Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay hepsi de yanlis anlamis zaten oldrmezdi demir sadece o goruntuleri gorup sinirlnmesinde hakli. Kim olsa sinirlnir. Diger ikisi de rahat durmadi ama haksiz miyim

Hayırrrrrrr. Kıza o kadar eziyet ettiler, tehdit ettiler, çocuğunu bile kaçırdılar en başlarda. Neler neler yaşadı da, Demir’e tamam seni seviyorum demedi. Hep Yılmaz’ı seviyorum dedi. Hakkını yemeyelim.

O zamn saklamasydi zulo da cocugun ondan oldgunu. Bastan diyeydi 2. Cocugu yapti bide
Ula senaryocu bizi mahfetti burda

Hep söylemek istedi ama tehdit ettiler kız, nasıl dizi izliyosun?

Yarın geliyor Allahım izniyle oğlanla birlikteyiz Allah başımızdan eksik etmesin
Ay ii bari ❤ Allh kavustrsun
Firsatlri oldu kiz baslrda. Bi sekilde solenirdi. Kabul etmiorm bana nee tmm seviolrdi da adamin da cocugu var artk ama. Ne diye ikide bir konusuo onnla

Bende yumurtlama dönemi şeffaf akıntı oluyodu o yüzden dedim hamileliğimi sarımsı akıntılardan şüphelenip öğrendim
Beyaz ama sanki sarımsı gibimi benim akıntım hep sulu olurdu çamaşırımı ıslatırdı bu sefer ki çamaşırımda kuruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…