Nana anamızUslu bir cicek olursan götürürüm belkiiiiiii topik topik gezmesennnn meselaaaa fatmaya iftira atmazsan meselaaaa
Hosbulduk cicegim düzenliyorum hemen
Askım özür dilerim❤ buradayım bak
Valla kuzum belirti aramıyorum iğnenin kaçıncı günü hesaplamıyorum yok şu an akıntım yokYani akıntın devam ediyormu suanda onu merak etmistim kuzum ama olsun bilgilendim
Arama sen belirti bende aramıyorum dersem inanma bana
Oyyyyy ayyyyy yerim seniiii ballıcicegim benim bende özledimmmmm
sizin ballı agızlarınızı yerim bennnnnngöndermeyin annem beni biryerlere
Aramıza hosgeldin tatlımMerhaba arkadaşlar sohbetinize bayıldım. Gebe olanlara Rabbim sağlıklı sıhhatli vaktinde doğum yapabilmeyi nasip etsin.Gebiş olmayı bekleyenlere de en kısa zaman da nasip etsin. Bende 30 haftalık gebeyim.
Tamam balam düzenliyorum hemen olunca gir senCanim yeni bat 11 net yok haber edemedim
Hoşbuldum hemde çok hoş buldum.Tamam cicegim o sekilde düzenledim
Aramıza hosgeldin tatlımrabbim evladını kucagına almayı saglıkla büyütmeyi nasip etsin seninde insallah
süreklilik saglarsan beybililer listemize senide alabilirimsatını verirsen
Tamam balam düzenliyorum hemen olunca gir sen
Bana sorsalar ben banlamazdım beni bebegim bırakmam insallah birdaha
Buradayım cicegimmmNanaaaaamm çiçeğim hoş geldinnn cok özledik seni yaaa nerelerde kaldın sennyeni bat 12 mart
Güzel yürekli Nana ana seni seviyoruz gitme bir yerlere bidahaGecmis olsun canım care bulabildinmi?
Hosbulduk cicegim birdaha gitmemi istemiyorsan ilgilen benimle ozaman
Hosbuldum balam bilmiyormusum gibi anlat hele neler neler olduuuuu
Evet emanet ettim sana cokta güzel sahip cıktın tesekkür ederim balam
Hosbulduk cicegiiiimmmmmm
bat günüm 4 mart gibi ama transfer olsun test gününğ paylaşırım sizinle kuzucumHosbulduk cicegim lorikon ilgilenmedimi seninle askın
En azından simdi aklına gelmis balam düzeltiyorum tamam
Ayyy hadi hayırlısıyla bebis olsun insallah canım ne zaman bat günün birlikte bekleyelim test yapacagın tarihi
Hosbulduk balammmmdüzenliyorum hemen
hoşgeldin anamıııızBana sorsalar ben banlamazdım beni bebegim bırakmam insallah birdaha
Buradayım cicegimmm❤❤❤ Yollar kapalıydı anca gelebildim Batını düzenledim gelmis yinegıcık sey
Annneee degilim henüz adayiyiyim
Ondandamı ban oluyormus bende yapmayayım ozamanYok anam yok. Begenmedim de yapmiom artk. Hic guvenmiorm bu islere. Halâ kasinion sen
ZalımlaaaaarrrrrSenin ekmeginle oynadılar amaaaa
Anan degilmiyim döverimde söverimde severimde sınineeeİlk beğenmediğimi nana anamın atacağı aklının ucundan geçmezdi
Taş uzaktan gelmez
Boşuna dememişler bu devirde anana bile güvenmeyecen
Sen hepsini dogru yazdın yani hahaahahahahah peki. Ama ben yanlıs yazmayı seviyorumHişbildik cicigim lirikin ilgilinmidi mi sininli iskinayrıca mi ayri yazılar
Düzelttim cicegim görmedinmi
Nasıl baslasam bilemiyorum
Kandırdın yine ananıNana anamız
Fatma canımız
Oley oley oley
Ne kadar güzel birsey yapıyorsun bir bilsenValla kuzum belirti aramıyorum iğnenin kaçıncı günü hesaplamıyorum yok şu an akıntım yoktemizlik yapıyorum kitap okuyorum geziyorum hiç hamilelik belirtileriyle uğraşamam yalan onlar vücudun kandırmacaları
Düzenliyorum hemen böcekli cicegim benimHoşbuldum hemde çok hoş buldum.Amin inşallah say 23 temmuz
cok duygulanıyorum güzel ciceklerim benim mis kokulu ciceklerim cicek tarlamsınızzzzz benimmmmGüzel yürekli Nana ana seni seviyoruz gitme bir yerlere bidaha
Tamam cicegim transfer olunca günceller yazarımbat günüm 4 mart gibi ama transfer olsun test gününğ paylaşırım sizinle kuzucum
hosbulduk balammmhoşgeldin anamıııız
Onun bebislerine kurban tamam ona daha fazla sarmayayım duygulanmasın simdi
İlgilenirim bebeğim sen gitme yeterki yokluğun aranıyor valla sahipsiz kalmış gibi olduk arada takılsamda burada seni görmeyince olmiiiiiGecmis olsun canım care bulabildinmi?
Hosbulduk cicegim birdaha gitmemi istemiyorsan ilgilen benimle ozaman
Hosbuldum balam bilmiyormusum gibi anlat hele neler neler olduuuuu
Evet emanet ettim sana cokta güzel sahip cıktın tesekkür ederim balam
Hosbulduk cicegiiiimmmmmm
Eskiden her gece takılıyordun bana eslik ediyordun simdi haftada bir zor görüyoruz seni etme gönderme beni baska topiklereİlgilenirim bebeğim sen gitme yeterki yokluğun aranıyor valla sahipsiz kalmış gibi olduk arada takılsamda burada seni görmeyince olmiiiii
Benim gibi bi çiçeğin iki böceği (erkek) olacakOndandamı ban oluyormus bende yapmayayım ozaman
Zalımlaaaaarrrrr
Ben zalım degilim anayım ben ana ana
Anan degilmiyim döverimde söverimde severimde sınineee
Sen hepsini dogru yazdın yani hahaahahahahah peki. Ama ben yanlıs yazmayı seviyorum
Düzelttim cicegim görmedinmi
Nasıl baslasam bilemiyorum❤
Kandırdın yine ananı
Ne kadar güzel birsey yapıyorsun bir bilsenbulasıcımı o düsünce banada bulastır
Düzenliyorum hemen böcekli cicegim benimkızmı cocugun erkekmi❤
cok duygulanıyorum güzel ciceklerim benim mis kokulu ciceklerim cicek tarlamsınızzzzz benimmmmbende seni seviyorum balammmm ❤❤❤
Tamam cicegim transfer olunca günceller yazarım
hosbulduk balammm
Onun bebislerine kurban tamam ona daha fazla sarmayayım duygulanmasın simdi
Bizimde olacak
Sen gitme biz göndermiyoruz zaten canısıYani akıntın devam ediyormu suanda onu merak etmistim kuzum ama olsun bilgilendim
Arama sen belirti bende aramıyorum dersem inanma bana
Oyyyyy ayyyyy yerim seniiii ballıcicegim benim bende özledimmmmm
sizin ballı agızlarınızı yerim bennnnnngöndermeyin annem beni biryerlere
İkizlere ücüzlere özel takvim yapsınlar yaaa masallah cok tatlı olacaklardır kesin isimleri konusunda karara varabildinizmi canım
Benim gibi bi çiçeğin iki böceği (erkek) olacak
Sana özelden sormak istediklerim var bebegimSen gitme biz göndermiyoruz zaten canısı
Tedavi sürecinde belli idi tek olursa EGE ikiz olursa da EGE ile EFE dedikİkizlere ücüzlere özel takvim yapsınlar yaaa masallah cok tatlı olacaklardır kesin isimleri konusunda karara varabildinizmi canım
Cok güzelmis isimleride masallahTedavi sürecinde belli idi tek olursa EGE ikiz olursa da EGE ile EFE dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?