Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan Dr fln gitmiyorum. Aslan pençesi hayıt soğan kürü fln yapiyorum. Önceden gittim hsg cektirdim tüpler açık çok hafif pko var Dr senin hiç.birseye ihtiyacın yok kilo ver hemen gebe kalırsın dedi..

Şuan Dr fln gitmiyorum. Aslan pençesi hayıt soğan kürü fln yapiyorum. Önceden gittim hsg cektirdim tüpler açık çok hafif pko var Dr senin hiç.birseye ihtiyacın yok kilo ver hemen gebe kalırsın dedi..
Kilo ver o zaman kızzzz
Biz dün itibariyle kocişimle ekmeği kestik

O kilo sorunu bende de var canım . Yumurtalık kisti var dedi doktor . İnsulin direncim dd çıkınca metformin verdi kilo ver biraz kistler gider yumurtlama düzene girer dedi

O kilo sorunu bende de var canım . Yumurtalık kisti var dedi doktor . İnsulin direncim dd çıkınca metformin verdi kilo ver biraz kistler gider yumurtlama düzene girer dedi
Şuan kemik geziyorum . Kilo verdim baya hemde biraz daha verecem

Son düzenleme:
En Son adet Tarihim 17 Şubat Sanki regl olacam cok erken değil mi ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…