Kız aşıklar deme öyle napsinlar sarilmasinlarmi ne var ondaNere yazik kiz. Beyinsz evli cocuklu halâ kadinla gorusuodu. Ne vardi yani zulo da telefonda iki dkkada soleseydi. Illa bulusuolr
Tatli krizimi tutturdunuz napam bacim. Helva helva dedinz. Yemesem olmazdi.Birseyler yemissin sende tesekkür ederim ne güzel ölmüsüm
Esin lafini dinlemio mu ikide bir gidecekseniz nie ayri eve cikrdi siziBen gibi anlarsın hikmetini. Bende istiyorum ama anlıyorum ki şuan olmaması daha hayırlı. Kayınvalide lerde kalıyoruz evimize 2 gün gitsek 2 yılmış gibi konuşuyor eşimin yanına gittiğimde veya Baska birsey olduğunda müdahale ediyor. Benim oğluşum benim yavrucum fln benden koruyup kolluyor. Ve hareketleri de çok yapmacık.. Bariz belli oluyor
Tukurim onlrin askina zKız aşıklar deme öyle napsinlar sarilmasinlarmi ne var onda
Sabret bu sezon ekip bicip gidecek diyor 2 ay daha kalırız evimize geceriz herhalde yada ben teklif edicem ben evimde kalayım sen annen de kal diye Baska care yok cunkuTatli krizimi tutturdunuz napam bacim. Helva helva dedinz. Yemesem olmazdi.
Esin lafini dinlemio mu ikide bir gidecekseniz nie ayri eve cikrdi sizi
Yazık bacım deme öyle hic kızmıyorum ben onlara sevdalılarTukurim onlrin askina z
Ikisi de evli cocuklu. Zulo kuyruk salladikca yilo da gtti pesinden
Kocan oldgunu dusun( Allh korusun) bakim den napardinYazık bacım deme öyle hic kızmıyorum ben onlara sevdalılar
Akilsz basin derdini ceksin o da simdiAha züleyha nerde öyle ya
Ay dur bacım ne alaka şimdi deme öyleKocan oldgunu dusun( Allh korusun) bakim den napardin
Ne ekinonuz ki ?Sabret bu sezon ekip bicip gidecek diyor 2 ay daha kalırız evimize geceriz herhalde yada ben teklif edicem ben evimde kalayım sen annen de kal diye Baska care yok cunku
Yooo basindan beri izliom
Yemen güzel birşey ama takviye olarak kullanılmalı bence ben öyle düşünüyorumdoktorum kullanmak zorundasın demediFolik asit yeterli alım olmadığı zaman sıkıntı oluşturur. Ben içerisinde folikk asit olan yiyeceklerle besleniyorum. Kuşkonmaz mesela veyahut ıspanak enginar. Bunları çok sık yerim. Doğalı tercih ediyorum. Sıkıntı oluşturmadıkça devam
VicdansızzzzzzYooo basindan beri izliom
Yaa bak nasil celallendin iste.Ay dur bacım ne alaka şimdi deme öyle
Yılmazın karısını kendisine karı yapan demir demir ölsün niye züleyha ölüyor bakısına hayretlerdeyimYaa bak nasil celallendin iste.
Gizli gizli ne buluusup konusuon surekli. Zaten dusmanlr. Madem kabullendin ailene bak artk. Her seyde yilonun dibinde. Onun da masllh eli ayagi durmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?