Bize kizdiiiNeden istifa etmiş ki?
Bana diyo ki ne vardı hemen kocana yetiştirdinn demiştiö git iki üç insana anlat bu yaptığını afedersin sana deli muamelesi yaparlar hangi kaynana gelinin göbeğini elliyo sen kendini ne sanıyorsun pardon doktor bile bakarak anlamıyo bir sürü test yaptırıyo dünyanın parasını harcatıyo ohh ne ala ya biz sana böyle bi iş açalım gelen anamıza sövsin giden danamızaböyle dedim diye yine ağladı ben çok merhametliyim de sana artık merhametim yok ağla dedim yarın bigün çocuğum da olsa sana koklatmıcam dedim
Ben yatağa süslü girerim hep kaynanam o hareketi yaptıktan sonra normal gevelik giyip yattım ta ki o gidene kadarYaaben de kapali biriyim ama yazin rahat giyiniriz uyurken tabi saygisizlik yaptiklari da
Bilmem güzel sayılır herhaldeOoo çok uzak memleket
Güzel mi oralar anlatsana
Ay valla cok guzl konusmusun agzina saglik. Icimin yaglri eridiBana diyo ki ne vardı hemen kocana yetiştirdinn demiştiö git iki üç insana anlat bu yaptığını afedersin sana deli muamelesi yaparlar hangi kaynana gelinin göbeğini elliyo sen kendini ne sanıyorsun pardon doktor bile bakarak anlamıyo bir sürü test yaptırıyo dünyanın parasını harcatıyo ohh ne ala ya biz sana böyle bi iş açalım gelen anamıza sövsin giden danamızaböyle dedim diye yine ağladı ben çok merhametliyim de sana artık merhametim yok ağla dedim yarın bigün çocuğum da olsa sana koklatmıcam dedim
BirazckkÇiçeklerin nokta nokta gbim olmus
Sebebsiz yere mi? Sebeb nedirBize kizdiii
Paçalı don giyek oldu olucak yanlarindaBen yatağa süslü girerim hep kaynanam o hareketi yaptıktan sonra normal gevelik giyip yattım ta ki o gidene kadar
Kiz sabahtandr ne konustuk bakmion muuSebebsiz yere mi? Sebeb nedir
Benimki si boşver takılma. Deli fln der geçer..Zaten onun bu merhameti anlayışı olmasaydı anasıyla irtibatı çoktan kesmiştim
Delirtmişti beni napimIŞTE AYAKTA ALKISLANACAK HAREKETLER BUNLAR
Ahahhaha yaa çok büyük hadsizlik oğlunla gelinin odasına girmekAllahtan iksi çıkmamış
Şaka blr yana kafasını yastığa gömecrn o an
Bayagğı ciddi mevzular dönüyor buradaK
Kiz sabahtandr ne konustuk bakmion muubni kiskandi. Adimin yanina ana koyim dedim. Sen koyma ben silerim dedi sildi
Kocamız olsun o zaman ne diyim.. Babamgille de arasında birsey yokGonlunu alin oz ananizin ben uveylikten istifa edioruuum. Cabuk getirin ananizi
Ay valla cok guzl konusmusun agzina saglik. Icimin yaglri eridi
Birazckk
Cagirin gelsiin ana mana olmuom ben .Bayagğı ciddi mevzular dönüyor burada
Neler oluyor???
Ona Nana Ana, sende Fatma baba ol bari ne diyek
Benimki si boşver takılma. Deli fln der geçer..
Ben normal pijama giyerim yatarım hatta eşime pijama alırım o giymez onun kini de giyerimBen yatağa süslü girerim hep kaynanam o hareketi yaptıktan sonra normal gevelik giyip yattım ta ki o gidene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?