Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maisiyahım bebegim bana @Andyou mu cok hatırlatıyorsun onuda cok özledim gelmiyor
cok tatlısın insallah sana benzeyen bir bebegin olacak ve onu kucagına alacaksın cicegim senide beybililer listeme yazacam söz
Sahi o nerde hiç gözükmüyor unuttun mu kız bizi bebeğim o kadar güzel yazmışsın ki o kadar güzel hissettim rabbim hepimize nasip etsin namazlarımda dua ederken rabbim kk da konıştuğum arkadaşlarıma da nasip et diyotum sonra bi dönüp kendime cevap veriyorum yarın rabbim dese kk diyene kadar şu şu şu kişi diyemedin mi ben ne cevap vericem duamda bile kendimle kavga ediyorum

Gönlünden gecenleri bilir rabbim oki herseye kadirdir herseyi bilendir

Valla cnm ne diyeyim ki her adet olduğum gün çok kötü oluyorum ama sonra düşünüyorum demek ki zamanı gelmemiş daha diye. Bizim de imtihanımız buymuş gelicek inş güzel günlerimiz..
Hepimiz aynı oluyoruz kuzum sabır ne yapalım başka çaremiz yok. Rabbimin rahmeti sonsuz, bizi evlat duygusundan mahrum bırakmayacaktır şüphesiz... zamanı gelmemiş demekki

İyiyim kuzum sizleri görünce birarada daha iyi oluyorum
Son banımdı artık banlanmak bana yasak yoksa gercekten tam bir ay hic olmayacamSınavlaramı hazırlanıyorsun canım
Ooo dikkat aman. Evet yumurta gelince bi yere benim çalışma istegim bi anda uyandı.

Kuzummmmm çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin canı gönülden söylüyorum bu topik uğurlu ben buna inanıyorum kuzumm sat 2 Ocak

F Fatma KTL hamis olunca gece erken uyurum diyordum tezimi cürütüyorsun
Valla yorgunluk disinda hic erken uyumadim malesef. Benm gebelik hic ole ay uykudan basimi kaldramiom olmadi her zmn ki gibiyim yani. Son aylrda zaten uyuyamiosun . Kaburga agrilarim basldi. Bu gece de saolsn oglum baya bi tepikleyip durdu kasıklarima. Baya can acitio artk. Bi saga bi sola dön derken rahat pozisyon bulmya caliosun yine uyuyamiosn ilk aylr belki ama sonrasinda uyku yok canikom haberin ola yanii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…