Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bendemi sorun var Forum damı anlamadım alıntı yapmıyor veya cevap
Canım rapor vermedi doktor . Başka yerde miyapılacak aşılama dedi evet dedim . Cd çıkart götür doktoruna dedi . Sonuç alamazsan beklerim burada başlarız tedaviye dedi

Canım rapor vermedi doktor . Başka yerde miyapılacak aşılama dedi evet dedim . Cd çıkart götür doktoruna dedi . Sonuç alamazsan beklerim burada başlarız tedaviye dedi
Tüpler açık film de sıkıntı yok. İnşallah kendiliğinden gebe kalirsin

Bende 9 yıllık evliyim daha bu sene ciddi karar aldık. Pko var bende..şuan istiyoruz olmuyor
Sabır gerekiyor galiba canım . Bizim de 3 yıl boyunca istedik olmayınca eşim de sperm sayısı az çıktı aşılama yapalım dedik . Pko nün çözümü yumurta takibi canım . Doktor kontrolü ile olur inşallah

Bir ayrılık şarkısı seeççççç
Sessizce çal benim içinnnnnn
Lalalallalalala
Allah Allaaahhh
Sebebsiz yere ağlıyorum bende anlamadım. Dizi iZlerken gözümden yaş akıyor . Köpek havlıyor sinirlerim çıkıyor. Tencere yaktım kapattım sandım ocağı kapatmamisim
Hayrolsn insllh insllh regl hormonlri deildir
Erzurum sekeri varya uzun evde kerpeten ile kirilan sekerler onlar sert oluronce yumusatmak lazim
He bizim de vardi. Halâ da var . Bizimkiler ole sekerleri kullnio ama hic caya batrmioz. Dislerimz kuvvetli herlde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…