Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen ya guzel oluodu 50 sayfa oluodu her sabah bn geldim ya dun icimden gecti her sayfaya dokundugumda coşuyodu insallah bu ayda coşar basladik bile hadi bakalim neler kacirdim kim ne yapti bazi seyleri hic gormemisim
ugurlu topigimizin en sanssız cicekleri olarak gebe kalamadık biz hala canım oyüzden modu düstü biraz topigimizin
Birkac cicegimiz cok sükür gebe kalabildi ama darısı bizlerin basına insallah

Adetin 4.gününü de kabul ediyorlar. Benim Dr çağırınca adetm 3 ya da 4.günü gel diyordu
Onu biliyorum kuzum daha önce 4. günde vermistim özellikle sordum bugün gec degilmi diye 5. yada 6.gündü suan emin degilim sorun olmaz cok oynamaz demisti ama yinede aklıma takıldı kuzum

ugurlu topigimizin en sanssız cicekleri olarak gebe kalamadık biz hala canım oyüzden modu düstü biraz topigimizin
Birkac cicegimiz cok sükür gebe kalabildi ama darısı bizlerin basına insallah
Bitanem ben de umutsuz vakaydim, çarşamba doktordan ağlayarak çıktım cumartesi mutluluktan ağladım
Allah bizimle ♥

Kizlar mrb bende bu ay gobek cektirdim sut buharina oturmami soyledi bayan
Sut buharinnda usutmemen gerekiyor ama dikkat etmelisin
Nasıl anlıyorlar kaydıgını nasıl kayabiliyorki
Farkında olmadan agir is yaptiysan falan kayar dedi kadin . Kendin anlayabikirsin kayip kaymadigini duz bir yete uzan ayaklarini iyicr karnina cek ac karnina ama parmagini gobek deligine koy damar aticakmis gibi atarsa kaymamistir. Atmazsa kaymis oluyor .benim ilk uzandigimda hicbirsey atmiyordu. Sonra ovdu bardak attti .biraz durdu oylr sonra bardaklari çıkardı göbek deligime tekrar bakti gercekten de atiyordu .

Duymuştum bunu daha önceden çok yapan var

Ben uzanmadanda karnımdaki atan damarı hissedebiliyorum ama omudur o yinede bir deneyeyim sırt üstümü uzanacaz sifa olsun sana insallah

Evet boyle bisey varmış ama bana etki etmez bence
Evet bitanem bu ay hep böyle umutsuz ve beklentisiz ol çünkü tam da o zaman geliyormuş bebiş sana teselli cümleleri kuramam en son kendimi namazda ağlarken hatırlıyorum çok zor çok iyi anlıyorum bitanem. Dualarım seninle
Biliyorum kuzum allah ol der ve olur bosuna kendimizi üzüyoruz belkide kimbilir
İşte gözümüz başka bir şeyi görmüyor o esnada sadece olumsuzlukları görüyor Nanam, Rabbim sabrımızı artırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…