Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumunu okurken ağladım Allah bin kere razı olsun Rabbim gonlundekini muradına en kısa zamanda kavuştursun sağ salim bebislerini kucağına aldigin günleri gör insaAllah hastalık görme
Kıyamam cnm bnm amin hepimiz bu mutluluğu tadarız inşallah kalbimizdeki gizli dualarımızı yaşarken buluruz kendimizi

Bende izlemiyorum ya aynen canım baş ağrısı için başın belirli noktalarına parmak uçlarıyla yapılan masaj gibi hareketler var denemek istersen bir araştır derim belki bir faydası olur
Yapıyorum canım ama bırakınca devam ediyor ancak başımı sıkıyorum öyle iyi geliyor uyuyunca

Ben ilk defa erken gebelik testi aldimda yarın sabah ilk idrara yapacam testi komik olacak ama nasıl yapiliyor anlamadım diğer idrar testi gibi değil
Keske erken gebelige okadar para vermeseydin onda cıkmayan hamilelikler 5liralıklarda cıkıyormus

Benim öküz hic gitmiyor ya nasıl bir duygu bilmiyorum kıyamam neyseki geliyormus bugece
Ya şimdi yanındayken anlamıyorsun da bir yere uzağa gidince insan değerini sevgisini anlıyor yani bana öyle oluyor şimdi yoldan geldiği gün ve sonraki gün hic kıyamıyorum sonra yine eski halime dönüyorum

Ya şimdi yanındayken anlamıyorsun da bir yere uzağa gidince insan değerini sevgisini anlıyor yani bana öyle oluyor şimdi yoldan geldiği gün ve sonraki gün hic kıyamıyorum sonra yine eski halime dönüyorum
Oda evliliginize ayrı bir tat veriyordur tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…