Lori lorii loriii loriii lorikaamıınnnAz kaldi hikayem mutlu sonla biticek insallah
Okurken melodisi ile okudumLori lorii loriii loriii lorikaamıınnn
Amin insllh.Evet birden afedersin çiş yapar gibi geldi. Hamd olsun bebeklerin suları iyi. Amin hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok zor ben 10 yıl sonra buldum hmd olsun
bütün okları üzerimize ceviren fatmaydı aslında sabah karsı o yorumu yazmasaydı oniki gün ayrı kalmazdım sizdenVallaha ben de sasirdim tam banlanmiyoruz eheheh diye kikirdiyordunuz bi baktim gri
Auora mı ne birde ondan banım uzadı benim birde farklı hesap acmaya calıstım buradaki bir cicegin sözüynen ondanda bir gün cezam uzadıBen burda hakaret ettim diye fazladan banladilar beni
Ben de yazarken ole yazdimOkurken melodisi ile okudum
Rabbim kızınıza sağlık versin. Sürekli hastanede mi yattın. Eve çıktın mı Amin inşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ben 10 yıl sonra buldum Hamd olsunGeçmiş olsun Allah şifa versin. Benimde ilk kızımda hep kanamam vardı, 28.hafta civarı suyum gelmeye başladı. Tabi iğne yaptı doktor 2 tane ciğer geliştirici gerisini yatağı geçirdim 35+1 de sancılanma ile doğum gerceklesti. Kizim hiç kuveze girmedi çok şükür sende canını hiç sıkma, sağ-salim kucağına alirsin inşallah
Sabaha karsi mibütün okları üzerimize ceviren fatmaydı aslında sabah karsı o yorumu yazmasaydı oniki gün ayrı kalmazdım sizden
Auora mı ne birde ondan banım uzadı benim birde farklı hesap acmaya calıstım buradaki bir cicegin sözüynen ondanda bir gün cezam uzadı
Halay başı kim olacak acabaEvet gelecek halay çekcez burda
Bende bilmiyorum ne ise yarıyormus banlamaya yarıyormus galibaSabaha karsi mioglene dogruydu kiz. Gerci sana geceydi o saatler dogru ya
Aura ne qıı.
Ben de dedim baska hesap kurup girim ama ugrasasim gelmedi. Kocaya sardim o aralar. O da isyan etti nie banladilar seni die
Benimde 2 transfer edildi. Çift yumurta ikizleri canım Rabbim sana da nasip eder inşallah2 tane transfer edildi. Bu pazar gunu insallah test günümtek yumurta ikizi mi seninkiler
Lori lorii loriii loriii lorikaamıınnn
Hoşgeldin kız, gözümüz yollarda kaldı bu nasıl bir şeymiş yaa. Sözümüzü dinle artık otur kendi topiğinde aaaTOOOPİİİKKKK EVİNİİİİİİZZZZZZZZ
NANA
ANANIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Yapcan mo bir dahabütün okları üzerimize ceviren fatmaydı aslında sabah karsı o yorumu yazmasaydı oniki gün ayrı kalmazdım sizden
Auora mı ne birde ondan banım uzadı benim birde farklı hesap acmaya calıstım buradaki bir cicegin sözüynen ondanda bir gün cezam uzadı
Yok anam yok. Begenmedim de yapmiom artk. Hic guvenmiorm bu islere. Halâ kasinion senBende bilmiyorum ne ise yarıyormus banlamaya yarıyormus galiba
bundan sonra tepkilerimizi begenmeyerek gösterecez yorum yok tamam
İftira atma fatmama cok güzel idare etti hic birinizin sesi cıkmadı baska topiklerde yoldurdunuz kendinizi simdiiiiiNanaaaaa bizii diskoya götürrrr
Sen yokken fatma bizi yolunmuş tavuğa çevirfi
Hayatta ilismemYapcan mo bir daha
Insalllaahhh insalllahhhBenimde 2 transfer edildi. Çift yumurta ikizleri canım Rabbim sana da nasip eder inşallah
Hatta sen şikayet et onlariHayatta ilismembegenmedim yapıp gececem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?