Bende izlemiyorum ya aynen canım baş ağrısı için başın belirli noktalarına parmak uçlarıyla yapılan masaj gibi hareketler var denemek istersen bir araştır derim belki bir faydası olurBen izlemiyorum onu
Kıyamam cnm bnm amin hepimiz bu mutluluğu tadarız inşallah kalbimizdeki gizli dualarımızı yaşarken buluruz kendimiziYorumunu okurken ağladım Allah bin kere razı olsun Rabbim gonlundekini muradına en kısa zamanda kavuştursun sağ salim bebislerini kucağına aldigin günleri gör insaAllah hastalık görme
Ben izlemiyorum onu
İş için şehir dışına çıkmıştı dün bugün dönüyor
Nasıl bir test çubuk mu? Çubuksa israra çizgiye kadar batırcaksın 10 sn kadarBen ilk defa erken gebelik testi aldimda yarın sabah ilk idrara yapacam testi komik olacak ama nasıl yapiliyor anlamadım diğer idrar testi gibi değil
Aynen izlemem ben o yuzden öyle şeylerAman Bosver hep silah işleri bende eşim sayesinde izliyorum müsil içtim şimdi de o uyutmuo
Benim öküz hic gitmiyor ya nasıl bir duygu bilmiyorumİş için şehir dışına çıkmıştı dün bugün dönüyorkoca olmayinca ben benden gidiyorum ya
Yapıyorum canım ama bırakınca devam ediyor ancak başımı sıkıyorum öyle iyi geliyor uyuyuncaBende izlemiyorum ya aynen canım baş ağrısı için başın belirli noktalarına parmak uçlarıyla yapılan masaj gibi hareketler var denemek istersen bir araştır derim belki bir faydası olur
Keske erken gebelige okadar para vermeseydin onda cıkmayan hamilelikler 5liralıklarda cıkıyormusBen ilk defa erken gebelik testi aldimda yarın sabah ilk idrara yapacam testi komik olacak ama nasıl yapiliyor anlamadım diğer idrar testi gibi değil
Neyseee bu aralar yogun olcam. Mutluyum hic sinirlndrmk istemiorm kimseyiTopladım saclarımı suan kabaramaz ama istersen bir sinirlendir
Valla 40 tercih hakkkm var. Daha liste olustrmadim. Ama dogu olck.Nereleri yazcanhaha bilemiyorum gelemezdin belkide
Sabah cok erken kalkıyorum bide Üfff...Aynen izlemem ben o yuzden öyle şeyleruyursun inşallah yaaa
İlk yer doğu verirler zaten canımNeyseee bu aralar yogun olcam. Mutluyum hic sinirlndrmk istemiorm kimseyihadi yine iisin
Valla 40 tercih hakkkm var. Daha liste olustrmadim. Ama dogu olck.
Ya şimdi yanındayken anlamıyorsun da bir yere uzağa gidince insan değerini sevgisini anlıyor yani bana öyle oluyor şimdi yoldan geldiği gün ve sonraki gün hic kıyamıyorum sonra yine eski halime dönüyorumBenim öküz hic gitmiyor ya nasıl bir duygu bilmiyorumkıyamam neyseki geliyormus bugece
ÇalısıyomusunnSabah cok erken kalkıyorum bide Üfff...
Aynn. Zaten zorunlu gorev var. Ben seviorm doguyu. Bi sure idare eder sonra Allh izin verrse istedgimz yere gidrzİlk yer doğu verirler zaten canım
Oda evliliginize ayrı bir tat veriyordur tabiYa şimdi yanındayken anlamıyorsun da bir yere uzağa gidince insan değerini sevgisini anlıyor yani bana öyle oluyor şimdi yoldan geldiği gün ve sonraki gün hic kıyamıyorum sonra yine eski halime dönüyorum
Seviyorsan sıkıntı yok canım ben mesela oralarda asla yapamam herhaldeAynn. Zaten zorunlu gorev var. Ben seviorm doguyu. Bi sure idare eder sonra Allh izin verrse istedgimz yere gidrz
Nana benim sonucum negatifBenim öküz hic gitmiyor ya nasıl bir duygu bilmiyorumkıyamam neyseki geliyormus bugece
Aminnn insaAllahKıyamam cnm bnm amin hepimiz bu mutluluğu tadarız inşallah kalbimizdeki gizli dualarımızı yaşarken buluruz kendimizi☺
Aynen acayip bir adrenalin ve heyecan katıyor mesela gece 3 buçuğa kadar onu bekliycemOda evliliginize ayrı bir tat veriyordur tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?