Benimki anlatır sağda solda valla bassaŞey dermisim o ara Ne var torun yapiyoruz
Bu bebelerde karında uyutmuyor... Doğunca uyutmuyor büyütüyorlar bu kez dertleri uyutmuyor... La neymşs bu ebevenylikOohh ii demis. Bide aglamis uyuz kari. Kahvlti hazrlasinmiiss. Seytanliga calisio aklin ama kahvlti mi hazrlayamion
Bu cocuk uyutmuoosola yatiom depiklio ayaklriyla saga yatiom kaburgam batio.
Amin amin aminnnnnn Allah bin kere razı olsunİnsallah cicegim rabbim seninde kızım oluyor yazdıgını okumayı bizlere nasip etsin hayırlısıyla saglıkla
Umarım simdi içimiyorsundur malum
Hayır içmiyorum canımBenimki de odaya dalardi biz uyurkenen son odanin kilit yerini degistirdik .yatarken kilitliyoruz
Benimki anlatır sağda solda valla bassa
Neyi ne işimSiz biseyi fark etmediniz kizlaaarrrrr
YaaHayır içmiyorum canım
Lorik bende kapımı kitlemiştim ve ben yatakta çok rahat yatarım canım ne istersenonu giyer yatarım o hareketi yaptığı günde mememin biri geceliğimden dışarıı fırlamıştı
Analiktan istifa etmiisssNeyi ne işim
Allahtan iksi çıkmamışHayır içmiyorum canım
Lorik bende kapımı kitlemiştim ve ben yatakta çok rahat yatarım canım ne istersenonu giyer yatarım o hareketi yaptığı günde mememin biri geceliğimden dışarıı fırlamıştı
AvusturyaOrası neresi
Ciddi misinAnaliktan istifa etmiisss
Ooo çok uzak memleketAvusturya
Hayır içmiyorum canım
Bana diyo ki ne vardı hemen kocana yetiştirdinn demiştiö git iki üç insana anlat bu yaptığını afedersin sana deli muamelesi yaparlar hangi kaynana gelinin göbeğini elliyo sen kendini ne sanıyorsun pardon doktor bile bakarak anlamıyo bir sürü test yaptırıyo dünyanın parasını harcatıyo ohh ne ala ya biz sana böyle bi iş açalım gelen anamıza sövsin giden danamızaOohh ii demis. Bide aglamis uyuz kari. Kahvlti hazrlasinmiiss. Seytanliga calisio aklin ama kahvlti mi hazrlayamion
Bu cocuk uyutmuoosola yatiom depiklio ayaklriyla saga yatiom kaburgam batio.
Neden istifa etmiş ki?Analiktan istifa etmiisss
Adina tikla gorursunCiddi misin
Eşin sana destek oluyormuş ne güzel masallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?