Ayyyy giremezsinde sen simdi onlar gelince bizi ihmal etmebu gunlerde gelcklermis .
Dusa girme bu saatte. Sunizit var dedin. Demk ki onun agrisi. Simdi dusa girsen kafan islak kalck daha da artar agrin
Kiz yeee yeeesonra bulantilrin baslaynca cok aglrsin keske yeseydim diyee. Acimaa yeee
Mecbur kalıp gitmistim özele canım sonra eski doktoruma gidip özeldekinin bu söylediklerini söyledim oda neye göre söylemis ben öyle birsey göremiyorum tahlillerini yenileyelim bir bakalım dedi cok sükür sorun yok gibi insallah diger sonuclarda böyle olurBaşka doktora gitsen bide ben tam 5 doktor gezdim özellerde bide devlete gidiyim dedim adam bana senin yumurtalıkların zayıf dedi nasıl olur dedim o kadar doktor gezdim hepsi böyle ultrasonla baktı hiç bişey demedi dedim doktorunu değiştirmeyi dene bence böyle doktorlar insanın psikolojisini iyice bozuyor
Aydinlandin miTANRIM SÜKÜRLER OLSUN TANRIM SÜKÜRLER OLSUN
Vicdanlisini bulmak cok zorAllahım bizi vicdanlı hekimlerin ellerine verrrrrrr
Oh be ben rahatladım sen öyle diyince özeldeki doktorlar oyalıyorlar ya inş gönlündeki gibi olur herşeyMecbur kalıp gitmistim özele canım sonra eski doktoruma gidip özeldekinin bu söylediklerini söyledim oda neye göre söylemis ben öyle birsey göremiyorum tahlillerini yenileyelim bir bakalım dedi cok sükür sorun yok gibi insallah diger sonuclarda böyle olur
Biraz daha büyük yazsaydın ısıgı görecektim odereceAydinlandin mi
Ayy simdiden kapanmis. Kolay gelee simdidn o zmnHayır kuzum yemiyorum istesemde yiyemiyorum iştahım kapandı ben ki muzlu pasta yemiycem Canım istemedi midem kalkıyo biraz kaçırdığımda yemeği de akşam ekmek bile yemedim ki ekmek benim canımdır fazla kilo almıycam arda turanın karısı aslıhan beş ayda bir kilo almış
Ay evet yaaa giremem pek burYaAyyyy giremezsinde sen simdi onlar gelince bizi ihmal etmekurularım cicegim saclarımı
Biz duamızı edelimde allahım yardımcımız olurVicdanlisini bulmak cok zor
Biraz daha büyük yazsaydın ısıgı görecektim oderece
Sagol cicegim insallah hepimizin gönlümüzdeki olurOh be ben rahatladım sen öyle diyince özeldeki doktorlar oyalıyorlar ya inş gönlündeki gibi olur herşey
Oyle öyle tabiBiz duamızı edelimde allahım yardımcımız olur
Ananı unutma üvey anamAyy simdiden kapanmis. Kolay gelee simdidn o zmn
Ay evet yaaa giremem pek burYahic aklima gelmemisti bak bu.
Besmele cek de gir unutma yavrm.
Bence de iyi oldu kapandığı elbet açılır zamanı gelince ama şu an iştahımın kapanmış olması beni rahatsız etmiyoAyy simdiden kapanmis. Kolay gelee simdidn o zmn
Ay evet yaaa giremem pek burYahic aklima gelmemisti bak bu.
Besmele cek de gir unutma yavrm.
Adet geciktiyse umut var demektir sabah ilk idrarınla testini yap cicegimYa kızlar ben aranıza yeni katıldım da sohbetinizi de bölücem nolur kusura bakmayınuyku tutmadı benim adetim 2 gün geçti ve inanılmaz sağ kasık ağrım var bacağıma vuruyor belim de hafif ağrıyor ve beyaz kıvamlı akıntım başladı 5 gün önce filan test negatifti şimdi yapmaya korkuyorum sizce hamile olabilir miyim
Ya kızlar ben aranıza yeni katıldım da sohbetinizi de bölücem nolur kusura bakmayınuyku tutmadı benim adetim 2 gün geçti ve inanılmaz sağ kasık ağrım var bacağıma vuruyor belim de hafif ağrıyor ve beyaz kıvamlı akıntım başladı 5 gün önce filan test negatifti şimdi yapmaya korkuyorum sizce hamile olabilir miyim
Bunu biz de bilemeyiz ki. Ole belirtiler yasayip da hamile olan da var olmayan da var. Bekleyip stres yapacagina patlT bi tNe daha test. Nereye kdr beklicen ki. Blki de stresten gecikti Allhu alem. Hamileysen de cikar zaten.Ya kızlar ben aranıza yeni katıldım da sohbetinizi de bölücem nolur kusura bakmayınuyku tutmadı benim adetim 2 gün geçti ve inanılmaz sağ kasık ağrım var bacağıma vuruyor belim de hafif ağrıyor ve beyaz kıvamlı akıntım başladı 5 gün önce filan test negatifti şimdi yapmaya korkuyorum sizce hamile olabilir miyim
Nie gelmio nasil yaniAnanı unutma üvey anam
Senin bildirimlerin bana gelmiyor
Cekerim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?