Şuan Dr fln gitmiyorum. Aslan pençesi hayıt soğan kürü fln yapiyorum. Önceden gittim hsg cektirdim tüpler açık çok hafif pko var Dr senin hiç.birseye ihtiyacın yok kilo ver hemen gebe kalırsın dedi..Sabır gerekiyor galiba canım . Bizim de 3 yıl boyunca istedik olmayınca eşim de sperm sayısı az çıktı aşılama yapalım dedik . Pko nün çözümü yumurta takibi canım . Doktor kontrolü ile olur inşallah
Kilo ver o zaman kızzzzŞuan Dr fln gitmiyorum. Aslan pençesi hayıt soğan kürü fln yapiyorum. Önceden gittim hsg cektirdim tüpler açık çok hafif pko var Dr senin hiç.birseye ihtiyacın yok kilo ver hemen gebe kalırsın dedi..
Regl olcam herhalde ..Allah Allaaahhh
Hayrolsn insllhinsllh regl hormonlri deildir
He bizim de vardi. Halâ da var . Bizimkiler ole sekerleri kullnioama hic caya batrmioz. Dislerimz kuvvetli herlde
20 kilo verdim. 5 kilo daha vermem.lazimKilo ver o zaman kızzzz
Biz dün itibariyle kocişimle ekmeği kestik
O sinir halleri onu gosterio sankiRegl olcam herhalde ..
O kilo sorunu bende de var canım . Yumurtalık kisti var dedi doktor . İnsulin direncim dd çıkınca metformin verdi kilo ver biraz kistler gider yumurtlama düzene girer dediŞuan Dr fln gitmiyorum. Aslan pençesi hayıt soğan kürü fln yapiyorum. Önceden gittim hsg cektirdim tüpler açık çok hafif pko var Dr senin hiç.birseye ihtiyacın yok kilo ver hemen gebe kalırsın dedi..
Biliyorum :) regl olcam diye geziyorumO sinir halleri onu gosterio sanki
Şuan kemik geziyorum . Kilo verdim baya hemde biraz daha verecemO kilo sorunu bende de var canım . Yumurtalık kisti var dedi doktor . İnsulin direncim dd çıkınca metformin verdi kilo ver biraz kistler gider yumurtlama düzene girer dedi
Allahım daha ne kadar zayıf olacaksın ki . Ey Allahım36 beden olmusumdur kotta..
Ben öyle olduğumda bir gün sonrası adet oluyorumBugün bana birşey oldu insallah yarın geçer.
Bircok soranlar olmus özeldende yazanlar.
Tektek cevap veremeyecegim icin bu sekilde yanıtlamak istedim
Kimseye küsmedim ve topigimi terk etmedim. Sadece biraz uzak kalmak istemistim.
Kullanıcı adımla ilgili espiriler sakalar beni hayli üzdü.
Eskiler bilir Nana2222 idi
Buralarda sizlerle konusmak bana iyi geldigi icin motive olup sizleri gercekten sahiplenip iyiliginizi istedigim icin vede en önemlisi icimde evlat askı hasreti oldugu icin kullanıcı adımı Nana Ana olarak degistirmistim.
Cocugumun olmadıgı agır depresyonlardan gectigim bu günlerde sakalarınızı kaldıramadıgım icin üzgünüm.
Kimse bana ana demek zorunda degil hatta bunu degistirdigimdede söylemistim güzin abla gibi derdinize ortak olmak istedigimi belirtmistim. Bu duruma sevinenler oldugunada sahit olmustum hatta.
Teknik sorundan dolayı suan icin kullanıcı adımı degistiremiyorum...
Sadece kırıldım... havada ucan espirilere.
kimseye tekrar söylüyorum küsmedim yada kızmadım.
ilginiz icin tesekkür ederim sadece nedenini bilin istedim.
Kadınlar gününüz emek gününüz kutlu olsun dilerim...
Kemikler im iyice çıkana kadarAllahım daha ne kadar zayıf olacaksın ki . Ey Allahım
Olsamda kurtulsam. 14 batın 26 güne denk gelio 28 gunde olursam 16 si... Uff çok caciktan işler . Çok erkenden adet olmak istemiyorumBen öyle olduğumda bir gün sonrası adet oluyorum
Dua edicem bu gece sana veKizlar duaniza ihtiyacim varbi suredir aklima takilan bisey vardi. Yarin dr a kontrole gidicem. Insllh bi skntimiz yoktur
İnşallah canım benimKizlar duaniza ihtiyacim varbi suredir aklima takilan bisey vardi. Yarin dr a kontrole gidicem. Insllh bi skntimiz yoktur
İnşallah canım sıkıntı stres yapma boşa belki de hiçbir sorun yokturKizlar duaniza ihtiyacim varbi suredir aklima takilan bisey vardi. Yarin dr a kontrole gidicem. Insllh bi skntimiz yoktur
İnşallah bir sıkıntı olmaz canım ne oldugunu bilmiyorum ama allahım yardımcın olsunKizlar duaniza ihtiyacim varbi suredir aklima takilan bisey vardi. Yarin dr a kontrole gidicem. Insllh bi skntimiz yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?