Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu gunlerde gelcklermis .
Dusa girme bu saatte. Sunizit var dedin. Demk ki onun agrisi. Simdi dusa girsen kafan islak kalck daha da artar agrin

Kiz yeee yeee sonra bulantilrin baslaynca cok aglrsin keske yeseydim diyee. Acimaa yeee
Ayyyy giremezsinde sen simdi onlar gelince bizi ihmal etme kurularım cicegim saclarımı

Mecbur kalıp gitmistim özele canım sonra eski doktoruma gidip özeldekinin bu söylediklerini söyledim oda neye göre söylemis ben öyle birsey göremiyorum tahlillerini yenileyelim bir bakalım dedi cok sükür sorun yok gibi insallah diger sonuclarda böyle olur

Oh be ben rahatladım sen öyle diyince özeldeki doktorlar oyalıyorlar ya inş gönlündeki gibi olur herşey

Ayy simdiden kapanmis. Kolay gelee simdidn o zmn
Ayyyy giremezsinde sen simdi onlar gelince bizi ihmal etme kurularım cicegim saclarımı
Ay evet yaaa giremem pek burYa hic aklima gelmemisti bak bu.
Besmele cek de gir unutma yavrm.

Ya kızlar ben aranıza yeni katıldım da sohbetinizi de bölücem nolur kusura bakmayın uyku tutmadı benim adetim 2 gün geçti ve inanılmaz sağ kasık ağrım var bacağıma vuruyor belim de hafif ağrıyor ve beyaz kıvamlı akıntım başladı 5 gün önce filan test negatifti şimdi yapmaya korkuyorum sizce hamile olabilir miyim

Ayy simdiden kapanmis. Kolay gelee simdidn o zmn

Ay evet yaaa giremem pek burYa hic aklima gelmemisti bak bu.
Besmele cek de gir unutma yavrm.
Bence de iyi oldu kapandığı elbet açılır zamanı gelince ama şu an iştahımın kapanmış olması beni rahatsız etmiyo

Adet geciktiyse umut var demektir sabah ilk idrarınla testini yap cicegim insallah hamilesindir Bacaga vuran agrıdan sorumlu bölge müdürümüzü cagırayım L Loriklorik

Hoşgeldin canım evde testin var mı ? Ama ben bu belirtileri yaşamadım bende sarımsı akıntı vardı evde testin varsa kalk yap aklındaki soru işaretleri gitsin

Bunu biz de bilemeyiz ki. Ole belirtiler yasayip da hamile olan da var olmayan da var. Bekleyip stres yapacagina patlT bi tNe daha test. Nereye kdr beklicen ki. Blki de stresten gecikti Allhu alem. Hamileysen de cikar zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…