Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oohh ii demis. Bide aglamis uyuz kari. Kahvlti hazrlasinmiiss. Seytanliga calisio aklin ama kahvlti mi hazrlayamion

Bu cocuk uyutmuoo sola yatiom depiklio ayaklriyla saga yatiom kaburgam batio.
Bu bebelerde karında uyutmuyor... Doğunca uyutmuyor büyütüyorlar bu kez dertleri uyutmuyor... La neymşs bu ebevenylik

Umarım simdi içimiyorsundur malum
Benimki de odaya dalardi biz uyurken en son odanin kilit yerini degistirdik .yatarken kilitliyoruz
Hayır içmiyorum canım
Lorik bende kapımı kitlemiştim ve ben yatakta çok rahat yatarım canım ne istersenonu giyer yatarım o hareketi yaptığı günde mememin biri geceliğimden dışarıı fırlamıştı

Yaa ben de kapali biriyim ama yazin rahat giyiniriz uyurken tabi saygisizlik yaptiklari da

Allahtan iksi çıkmamış
Şaka blr yana kafasını yastığa gömecrn o an

Oohh ii demis. Bide aglamis uyuz kari. Kahvlti hazrlasinmiiss. Seytanliga calisio aklin ama kahvlti mi hazrlayamion

Bu cocuk uyutmuoo sola yatiom depiklio ayaklriyla saga yatiom kaburgam batio.
Bana diyo ki ne vardı hemen kocana yetiştirdinn demiştiö git iki üç insana anlat bu yaptığını afedersin sana deli muamelesi yaparlar hangi kaynana gelinin göbeğini elliyo sen kendini ne sanıyorsun pardon doktor bile bakarak anlamıyo bir sürü test yaptırıyo dünyanın parasını harcatıyo ohh ne ala ya biz sana böyle bi iş açalım gelen anamıza sövsin giden danamıza böyle dedim diye yine ağladı ben çok merhametliyim de sana artık merhametim yok ağla dedim yarın bigün çocuğum da olsa sana koklatmıcam dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…