Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bugün başka bi doktora gittim aslında 2 yıldır sürekli farklı doktorlar denedim ve hiç birisi kültür testi istememişti bu doktor direk kültür testi istedi ve ağır iltihap çıktı yumurtalıklarda ve rahimde bu şekilde çocuk olması imkansız dedi zaten akıntımın yoğunluğundan bir sıkıntı olduğunu anlıyordum diğer doktorlara söylediğimde normal dediler ve hepside başarılı doktorlardı bu şekilde aşılamayı geç tüp bebek bile tutmaz dedi insan bu duruma sevinir mi ben çok sevindim en azından sorunum belli oldu ve tedavisi mümkün normal yoldan hamile kalırsın iltihap engel olmuş sana nasıl göremediler tek tüpünü iltihap kapatmış zaten dedi İnanın çok mutluyum sizede şunu söylemek istiyorum lütfen genel anlamda engel bir durumunuz yoksa doktordan kültür ve smair testi isteyin gerek yok dahi deseler isteyin anında belli oluyor aslında olmayanların sıkıntısız olduğunu düşünmüyorum tek sıkıntı doktorlarda gereken tüm testleri yapmıyorlar maalesef

Valla artik bi sebebin oldugunu biliyorsun ya o bile icinin yaglarinin eritmeye sebep. Hep diyorum zaten sebepsiz diyd birsey yok sadece isinde iyi doktor bulmak zor. Ezberciler geneli ustten kontrol ediyorlar . Biseyin yik hadi yallaa diyip yolluyorlar sonra sebepsiz infertilite diyorlar . Boyle en ince detayina kadar arastirilmasini yaptiran doktorlar takdir edilmesi gereken insanlardır vesile olur insallaaahh

Cidden öyle sebepsiz diye birşey yok aslında gider gitmez tüm testlerden geçilmesi gerekiyor bunun mecbur olması lazım yazık günah değilmi para verdiğimizde bişey değilde boşa hem para harcatıyorlar hem hevesler hayaller suya düşüyor hemde vücuden sıkıntısını biz kadınlar çekiyoruz çok şükür canısı en azından sorunumu biliyorum vardır bundada hayır

Aynen oyle beni de cok oyaladilar doktorlar oyle biseyin yok diyip diyip yolluyorlardi cok sukur artik sorun odakli olursunuz çözümü sağlanır bi an once tedavisi falan varmiymis peki

Aynen oyle beni de cok oyaladilar doktorlar oyle biseyin yok diyip diyip yolluyorlardi cok sukur artik sorun odakli olursunuz çözümü sağlanır bi an once tedavisi falan varmiymis peki
Evet var çok şükür ne kadar sürede geçer bilmiyorum Salı yeniden çağırdı o zaman ilaç tedavisine başlayacak inşallah uzun sürmez sen nasılsın 8 günlük bebişlerinle

Yine kaynanama geldim yine bir bebek haberi aldım her zamanki gibi bizden sonra evlenen bizden yaşı çok küçük biri hamileymiş..
Yaaaaaaa vallahhaaa bu haberleri sirf biz duyalim diye biriktiriyorlar sanki ya ee yani soyledi de ne oldu simdi icinin yaglari mi eridi kaynananin anlamis degilim . Soylemek mi gerekiyor boyle seyleri surekli

Evet var çok şükür ne kadar sürede geçer bilmiyorum Salı yeniden çağırdı o zaman ilaç tedavisine başlayacak inşallah uzun sürmez sen nasılsın 8 günlük bebişlerinle
Insallah uzun surmez hemencik hamiş olursun . Bebislerimle su an hicbir sıkıntı yok gozukuyor haftaya pazar test gunumuz insallah annelerine sıkı sıkı tutunmuslardir

Gozunuz aydin cnm. Bu bile buyuk bisey valla. Cok sevndim sorunun bulunmasina. Simdi de sifasini bulmakta insllh

Insallah uzun surmez hemencik hamiş olursun . Bebislerimle su an hicbir sıkıntı yok gozukuyor haftaya pazar test gunumuz insallah annelerine sıkı sıkı tutunmuslardir

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Sona kalan bi kaç kişiden biri de bendim bu topikte. Ben sıramı savdım hayırlısıyla, sıra sende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…