- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Anladım canım erken kalkmak zor gerçektenEşime kahvaltı hazırlıyorum.. Yapılacak iş varsa gidip yardım ediyorum 2 ev Temizliyorum iş yoksa.
Oyledir mutlaka yaşayanlar alısmıstır ama bana baya uzak geliyo gibiNiye kiiz. Cok guzel baya gelismis yerler var. Genlde istemeden gelenler gitmek istemezler sonra solim sana
Fitoterapi uzmaniBebegim durmasına durma umudunu yok etmedeee zararı olmasın doktormu o adam neci o
Çalışsam daha mi az yoğrulurum acaba diye düşünüyorum ama bazenNe kadar güzel calısmıyorsunda galiba bekle bakalım
Teyzemin kızı normal doğum yapacak kısmet olursa.. Doğururken Dua edecekmiş bizlere :)Birde doğum anında edilen Dua kabul olurmuş öyle derlertüm hamişler doğum anında topiğimizde hamiş kalmayan kimse kalmasin diye Dua etsinler nolurrr
Kız bacım bunu daha önce neden söylemedin aylardır foti yükleyemiyorum şaşkınlık içindeyim oldu valla yükleyebiliyorum artıkUygulamadan giriyorsan olmaz googleden giris yapmak gerekiyor resim yuklemek icjn
Ben de bilmiyordum bir gun yine ayni bu sekilde biri de bana bu bigliyi vermistiKız bacım bunu daha önce neden söylemedin aylardır foti yükleyemiyorum şaşkınlık içindeyim oldu valla yükleyebiliyorum artıkteşekkür ederim canım öğrendiğim iyi oldu
Dosya ekle ye bas canım . Rahim galiba biraz içerde benim canım . Ondan yamuk gibi duruyor
Sonunda yükleyebildim. Bu benim rahim filmim canımDosya ekle ye bas canım . Rahim galiba biraz içerde benim canım . Ondan yamuk gibi duruyor
Yaa ne güzel maşallah sağlıkla kucağına alsin hayirlisiyla kuzum❤Teyzemin kızı normal doğum yapacak kısmet olursa.. Doğururken Dua edecekmiş bizlere :)
Valla çok mutlu oldum kafayı yiyordum bi test vs yükleyemiyorum diyeBen de bilmiyordum bir gun yine ayni bu sekilde biri de bana bu bigliyi vermisti
İnsallah bizleri hatırlayabilecek durumda olurlarsa ederlerBirde doğum anında edilen Dua kabul olurmuş öyle derlertüm hamişler doğum anında topiğimizde hamiş kalmayan kimse kalmasin diye Dua etsinler nolurrr
İnsallah vesile olsun bebegimFitoterapi uzmani
Bitmiyor canım birini yapsan digeri fırtlıyorÇalışsam daha mi az yoğrulurum acaba diye düşünüyorum ama bazennana bu evin işi gücü yemeği çamaşır bulaşık temizlik hic bitmiyor
InsaAllah, onlarada kolay bir sekilde doğum geçirmeleri için Duacilariyiz insaAllah hepsine Rabbim kolay, sağlıklı sekilde minnaklarina kavuştursunİnsallah bizleri hatırlayabilecek durumda olurlarsa ederler
Bir cırpıda kucaklarına alsınlar insallah canım saglıcaklaInsaAllah, onlarada kolay bir sekilde doğum geçirmeleri için Duacilariyiz insaAllah hepsine Rabbim kolay, sağlıklı sekilde minnaklarina kavuştursun❤
Cumlemizden insallahValla çok mutlu oldum kafayı yiyordum bi test vs yükleyemiyorum diyeAllah razı olsun lorikim
Insallah vesile olur artik bittim tukendim .İnsallah vesile olsun bebegimnasıl birsey linki varmı bakayım bende
Benim rahim de galiba yamukluk canım ama doktor herşey normal demişti şekli boyutu us. Ne bileyimSonunda yükleyebildim. Bu benim rahim filmim canım
Tamam canım çok teşekkür ederimDamlatma yeri yoksa idrara batırcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?