Yarın geliyor Allahım izniyle oğlanla birlikteyiz Allah başımızdan eksik etmesinNe zmna kdr gelmick. Kiyamm yaa. Kocasz olmuo yaa
Ay hepsi de yanlis anlamiszaten oldrmezdi demir sadece o goruntuleri gorup sinirlnmesinde hakli. Kim olsa sinirlnir. Diger ikisi de rahat durmadi ama haksiz miyim
O zamn saklamasydi zulo da cocugun ondan oldgunu. Bastan diyeydi 2. Cocugu yapti bide
Ula senaryocu bizi mahfetti burda
Ay ii bari ❤ Allh kavustrsunYarın geliyor Allahım izniyle oğlanla birlikteyiz Allah başımızdan eksik etmesin
Firsatlri oldu kiz baslrda. Bi sekilde solenirdi. Kabul etmiorm bana neeHayırrrrrrr. Kıza o kadar eziyet ettiler, tehdit ettiler, çocuğunu bile kaçırdılar en başlarda. Neler neler yaşadı da, Demir’e tamam seni seviyorum demedi. Hep Yılmaz’ı seviyorum dedi. Hakkını yemeyelim.
Hep söylemek istedi ama tehdit ettiler kız, nasıl dizi izliyosun?
Cok komiksin yaL Loriklorik aglayacagım yerde bildirimlerini görüyorum kahkaha attım hep kocaöküzde bana gülüyor gülme kızzzz
Beyaz ama sanki sarımsı gibimi benim akıntım hep sulu olurdu çamaşırımı ıslatırdı bu sefer ki çamaşırımda kuruyorBende yumurtlama dönemi şeffaf akıntı oluyodu o yüzden dedim hamileliğimi sarımsı akıntılardan şüphelenip öğrendim
Sen güldükce yazdıklarıma bende öyle oldugumu düsündüm kahkaha sebebimde o oldu zatenCok komiksin ya
Sarılan züleyhanında sonunu gördük buaradaSarılın cok şükür deyin kocalarınıza valla küsmeyin insan kıymetini uzaktayken anlıyor ayh ağlıcam şimdi sarılın sarılmak güzel
Ah bu ayrilinca sevginin cogalmasiiiSarılın cok şükür deyin kocalarınıza valla küsmeyin insan kıymetini uzaktayken anlıyor ayh ağlıcam şimdi sarılın sarılmak güzel
Sirasiyla hepsini okudum okudukca yarıldımSen güldükce yazdıklarıma bende öyle oldugumu düsündüm kahkaha sebebimde o oldu zaten
Onun kocasi deil amaaSarılan züleyhanında sonunu gördük buarada
Sen nie yazmion biseeySirasiyla hepsini okudum okudukca yarıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?