- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Cok hafif oldu ovarkenAgri falan oluo mu yaparken
ugurlu topigimizin en sanssız cicekleri olarak gebe kalamadık biz hala canım oyüzden modu düstü biraz topigimizinAynen ya guzel oluodu 50 sayfa oluodu her sabahbn geldim ya dun icimden gecti her sayfaya dokundugumda coşuyodu insallah bu ayda coşar basladik bile hadi bakalim neler kacirdim kim ne yapti bazi seyleri hic gormemisim
Topiğimizin AnasıııAllahım gönlünden iyiligimizi geciren herkesten razı olsun hepsinin ne muradı varsa versinBesmeleyle actım ben bu topigi
Onu biliyorum kuzum daha önce 4. günde vermistim özellikle sordum bugün gec degilmi diye 5. yada 6.gündü suan emin degilim sorun olmaz cok oynamaz demisti ama yinede aklıma takıldı kuzumAdetin 4.gününü de kabul ediyorlar. Benim Dr çağırınca adetm 3 ya da 4.günü gel diyordu
Bitanem ben de umutsuz vakaydim, çarşamba doktordan ağlayarak çıktımugurlu topigimizin en sanssız cicekleri olarak gebe kalamadık biz hala canım oyüzden modu düstü biraz topigimizin
Birkac cicegimiz cok sükür gebe kalabildi ama darısı bizlerin basına insallah
Oldgunu duymustm. Hatta cektrdikten sonra baya hamile.kalan varmis. Hayrdr
Nasıl anlıyorlar kaydıgınıBugun cektirdim göbeğimi .kaymış dedi kadin
Göbek düşmesi mi varmış sende kuzum?Bakmisti .gosterdim filmimi bisey demedi . Bunu bilmiyordum ama kadin yerine koyunca ben de farkettim atiyordu gobegim . Ilk parmagini koydugunda bisey atmiyordu. Duzeltttikten sonra atmaya basladi
Nerede cekiyorlarKizlar mrb bende bu ay gobek cektirdim sut buharina oturmami soyledi bayan
Topigimin gülü gülüTopiğimizin Anasııı
Sut buharinnda usutmemen gerekiyor ama dikkat etmelisinKizlar mrb bende bu ay gobek cektirdim sut buharina oturmami soyledi bayan
Farkında olmadan agir is yaptiysan falan kayar dedi kadin . Kendin anlayabikirsin kayip kaymadigini duz bir yete uzan ayaklarini iyicr karnina cek ac karnina ama parmagini gobek deligine koy damar aticakmis gibi atarsa kaymamistir. Atmazsa kaymis oluyor .benim ilk uzandigimda hicbirsey atmiyordu. Sonra ovdu bardak attti .biraz durdu oylr sonra bardaklari çıkardı göbek deligime tekrar bakti gercekten de atiyordu .Nasıl anlıyorlar kaydıgınınasıl kayabiliyorki
Duymuştum bunu daha önceden çok yapan varSut buharinnda usutmemen gerekiyor ama dikkat etmelisin
Farkında olmadan agir is yaptiysan falan kayar dedi kadin . Kendin anlayabikirsin kayip kaymadigini duz bir yete uzan ayaklarini iyicr karnina cek ac karnina ama parmagini gobek deligine koy damar aticakmis gibi atarsa kaymamistir. Atmazsa kaymis oluyor .benim ilk uzandigimda hicbirsey atmiyordu. Sonra ovdu bardak attti .biraz durdu oylr sonra bardaklari çıkardı göbek deligime tekrar bakti gercekten de atiyordu .
Kaymis gobegim evet ama gebelige engel mi degil mi bilmiyorum. Yerine geldi simdilikGöbek düşmesi mi varmış sende kuzum?
Evet boyle bisey varmış ama bana etki etmez benceDuymuştum bunu daha önceden çok yapan var
Biliyorum kuzum allah ol der ve olurBitanem ben de umutsuz vakaydim, çarşamba doktordan ağlayarak çıktımcumartesi mutluluktan ağladım
Allah bizimle ♥
Kadınlar kulübü nde de çok var kuzum bu uygulamayı yaptırıp hamile kalan, gebeliğin engel diyen çokKaymis gobegim evet ama gebelige engel mi degil mi bilmiyorum. Yerine geldi simdilik
Vesile plur insallah mucize olurKadınlar kulübü nde de çok var kuzum bu uygulamayı yaptırıp hamile kalan, gebeliğin engel diyen çok
Ben uzanmadanda karnımdaki atan damarı hissedebiliyorum ama omudur o yinede bir deneyeyim sırt üstümü uzanacazSut buharinnda usutmemen gerekiyor ama dikkat etmelisin
Farkında olmadan agir is yaptiysan falan kayar dedi kadin . Kendin anlayabikirsin kayip kaymadigini duz bir yete uzan ayaklarini iyicr karnina cek ac karnina ama parmagini gobek deligine koy damar aticakmis gibi atarsa kaymamistir. Atmazsa kaymis oluyor .benim ilk uzandigimda hicbirsey atmiyordu. Sonra ovdu bardak attti .biraz durdu oylr sonra bardaklari çıkardı göbek deligime tekrar bakti gercekten de atiyordu .
Evet bitanem bu ay hep böyle umutsuz ve beklentisiz ol çünkü tam da o zaman geliyormuş bebişEvet boyle bisey varmış ama bana etki etmez bence
İşte gözümüz başka bir şeyi görmüyor o esnada sadece olumsuzlukları görüyor Nanam, Rabbim sabrımızı artırsınBiliyorum kuzum allah ol der ve olurbosuna kendimizi üzüyoruz belkide kimbilir
Insallah sifa olurBen uzanmadanda karnımdaki atan damarı hissedebiliyorum ama omudur o yinede bir deneyeyim sırt üstümü uzanacazsifa olsun sana insallah
Hahh söyle az yüzün gülsün ve İnşallah ı düşürme dilindenInsallah sifa olursol tarafa kaymisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?