Ahahahahha suyumuzu vermediİftira atma fatmama cok güzel idare etti hic birinizin sesi cıkmadı baska topiklerde yoldurdunuz kendinizi simdiiiiigördüm hepsini bennnn
Dinleyecem sizlerde beni yalnız bırakmayın ama baska baska topiklere gidipHoşgeldin kız, gözümüz yollarda kaldı bu nasıl bir şeymiş yaa. Sözümüzü dinle artık otur kendi topiğinde aaa
Biz heryere yetişiyorusDinleyecem sizlerde beni yalnız bırakmayın ama baska baska topiklere gidip
Kimsenin ekmegiyle oynamam ben huyum deeeelHatta sen şikayet et onlari
Ohh ohh canima degsiiin hihAhahahahha suyumuzu vermedi
Gençliğimizi soldurdu
Yaw sen bitenesin bitenee
Evet alanımda tek takılıyorum bdv ise sırf meraktan kuzucumBiz heryere yetişiyorus
Seni bile başka topiklerde bastık nana ana
Bakkkkk birdahaaa bdv yasak sana yasakkkkkkk
Beğenmedim var kırmzı kırmızı
Aahhahaha resmen bana beğenmedi yaptıOhh ohh canima degsiiin hihanan verdi cevabii
Üvey anamın hakkını yidirtmemmmmmmOhh ohh canima degsiiin hihanan verdi cevabii
Senin ekmeginle oynadılar amaaaaKimsenin ekmegiyle oynamam ben huyum deeeel
Gecmis olsun canım care bulabildinmi?Merhabalar arkadaşlar 29 haftalık hamileyim 5 gündür boğaz ağrısı ve bademcik şişmesi sorunum var ne yapsam geçmedi aşırı derecede mide bulantısı oluyor 34 yaşındayım ilk bebeğim olacak korktuğum için fazla bitkisel üründe ilaç kullanmak çekiniyorum. Limon . portakal. Elma sirkesi .bal tarçın limon sirke karışımı.ihlamur tuzlu su gargara ne denediysem geçmedi üstüne iyice arttı kulağıma ağrı vurmaya başladı ne yapabilirim acil yardım ihtiyaç var
Hosbulduk cicegim birdaha gitmemi istemiyorsan ilgilen benimle ozamanNanacım hoş geldin canısı bir daha tartışmaya girme bu kez hepten silecekler senilorikcimden umutluyuz ya oda anneler klübüne katıldı bence darısı bize
Hosbuldum balam bilmiyormusum gibi anlat hele neler neler olduuuuuKiiiiizzzzzzzzz hosgeldin gitme bir dahasen yokkken neler oldu neler
Evet emanet ettim sana cokta güzel sahip cıktın tesekkür ederim balamSaolasin cnm bnmamin
Ayyy tipe bak helee bide iftira atioemanet etti bana. El qoymadim taam miii
Hosbulduk cicegiiiimmmmmmIi yedin haaahos geldiin gozumun çicegeeee
Hosbulduk cicegim lorikon ilgilenmedimi seninle askınYaaaa hoşgeldin çiçeğim çok özlettin
En azından simdi aklına gelmis balam düzeltiyorum tamamBebekkim saf ben bat ı yanlış hesaplamışımbat 28 şubat, akıl kalmadı daha gelmeyen bebiş götürdü hepsini
nanacım ben regli oldum tüp bebek iğnelerine başladım bugün 6. günüm :)
Ayyy hadi hayırlısıyla bebis olsun insallah canım ne zaman bat günün birlikte bekleyelim test yapacagın tarihisen ne yaptında mapuslara düştün bacım
Hosbulduk balammmmNerelerdeydinnnnn kıııızzzHoşgeldiiinnn sonra ki bat 08.03.2020 bebişim
Hişbildik cicigim lirikin ilgilinmidi mi sininli iskinHosbulduk cicegim lorikon ilgilenmedimi seninle askın
En azından simdi aklına gelmis balam düzeltiyorum tamam
Ayyy hadi hayırlısıyla bebis olsun insallah canım ne zaman bat günün birlikte bekleyelim test yapacagın tarihi
Hosbulduk balammmmdüzenliyorum hemen
tam adini bilmiyorum canimm.. altan mavi bi sivi verceklermis ve sonrada karnimdan 3 delik acip bakcaklarmis eger bi prüz varsada temizliceklermis onun icin basdan uyutalim seni bir seferde hallolur dedi doktorumcanım geçmiş olsun
arkadaşım da olmuştu adını hatırlayamıyorum operasyonun ama h ile başlıyordu sanırım seninki nasıl
Yani akıntın devam ediyormu suanda onu merak etmistim kuzum ama olsun bilgilendimKolik bebelerin ilk doğduğu zamanlarda günün belli saati başlayan ağlama krizleribende doğurduğumdan değil çevredekilerden biliyorum çatlamadan sonra akıntım geldinondan biliyorum çatladığını saten ama belirti aramıyorum bu sefer vücuduma hiç kulak vermiyorum
Oyyyyy ayyyyy yerim seniiii ballıcicegim benim bende özledimmmmmHoşgeldin kuzum çiçeğim çok özledik çok
sizin ballı agızlarınızı yerim bennnnnnAyyyyy çok şükür nerdesin yaaa valla özledikkk gitme bir daha bir yerlereeee
Uslu bir cicek olursan götürürüm belkiiiiiii topik topik gezmesennnn meselaaaa fatmaya iftira atmazsan meselaaaa
Hosbulduk cicegim düzenliyorum hemenAramiza hosgeldin canimm yineebenim yeni bat 8 mart ❤❤
Askım özür dilerimYav sen nerelerdesin bundan sonra gidersen görüşürüm ben seninlebizi nanasız bıraktın kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?