Gece vakti kocayla mucuk mucuk öpüstükten sonramı hatırlatıyorsunAha hatrlattim isteee
Hayırlısı olsun o zaman canımValla adetim nezaman oda belli değildüzensiz im
Yumurtlaman oldugu zaman iki çizgide koyu olur olmadıgı zaman biri koyu biri silik olur canım
Sahi o nerde hiç gözükmüyor unuttun mu kız biziMaisiyahım bebegim bana @Andyou mu cok hatırlatıyorsunonuda cok özledim gelmiyor
cok tatlısın insallah sana benzeyen bir bebegin olacak ve onu kucagına alacaksın cicegimsenide beybililer listeme yazacam söz
Gunduz yap zaten. O zamn pek aktif deiliz zaten.Gece vakti kocayla mucuk mucuk öpüstükten sonramı hatırlatıyorsun
Gönlünden gecenleri bilir rabbim oki herseye kadirdir herseyi bilendirSahi o nerde hiç gözükmüyor unuttun mu kız bizibebeğim o kadar güzel yazmışsın ki o kadar güzel hissettim rabbim hepimize nasip etsin namazlarımda dua ederken rabbim kk da konıştuğum arkadaşlarıma da nasip et diyotum sonra bi dönüp kendime cevap veriyorum yarın rabbim dese kk diyene kadar şu şu şu kişi diyemedin mi ben ne cevap vericem duamda bile kendimle kavga ediyorum
Ahhhh birde gündüz hatırlatıveriversenGunduz yap zaten. O zamn pek aktif deiliz zaten.
Tm ben de unutmazsamAhhhh birde gündüz hatırlatıveriversen
Hepimiz aynı oluyoruz kuzum sabır ne yapalım başka çaremiz yok. Rabbimin rahmeti sonsuz, bizi evlat duygusundan mahrum bırakmayacaktır şüphesiz... zamanı gelmemiş demekkiValla cnm ne diyeyim ki her adet olduğum gün çok kötü oluyorum ama sonra düşünüyorum demek ki zamanı gelmemiş daha diye. Bizim de imtihanımız buymuş gelicek inş güzel günlerimiz..
Tamam beklerimTm ben de unutmazsam
Çok şükür içimizde zaten bunun verdiği bi rahatlık bi teslimiyet var ama insan kendini de sorguluyorGönlünden gecenleri bilir rabbim oki herseye kadirdir herseyi bilendir
Ooo dikkat aman.İyiyim kuzum sizleri görünce birarada daha iyi oluyorum
Son banımdı artık banlanmak bana yasak yoksa gercekten tam bir ay hic olmayacamSınavlaramı hazırlanıyorsun canım
Hangi kitabi istiyorsan soyle yolliyimBak eğer tutarsa o ikizler bana kitap gönderceksin evde çok beğendiğin bi kitabı tabi satın almana gönlüm razı olmaz
Kuzummmmm çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin canı gönülden söylüyorum bu topik uğurlu ben buna inanıyorum kuzumm sat 2 OcakHatırlamaz olurmuyum balam seni gördüm ne zaman yazacaksın diye bekledim
Gözünüzaydın rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin insallahsen zoru basardın artık sıra bizlerde
Ve beybililerimiz bölümünde mutlaka ismin yazmalı bebegim gururla yazacam seni satını ver cabuk
Valla yorgunluk disinda hic erken uyumadim malesef. Benm gebelik hic ole ay uykudan basimi kaldramiom olmadi
Allah iyiliğini versin emi okumazmışHangi kitabi istiyorsan soyle yolliyimben kitap okumam bi ara okiycaktim vazgectim
Lorik yaptın mı testiHangi kitabi istiyorsan soyle yolliyimben kitap okumam bi ara okiycaktim vazgectim
Evlenmeden once cok okurdum amaAllah iyiliğini versin emi okumazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?