Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne zaman gelecekler geldiklerinde anlarız balam stres yapma yinede geldikleri gibi giderler
Koymadım kuzum birsey sardım tülbentle basımı yatıyorum
Patates koy kiz basina ise yariyormus yaprak dokumundeki hayriye yapiyordu hep

4.30dan bir anda nasıl düşebilirki ama anlamadım ben valla
Stresin etkilemesi mümkünmü?
N Nana Ana canım netten baktım polikistik olan kişilerde amh 6nın üzerinde olurmus sende polikistik yok rahat ol
Cok saskınım suan bir önceki doktorun o salak lafları aklıma geliyor
yumurtalıklarının etrafında koyu grilikler var görüyormusun bak onlar iki yumurtandada var etrafını sarmıslar senin gebe kalman mümkün degil polikistik over var sende buda kısırlıga sebep olur troidi etkiler tüylenme yapar tüylenmen yok troidinde sorun yok adet düzensizligin yok ama sen pkolusun tüp bebek düsünürsen yardımcı olurum
Küfür serbestmiydi burada

1le 3 arası normal kabul ediliyormuş canım
Seytandiyor git sikayet et o doktoru yönetime

Son düzenleme:
Umut tacirleri resmen

Havalar isininca yazin burnum kanar ara ara .. kullandigij bisey mi yan etki ettti acaba
Sende dikkatet kendine aybalam allahım hepimizi korusun Bilmedigimiz dertlerimize sifa olsun insallah Bilmiyorum kuzum sıcak bir dusa girip uyurum bir saat sonra

Ne zaman gelecekler geldiklerinde anlarız balam stres yapma yinede geldikleri gibi giderler
Koymadım kuzum birsey sardım tülbentle basımı yatıyorum
bu gunlerde gelcklermis .
Dusa girme bu saatte. Sunizit var dedin. Demk ki onun agrisi. Simdi dusa girsen kafan islak kalck daha da artar agrin
Hayırlı geceler kızlar benim zalım gece başladı yine el ayak yanıyor fena yanıyorum karnım aç mutfağa gidiyorum su içip geri geliyorum
Kiz yeee yeee sonra bulantilrin baslaynca cok aglrsin keske yeseydim diyee. Acimaa yeee

Başka doktora gitsen bide ben tam 5 doktor gezdim özellerde bide devlete gidiyim dedim adam bana senin yumurtalıkların zayıf dedi nasıl olur dedim o kadar doktor gezdim hepsi böyle ultrasonla baktı hiç bişey demedi dedim doktorunu değiştirmeyi dene bence böyle doktorlar insanın psikolojisini iyice bozuyor

bu gunlerde gelcklermis .
Dusa girme bu saatte. Sunizit var dedin. Demk ki onun agrisi. Simdi dusa girsen kafan islak kalck daha da artar agrin

Kiz yeee yeee sonra bulantilrin baslaynca cok aglrsin keske yeseydim diyee. Acimaa yeee
Hayır kuzum yemiyorum istesemde yiyemiyorum iştahım kapandı ben ki muzlu pasta yemiycem Canım istemedi midem kalkıyo biraz kaçırdığımda yemeği de akşam ekmek bile yemedim ki ekmek benim canımdır fazla kilo almıycam arda turanın karısı aslıhan beş ayda bir kilo almış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…