Kitlama caya bandrilmio kiz direk agzinla kitlionKitlama alistir m caya şekerini batirip icsin
Hayrdr nolduÜfff bugün çok kötüyüm bide bu uyuzluk yapıyor aşırı gerginim
Gönlünü ferah tut kuzum inş bebeğin sağlıkla tutuncak sanaidare ediyoruz kuzum soru işaretleri ile
Bu topiğin eski zamanlarını çok özledim ♥
Sebebsiz yere ağlıyorum bende anlamadım. Dizi iZlerken gözümden yaş akıyor . Köpek havlıyor sinirlerim çıkıyor. Tencere yaktım kapattım sandım ocağı kapatmamisimKitlama caya bandrilmio kiz direk agzinla kitlion
Hayrdr noldu
İnşallah bitanem dört gözle bekliyorum haberlerinizi. Rabbim güzel yureklerinizi buruk bırakmayacak hergün dualarimdasiniz ♥Gönlünü ferah tut kuzum inş bebeğin sağlıkla tutuncak sana
Ağlamaya yer bakıyorum bende güzel söz..Bir ayrılık şarkısı seeççççç
Sessizce çal benim içinnnnnn
Lalalallalalala
Kız sakın ağlamaaaaAğlamaya yer bakıyorum bende güzel söz..
Tatli kucuk su kaplumbagasi gibi olduSağ ol Lorikomm tatlı küçük sabırlı geleceğin çiçek annesi ♥
Samimiyet tavan oh miss ne güzeldi
Erzurum sekeri varya uzun evde kerpeten ile kirilan sekerler onlar sert olurKitlama caya bandrilmio kiz direk agzinla kitlion
Hayrdr noldu
Kız sakın ağlamaaaa
O kedi buraya gelecek
Duygularim darmadagin anlayamaaaaaaazsssiiinnnnnBugün bana birşey oldu insallah yarın geçer.
Kaynanam güvercin dizisi izliyor dize sinirleniyorum yeter diye.ciglik Atcam. Küle mi işedim de carpildim benDuygularim darmadagin anlayamaaaaaaazsssiiinnnnnayni bensin resmen ayyyynniiiiii ben de oyleydim ama sonra gecti
Kaynanam güvercin dizisi izliyor dize sinirleniyorum yeter diye.ciglik Atcam. Küle mi işedim de carpildim ben
Canım rapor vermedi doktor . Başka yerde miyapılacak aşılama dedi evet dedim . Cd çıkart götür doktoruna dedi . Sonuç alamazsan beklerim burada başlarız tedaviye dediBendemi sorun var Forum damı anlamadım alıntı yapmıyor veya cevap
Tüpler açık film de sıkıntı yok. İnşallah kendiliğinden gebe kalirsinCanım rapor vermedi doktor . Başka yerde miyapılacak aşılama dedi evet dedim . Cd çıkart götür doktoruna dedi . Sonuç alamazsan beklerim burada başlarız tedaviye dedi
3 yıllık evliyim canım kendiliğinden olmadı . Nasip bakalım artık . Senin neyin var canımTüpler açık film de sıkıntı yok. İnşallah kendiliğinden gebe kalirsin
Bende 9 yıllık evliyim daha bu sene ciddi karar aldık. Pko var bende..şuan istiyoruz olmuyor3 yıllık evliyim canım kendiliğinden olmadı . Nasip bakalım artık . Senin neyin var canım
Sabır gerekiyor galiba canım . Bizim de 3 yıl boyunca istedik olmayınca eşim de sperm sayısı az çıktı aşılama yapalım dedik . Pko nün çözümü yumurta takibi canım . Doktor kontrolü ile olur inşallahBende 9 yıllık evliyim daha bu sene ciddi karar aldık. Pko var bende..şuan istiyoruz olmuyor
Allah AllaaahhhBir ayrılık şarkısı seeççççç
Sessizce çal benim içinnnnnn
Lalalallalalala
Hayrolsn insllhSebebsiz yere ağlıyorum bende anlamadım. Dizi iZlerken gözümden yaş akıyor . Köpek havlıyor sinirlerim çıkıyor. Tencere yaktım kapattım sandım ocağı kapatmamisim
He bizim de vardi. Halâ da var . Bizimkiler ole sekerleri kullnioErzurum sekeri varya uzun evde kerpeten ile kirilan sekerler onlar sert oluronce yumusatmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?