl 3 gün kala 36.4 olur sonra 36.2 ve 36 da regl olurum her yerden takip ediyorum
3, 5 temmuzda 4 olacakAllah,bagislasin senin evladini sana insallahoglusun kac yasinda
Allah bagislasin ya3, 5 temmuzda 4 olacakEn çok baskı ondan görüyorum herkese anlatıyor benim kardeşim yok diye. Çocuklar geliyor kardeşiyle konusuyorlar bizim yok diyor her gece söylüyor. Birde okul bitip iş hayatı başlamadan olsun büyüsün küçükken elden ele sürünmesin istedim ama nasip olamadı pko oldu geçti sebepsiz yere olmadı derken zaman geçti
Canım için rahat ermiyorsa kan ver. Yada pazartesi al bir test daha yap. Lh yaptınmı bir daha bak bakalım hala koyumuCanım sınavdan geldim işte yaptım 4 çeyrekte baktım yoktu dolaba koydum diğer testin yanına yemege giriştim saat 9 da bi baktım
böyle
Bende kuruma çizgisi duydum ama bu kadar koyu olur mu bilmiyorum o yüzden sorayım dedim önceki testlerde hiç bu kadar koyu kuruma görmemiştim ama gerçi 5 6 yı geçmez hcg testim
Yaa keşke emin olabilsem bugün aslında eğer 1 değil de 3 ünde çatladıysa çünkü lh testleri 3 ü ne kadar tam silinmemişti daha 12 gün ancak idrara karışır tekrarlicam olmadı p tesi tekrarlarım zaten o günde regl olmam gerek
P.tesi yap o zmn. Iki gune daha yukselir zaten. Icin rahat olur. Ama var yani solim sana. Dikkt et kendine. Kuruma cizgisi bole olmaz. Kendimden de biliorm. Cok da ornek gordumCanım sınavdan geldim işte yaptım 4 çeyrekte baktım yoktu dolaba koydum diğer testin yanına yemege giriştim saat 9 da bi baktım
böyle
Bende kuruma çizgisi duydum ama bu kadar koyu olur mu bilmiyorum o yüzden sorayım dedim önceki testlerde hiç bu kadar koyu kuruma görmemiştim ama gerçi 5 6 yı geçmez hcg testim
Yaa keşke emin olabilsem bugün aslında eğer 1 değil de 3 ünde çatladıysa çünkü lh testleri 3 ü ne kadar tam silinmemişti daha 12 gün ancak idrara karışır tekrarlicam olmadı p tesi tekrarlarım zaten o günde regl olmam gerek
Öyle huyu yok çok cana yakın sen şimdi gelsen direk kucagına atlarAllah bagislasin yamasalllaaahhh kardes olunca da sovme dovme olmasin
Var daha yaparım bu saatlerce çok kaliteli olmuyormuş lh sıvı alımı duralı 1 saat dolsun yapayım en azından daha iyi sonuç verirCanım için rahat ermiyorsa kan ver. Yada pazartesi al bir test daha yap. Lh yaptınmı bir daha bak bakalım hala koyumu
Yaa inşallah namazada yeni başladım dua ediyorum hep önce hiç olmayana sonra tüm isteyenlere nasip etain diye inşallah hepimizin hayırlı saglıklı bebeleri olurP.tesi yap o zmn. Iki gune daha yukselir zaten. Icin rahat olur. Ama var yani solim sana. Dikkt et kendine. Kuruma cizgisi bole olmaz. Kendimden de biliorm. Cok da ornek gordum
Yyaa en sevdigim cocuk tipi sevecen cana yakin masslllaaaahhÖyle huyu yok çok cana yakın sen şimdi gelsen direk kucagına atlar ☺ sohbet eder seninle çok güzel konusuyor hayran kalıyor dinleyen yaşından olgun genelde nedense ☺ çocukluk elbet yapıyor ama çok seviyor annem doğum yaptı görmeye gittik büyüdüğünde 2. Evliliğiaramızda bebekle 23 yaş var ağlıyor salatası düşüyor yıkayıp veriyor sütünü getiriyor diğer kardeşim bir büyüdüğü de oğlumdan bir yaş büyük kavga ediyor bebeği koruyor halbuki bi vursa benimkini serer yere baya cüsseli ve aksi bir çocuk bebeği saklıyor arkasına
Ii yapmissin cnm amin insllh. Hayrlisiyla vardr insllhVar daha yaparım bu saatlerce çok kaliteli olmuyormuş lh sıvı alımı duralı 1 saat dolsun yapayım en azından daha iyi sonuç verir
Yaa inşallah namazada yeni başladım dua ediyorum hep önce hiç olmayana sonra tüm isteyenlere nasip etain diye inşallah hepimizin hayırlı saglıklı bebeleri olur
Babadan 2 annemin 2. evliliğinden 2 kardeş var toplam 5 kardeşizYyaa en sevdigim cocuk tipi sevecen cana yakin masslllaaaahh
Kardeşin kucuk mu allah bagislasindayi yeğen
Cok tatliBabadan 2 annemin 2. evliliğinden 2 kardeş var toplam 5 kardeşizbüyükten küçüğe 19-14-4,5,1 yaşındalar kendinden. 3 teyze 1 dayı dayımız 14 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?