- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Havalar isininca yazin burnum kanar ara ara .. kullandigij bisey mi yan etki ettti acabaBilmiyorumki romeom hic basım böyle agrımazdısenin burun kanaman oluyormuydu öyle kendimizi bebek ugruna hastada ettik yaaaaa
Tamam balam kalkabilirsem deneyecem sagolSinüzit baş ağrısı yapar canım sıcak su buharı yap başını tut iyi geliyor ben hamilelikte ilaç içemiyorum hep onu yapıyorum rahatlatıyo bide başını sık ve uyu bence başka türlü geçmez
Bilen biri varmı acaba?
Bu degerlerden pko nasıl anlasılıyorki yaaaa ne kadar cahil hissediyorum kendimi aydınlatın beni
Ben kattım seni sen arada buraya girip bilgi versen yeter balamNasıl katılcam yeni kayıt oldum da
Patates koy kiz basina ise yariyormusNe zaman gelecekler geldiklerinde anlarız balamstres yapma yinede geldikleri gibi giderler
Koymadım kuzum birsey sardım tülbentle basımı yatıyorum
Tmm dır teşekkür ederimBen kattım seni sen arada buraya girip bilgi versen yeter balam
Stresin etkilemesi mümkünmü?4.30dan bir anda nasıl düşebilirki ama anlamadım ben valla
Cok saskınım suan bir önceki doktorun o salak lafları aklıma geliyor
Seytandiyor git sikayet et o doktoru yönetime1le 3 arası normal kabul ediliyormuş canım
Özlemistik hayriyeyi bayadır anmıyordukPatates koy kiz basina ise yariyormusyaprak dokumundeki hayriye yapiyordu hep
Umut tacirleri resmenStresin etkilemesi mümkünmü?
yumurtalıklarının etrafında koyu grilikler var görüyormusun bak onlar iki yumurtandada var etrafını sarmıslar senin gebe kalman mümkün degil polikistik over var sende buda kısırlıga sebep olur troidi etkiler tütlenme yapar tütlenmen yok troidinde sorun yok adet düzensizligin yok ama sen pkolusun tüp bebek düsünürsen yardımcı olurum
Küfür serbestmiydi burada
Seytandiyor git sikayet et o doktoru yönetime
Aman agzimizin tadi bozulmasinÖzlemistik hayriyeyi bayadır anmıyorduk
Sende dikkatet kendine aybalam allahım hepimizi korusunHavalar isininca yazin burnum kanar ara ara .. kullandigij bisey mi yan etki ettti acaba
Oyle tabi Amin insallaahhSende dikkatet kendine aybalam allahım hepimizi korusunBilmedigimiz dertlerimize sifa olsun insallah Bilmiyorum kuzum sıcak bir dusa girip uyurum bir saat sonra
TANRIM SÜKÜRLER OLSUN TANRIM SÜKÜRLER OLSUNamh yuksek olunca oluyor
bu gunlerde gelcklermis .Ne zaman gelecekler geldiklerinde anlarız balamstres yapma yinede geldikleri gibi giderler
Koymadım kuzum birsey sardım tülbentle basımı yatıyorum
Kiz yeee yeeeHayırlı geceler kızlar benim zalım gece başladı yine el ayak yanıyor fena yanıyorum karnım aç mutfağa gidiyorum su içip geri geliyorum
Allahım bizi vicdanlı hekimlerin ellerine verrrrrrrUmut tacirleri resmen
Kocasının adı neydi onun heh alırızaaa beyAman agzimizin tadi bozulmasin
Başka doktora gitsen bide ben tam 5 doktor gezdim özellerde bide devlete gidiyim dedim adam bana senin yumurtalıkların zayıf dedi nasıl olur dedim o kadar doktor gezdim hepsi böyle ultrasonla baktı hiç bişey demedi dedim doktorunu değiştirmeyi dene bence böyle doktorlar insanın psikolojisini iyice bozuyorStresin etkilemesi mümkünmü?
yumurtalıklarının etrafında koyu grilikler var görüyormusun bak onlar iki yumurtandada var etrafını sarmıslar senin gebe kalman mümkün degil polikistik over var sende buda kısırlıga sebep olur troidi etkiler tütlenme yapar tütlenmen yok troidinde sorun yok adet düzensizligin yok ama sen pkolusun tüp bebek düsünürsen yardımcı olurum
Küfür serbestmiydi burada
Seytandiyor git sikayet et o doktoru yönetime
Bakıyorum balam nazardegiyor arada iste ananızaOyle tabi Amin insallaahhsen bize lazimsin kendine iyi bak
Hayır kuzum yemiyorum istesemde yiyemiyorum iştahım kapandı ben ki muzlu pasta yemiycem Canım istemedi midem kalkıyo biraz kaçırdığımda yemeği de akşam ekmek bile yemedim ki ekmek benim canımdır fazla kilo almıycam arda turanın karısı aslıhan beş ayda bir kilo almışbu gunlerde gelcklermis .
Dusa girme bu saatte. Sunizit var dedin. Demk ki onun agrisi. Simdi dusa girsen kafan islak kalck daha da artar agrin
Kiz yeee yeeesonra bulantilrin baslaynca cok aglrsin keske yeseydim diyee. Acimaa yeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?