Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah razi olsun .. zor bir dönem herseyin farkindayim .imtihan oldugunun gecicek oldugunun . Ama insanogluyuz sonucta hersey bir anda gecmiyor ne yazikki ...

Aynen cicegim amin insallah

Yaaaa onu nasıl anlıyor benimde atan damar sol taraftan atıyor nasıl ovdu tarif edermisin bende kendimi ovalayayım kocaya sinir oldum zaten hırsımı göbegimden cıkarayım
Kocanin ne sucu var napti . Yan tarafimdan Gobege dogru ovdu ama soldan ovunca acidi .Sagda bisey olmuyordum bardak atinca da sag tarafim bardagi tutmadi atti hemen ama sol tarafta baya cekti .kadin da dedi bak sol acidigi icin solda tuttu bardak diye.

Bugün pek bir öküz küstüm yüzüne bakmıyorum suan. insallah sifa olur sana canım bardak atmayı bilmiyorum ama ben kendimi sinirle bir ovalayıp geliyorum

ugurlu topigimizin en sanssız cicekleri olarak gebe kalamadık biz hala canım oyüzden modu düstü biraz topigimizin
Birkac cicegimiz cok sükür gebe kalabildi ama darısı bizlerin basına insallah
Olur olur bizede gun dogar biz sabirliyiz nasilsa guzel sonuclar olcak bir gun bizede modunuzu dusurmeyin kizlar

Lorikacım bu bardak tutma olayı nedir ne için yapılıyor ve kim yapıyor, sonucunda ne belli oluyor bunda merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…