Bir-çok şehirde söylenti var. Sonuçta her kimse o uçakla geldiğinde başkalarına da bulaşmış olabilirBiz de Ankara Oran sitesi diye duyduk Ankara da yaşıyoruz biz hangisi doğru acaba keşke açıklasalar kesin bilgiyi
Evet kopkoyu olmasi lazim o c ninDaha koyu çıkması lazım dimi normalde
Testte sıkıntı var canım çok silik duruyor koyu bordo olması gereken kontrol çizgisi belli belirsiz çıkmış emin olmak için sabah başka bi testle tekrar dene bence bu teste göre olumsuz düşünme hemen , cumaya kadar kırımızılar gelmezse de kan testi yap inşallah güzel haberlerini alırızDaha koyu çıkması lazım dimi normalde
C çizgisinin koyu çıkmamasında bende mi sıkıntı var acabaTestte sıkıntı var canım çok silik duruyor koyu bordo olması gereken kontrol çizgisi belli belirsiz çıkmış emin olmak için sabah başka bi testle tekrar dene bence bu teste göre olumsuz düşünme hemen , cumaya kadar kırımızılar gelmezse de kan testi yap inşallah güzel haberlerini alırız
C yi Bile koyu çıkartamazken T yi nasıl koyu çıkartıyım benEvet kopkoyu olmasi lazim o c nin
Yok yok mümkün değil ben onlarca test yaptımC çizgisinin koyu çıkmamasında bende mi sıkıntı var acababenle alakası olabilirmi yani
Yok yok mümkün değil ben onlarca test yaptımhiç böyle silik c çizgisine rastlamadım sıkıntı hep çıkmayan ya da hayali çıkan koyulaşmayan t çizgimde oluyor ıslandığı anda rengin bariz koyu çıkması lazım ki diğer tarafı doğru ölçtüğünden emin olalım kontrol çizgisi silikse diğer tarafı hiç bilemeyiz. En kesin yöntem sabah tekrarlamak, için rahat olur umutlu ol olumsuz olacak diye öğrenmekten korkma. Ben hiç yılmadan adet gördüğümde bile yerleşme olabilir diye test yapıyorum ☺ umut dünyam. Allah inşallah hamile arkadaşlara evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı, biz her ay umutla bekleyenlere de çabucak güzel haberler almayı nasip eder
İnşallah yerleşme çalışmalarıdır diyelim biz onaSağol ozmn bu testi saymıyorum yarın sabah Birtane daha yapiim adetim gelmezse ama varyaa sol kasığıma yattığımda şiddetli batma yaşadım demin azdaha şiddetli olsa dayanılmaz gibi olacaktı yani bu ne alakaysa bide sanki kalbim rahimde gibi sürekli tuhaf hissler hissediyorum inşaat varmış gibi
C yi Bile koyu çıkartamazken T yi nasıl koyu çıkartıyım ben
Dinleniyiim hiç bişey yapasım yok zatenİnşallah yerleşme çalışmalarıdır diyelim biz onasen her ihtimale karşı dinlen, beslenmene dikkat et, yorma kendini bugünlerde
Ya ben bozuksamtest bozuk
Zeten hep umutlanarak iç canım Allah büyükAyyyyy vallahaaaa cok sevindim bunu duydugumaboyle umut verici seyler duyunca daha bi heveesle kullanasim geliyor. Biz 1 aylik kur aldik
Çok şükür gerek kalmadı bu yaz için alırız diyoduk ama bebiş haberi aldık bizAaa örnekleride varmıs masallah masalah cicegim allah bagıslasınben tetkiklerim bitmeden birseye baslayamam henüz belki doktorum ilac verir gidisata göre ararım ama aklımda dursun kuzum durumları toparlayınca sizde arayın
Insalllahhh yaaa umudum var yine deZeten hep umutlanarak iç canım Allah büyükinşallah güzel haberler alırsın
Kesin değil tabi bizim duyduğumuzAnnemin işyeri orada kesin bilgi mi
Yaa benim ufaktan pembe pembe başladı sanki gelmeyeSağol ozmn bu testi saymıyorum yarın sabah Birtane daha yapiim adetim gelmezse ama varyaa sol kasığıma yattığımda şiddetli batma yaşadım demin azdaha şiddetli olsa dayanılmaz gibi olacaktı yani bu ne alakaysa bide sanki kalbim rahimde gibi sürekli tuhaf hissler hissediyorum inşaat varmış gibi
Valla kaç tane eczane gezdim her yerde kolonya bitmiş millet kapış kapış almışYa istanbul ya ankaradir yüksek olasılıkla zaten ben en vok oglum okula gidiyor insan endişeleniyorum Rabbim esirgesin bütün evlatlarıakşam çıkıp kolanya falan alasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?