Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha çatlamamış anladığım kadarıyla bikaç gün sonra çatlar ikisi de kıppkırmız olacak çizgilerin
Onun sıkıntısınımı yaşıyorum ki acaba 1 buçuk haftadır kasık batmaları bel ağrısı fln neiş anlayamıyorum gayrrııı ben ben değilim

Evet yaaa gelsin artk. Baya oldu gideli

Gönderdim ve öyle geceyi getirdim baska neler yapmamız gerekiyor
Allahım sen ol dersin ve olur biliyorum bana da ol diyeceksin ve ben hamile olucam ama tez zamanda hayırlısıyla olsun Allahım diyoruz
Onun sıkıntısınımı yaşıyorum ki acaba 1 buçuk haftadır kasık batmaları bel ağrısı fln neiş anlayamıyorum gayrrııı ben ben değilim
sana bişey diyim bu stresle yumurta sana kafa tutar çatlamaz sen akışına bırak gez toz kitap pku sevdiğin aktivitelerle uğraş arkadaşınla sohbet ediyosun baktın böyle şeffaf dolu dolu ama hemde böyle üç ayrı rulo peçeteyle sümüksü bi akıntı temizliyorsun gel kocacım bu gece işimiz var yumurtam çatladı de bak maşallah bende de bu ay yumurta çatlıyo bugün de bi tane çatladı herhalde anlattıklarımı yaşadım bıral şu testleri bi yana ya

O dilimden düsmüyor benimde cicegimmm hepimiz icin kimse kalmasın burada evlat hasreti ceken kimseeee

Tamam inşallah yaparım bu dediklerini çok takmıyorum aslında ya sade bu Kk da böyle oldum hep N Nana Ana yüzünden

O dilimden düsmüyor benimde cicegimmm hepimiz icin kimse kalmasın burada evlat hasreti ceken kimseeee
Tamam işte hepimiz böyle dua edicez ve dualarımızı sürekli tekrarlıcaz
Tamam inşallah yaparım bu dediklerini çok takmıyorum aslında ya sade bu Kk da böyle oldum hep N Nana Ana yüzünden
dur kız kendi kabahatini nanamın üstüne atma o alt tarafı bez bebek şaka bi yana akışına bırak o batmalar yanmalar kasılmalar bulantılar hepsi yalan tek gerçek adet benim felsefem bu artık
Uzatta dinlensin ucgen niye yaparsın
Diyorum bakalım bebelerimden kim önce birinci olacak yumurtamın içine girecek geçen de annemle babama diyorum ki benimle gurur duymalısınız kardeşlerimle öyle bi yarıştım ki yarışı ben kazandım annemin rahmine düştüm diyorum benimle ne kadar gurur duysanız az annem diyo ki vallahi psikopata bağladın

Maisiyahım bebegim bana Andyou mu cok hatırlatıyorsun onuda cok özledim gelmiyor
cok tatlısın insallah sana benzeyen bir bebegin olacak ve onu kucagına alacaksın cicegim senide beybililer listeme yazacam söz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…