- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Allah razi olsun .. zor bir dönem herseyin farkindayim .imtihan oldugunun gecicek oldugunun . Ama insanogluyuz sonucta hersey bir anda gecmiyor ne yazikki ...Evet bitanem bu ay hep böyle umutsuz ve beklentisiz ol çünkü tam da o zaman geliyormuş bebişsana teselli cümleleri kuramam en son kendimi namazda ağlarken hatırlıyorum çok zor çok iyi anlıyorum bitanem. Dualarım seninle
İşte gözümüz başka bir şeyi görmüyor o esnada sadece olumsuzlukları görüyor Nanam, Rabbim sabrımızı artırsın
Yillardir insallah dilimizde nasip artik kuzum yaHahh söyle az yüzün gülsün ve İnşallah ı düşürme dilinden
Ne kadar zaman oldu kuzum amh dan başka bir sebep yok anladığım kadarıyla. Bir de ultrasonda ikinci gün hiç iğne vs kullanmadan Kaç folikul görüldü sende?Yillardir insallah dilimizde nasip artik kuzum ya
Aynen cicegim amin insallahEvet bitanem bu ay hep böyle umutsuz ve beklentisiz ol çünkü tam da o zaman geliyormuş bebişsana teselli cümleleri kuramam en son kendimi namazda ağlarken hatırlıyorum çok zor çok iyi anlıyorum bitanem. Dualarım seninle
İşte gözümüz başka bir şeyi görmüyor o esnada sadece olumsuzlukları görüyor Nanam, Rabbim sabrımızı artırsın
Sagda 3 solda 3 gozukuyordu ama cok kucuk demisti doktorNe kadar zaman oldu kuzum amh dan başka bir sebep yok anladığım kadarıyla. Bir de ultrasonda ikinci gün hiç iğne vs kullanmadan Kaç folikul görüldü sende?
Yaaaa onu nasıl anlıyor benimde atan damar sol taraftan atıyorInsallah sifa olursol tarafa kaymisti
Benim de aynıydı kuzum inanki. Bana doktor sen 30 yaşındasın ama yumurtaların 35 yaşında dedi. Bu ay tek yumurta vardı Rabbim Ol dedi hamdolsun...Sagda 3 solda 3 gozukuyordu ama cok kucuk demisti doktor
Kocanin ne sucu var napti . Yan tarafimdan Gobege dogru ovdu ama soldan ovunca acidi .Sagda bisey olmuyordum bardak atinca da sag tarafim bardagi tutmadi atti hemen ama sol tarafta baya cekti .kadin da dedi bak sol acidigi icin solda tuttu bardak diye.Yaaaa onu nasıl anlıyor benimde atan damar sol taraftan atıyornasıl ovdu tarif edermisin bende kendimi ovalayayım kocaya sinir oldum zaten hırsımı göbegimden cıkarayım
Cok şükür vallaha senin adina cok seviniyorum .Benim de aynıydı kuzum inanki. Bana doktor sen 30 yaşındasın ama yumurtaların 35 yaşında dedi. Bu ay tek yumurta vardı Rabbim Ol dedi hamdolsun...
Ben günleri sayiyorum yaa, hep yatarak geçiyor, korku umut endişe hep beraber yuvarlanıp gidiyoruz :)Insllh yaaa. Senn de haftan baya ilerlemis masllh20lerden sonra nasil gecti ben pek anlamdim valla. Baya da alistm sanki bu duruma
Amin bitanemmCok şükür vallaha senin adina cok seviniyorum .Rabbim saglikla ilerlemesini saglasin
Bugün pek bir öküzKocanin ne sucu var napti . Yan tarafimdan Gobege dogru ovdu ama soldan ovunca acidi .Sagda bisey olmuyordum bardak atinca da sag tarafim bardagi tutmadi atti hemen ama sol tarafta baya cekti .kadin da dedi bak sol acidigi icin solda tuttu bardak diye.
Olur olur bizede gun dogar biz sabirliyiz nasilsa guzel sonuclar olcak bir gun bizede modunuzu dusurmeyin kizlarugurlu topigimizin en sanssız cicekleri olarak gebe kalamadık biz hala canım oyüzden modu düstü biraz topigimizin
Birkac cicegimiz cok sükür gebe kalabildi ama darısı bizlerin basına insallah
Lorikacım bu bardak tutma olayı nedir ne için yapılıyor ve kim yapıyor, sonucunda ne belli oluyor bunda merak ettimKocanin ne sucu var napti . Yan tarafimdan Gobege dogru ovdu ama soldan ovunca acidi .Sagda bisey olmuyordum bardak atinca da sag tarafim bardagi tutmadi atti hemen ama sol tarafta baya cekti .kadin da dedi bak sol acidigi icin solda tuttu bardak diye.
Devlette 20 özelde 30 gbi anlamısm pardonÖzel hastane devlet değil:)
Adet gunu sanirim dongusu gelmis okuzlugu tutmusBugün pek bir öküzküstüm yüzüne bakmıyorum suan. insallah sifa olur sana canım bardak atmayı bilmiyorum ama ben kendimi sinirle bir ovalayıp geliyorum
İnsallah bebegim agzından dökülenleri duysun rabbimOlur olur bizede gun dogar biz sabirliyiz nasilsa guzel sonuclar olcak bir gun bizede modunuzu dusurmeyin kizlar
Ay basları benden cok onu etkiliyor nedenseAdet gunu sanirim dongusu gelmis okuzlugu tutmus
Ben de bilmiyorumLorikacım bu bardak tutma olayı nedir ne için yapılıyor ve kim yapıyor, sonucunda ne belli oluyor bunda merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?