- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
Onun sıkıntısınımı yaşıyorum ki acaba 1 buçuk haftadırDaha çatlamamış anladığım kadarıyla bikaç gün sonra çatlar ikisi de kıppkırmız olacak çizgilerin
Benn rüya görmüyorum bu aralar gezmekten fazla yorgun düşüyorum ama şu an mesela bacak dikmiyorum ama bacaklarımı uzatmıyorum üçgen şeklinde duruyo bacaklarımYaaaaa bendeeeeee yaaa
Evet yaaa gelsin artk. Baya oldu gideliBir varmıs bir yokmus
Evvel zaman icinde kalbur saman icinde
Develer berber iken pireler tellal iken
Ben hikaye bile bilmez iken
Totemlerin birinde birgül goncası yasarmıs
Bu gonca kendisini anasına sevdirmis
İkiside alıngan dönemindeykennnnn
Nanasına küsüp gitmis
Ama Nanası asla unutmamıs hep kalbinde yasatmıs
Artık gelmeliymis goncası
cok özledim balam dön
@Eslem91
Naaaaaanaaaaa senin bi odevin vardi yaptin mi bakiimGönderdim ve öyle geceyi getirdim baska neler yapmamız gerekiyor
Anlamadım kız ne diyorsunBenn rüya görmüyorum bu aralar gezmekten fazla yorgun düşüyorum ama şu an mesela bacak dikmiyorum ama bacaklarımı uzatmıyorum üçgen şeklinde duruyo bacaklarım
Allahım sen ol dersin ve olur biliyorum bana da ol diyeceksin ve ben hamile olucam ama tez zamanda hayırlısıyla olsun Allahım diyoruzGönderdim ve öyle geceyi getirdim baska neler yapmamız gerekiyor
sana bişey diyim bu stresle yumurta sana kafa tutar çatlamaz sen akışına bırak gez toz kitap pku sevdiğin aktivitelerle uğraş arkadaşınla sohbet ediyosun baktın böyle şeffaf dolu dolu ama hemde böyle üç ayrı rulo peçeteyle sümüksü bi akıntı temizliyorsun gel kocacım bu gece işimiz var yumurtam çatladı de bak maşallah bende de bu ay yumurta çatlıyo bugün de bi tane çatladı herhalde anlattıklarımı yaşadım bıral şu testleri bi yana yaOnun sıkıntısınımı yaşıyorum ki acaba 1 buçuk haftadırkasık batmaları bel ağrısı fln neiş anlayamıyorum gayrrııı ben ben değilim
Gelirmiki dersinEvet yaaa gelsin artk. Baya oldu gideli
Ahhhh fatmammmm nasıl unuttum benNaaaaaanaaaaa senin bi odevin vardi yaptin mi bakiim
Bacaklarım diyorum dümdüz uzatacağıma üçgen şeklinde tutuyorum bacaklarımıAnlamadım kız ne diyorsun
Gelirmiki dersinÖzlemismidir nanasını
Ahhhh fatmammmm nasıl unuttum ben
O dilimden düsmüyor benimde cicegimmmAllahım sen ol dersin ve olur biliyorum bana da ol diyeceksin ve ben hamile olucam ama tez zamanda hayırlısıyla olsun Allahım diyoruz
sana bişey diyim bu stresle yumurta sana kafa tutar çatlamaz sen akışına bırak gez toz kitap pku sevdiğin aktivitelerle uğraş arkadaşınla sohbet ediyosun baktın böyle şeffaf dolu dolu ama hemde böyle üç ayrı rulo peçeteyle sümüksü bi akıntı temizliyorsun gel kocacım bu gece işimiz var yumurtam çatladı de bak maşallah bende de bu ay yumurta çatlıyo bugün de bi tane çatladı herhalde anlattıklarımı yaşadım bıral şu testleri bi yana ya
Tamam inşallahAllahım sen ol dersin ve olur biliyorum bana da ol diyeceksin ve ben hamile olucam ama tez zamanda hayırlısıyla olsun Allahım diyoruz
sana bişey diyim bu stresle yumurta sana kafa tutar çatlamaz sen akışına bırak gez toz kitap pku sevdiğin aktivitelerle uğraş arkadaşınla sohbet ediyosun baktın böyle şeffaf dolu dolu ama hemde böyle üç ayrı rulo peçeteyle sümüksü bi akıntı temizliyorsun gel kocacım bu gece işimiz var yumurtam çatladı de bak maşallah bende de bu ay yumurta çatlıyo bugün de bi tane çatladı herhalde anlattıklarımı yaşadım bıral şu testleri bi yana ya
Uzatta dinlensin ucgen niye yaparsınBacaklarım diyorum dümdüz uzatacağıma üçgen şeklinde tutuyorum bacaklarımı
Güzel mi güzel Topiğin var daha nolsun Burda takıla takılaLov ben ne yaptım
Kimleri kimleri beybililer listesine yazdım ben birdaha suratıma bakmadılarrrrdaaa senimi yazamayacam ask olsunGüzel mi güzel Topiğin var daha nolsun Burda takıla takılaAna olacaz hadi bakalım
Tamam işte hepimiz böyle dua edicez ve dualarımızı sürekli tekrarlıcazO dilimden düsmüyor benimde cicegimmmhepimiz icin kimse kalmasın burada evlat hasreti ceken kimseeee
dur kız kendi kabahatini nanamın üstüne atma o alt tarafı bez bebek
Diyorum bakalım bebelerimden kim önce birinci olacak yumurtamın içine girecek geçen de annemle babama diyorum ki benimle gurur duymalısınız kardeşlerimle öyle bi yarıştım ki yarışı ben kazandım annemin rahmine düştüm diyorum benimle ne kadar gurur duysanız az annem diyo ki vallahi psikopata bağladınUzatta dinlensin ucgen niye yaparsın
Aha hatrlattim isteeeHatırlat demistim sanaaaa
Kimleri kimleri beybililer listesine yazdım ben birdaha suratıma bakmadılarrrrdaaa senimi yazamayacam ask olsun
Maisiyahım bebegim banaTamam işte hepimiz böyle dua edicez ve dualarımızı sürekli tekrarlıcaz
dur kız kendi kabahatini nanamın üstüne atma o alt tarafı bez bebekşaka bi yana akışına bırak o batmalar yanmalar kasılmalar bulantılar hepsi yalan tek gerçek adet benim felsefem bu artık
Diyorum bakalım bebelerimden kim önce birinci olacak yumurtamın içine girecek geçen de annemle babama diyorum ki benimle gurur duymalısınız kardeşlerimle öyle bi yarıştım ki yarışı ben kazandım annemin rahmine düştüm diyorum benimle ne kadar gurur duysanız az annem diyo ki vallahi psikopata bağladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?