Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de Ankara Oran sitesi diye duyduk Ankara da yaşıyoruz biz hangisi doğru acaba keşke açıklasalar kesin bilgiyi
Bir-çok şehirde söylenti var. Sonuçta her kimse o uçakla geldiğinde başkalarına da bulaşmış olabilir

Daha koyu çıkması lazım dimi normalde
Testte sıkıntı var canım çok silik duruyor koyu bordo olması gereken kontrol çizgisi belli belirsiz çıkmış emin olmak için sabah başka bi testle tekrar dene bence bu teste göre olumsuz düşünme hemen , cumaya kadar kırımızılar gelmezse de kan testi yap inşallah güzel haberlerini alırız

C çizgisinin koyu çıkmamasında bende mi sıkıntı var acaba benle alakası olabilirmi yani

C çizgisinin koyu çıkmamasında bende mi sıkıntı var acaba benle alakası olabilirmi yani
Yok yok mümkün değil ben onlarca test yaptım hiç böyle silik c çizgisine rastlamadım sıkıntı hep çıkmayan ya da hayali çıkan koyulaşmayan t çizgimde oluyor ıslandığı anda rengin bariz koyu çıkması lazım ki diğer tarafı doğru ölçtüğünden emin olalım kontrol çizgisi silikse diğer tarafı hiç bilemeyiz. En kesin yöntem sabah tekrarlamak, için rahat olur umutlu ol olumsuz olacak diye öğrenmekten korkma. Ben hiç yılmadan adet gördüğümde bile yerleşme olabilir diye test yapıyorum umut dünyam. Allah inşallah hamile arkadaşlara evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı, biz her ay umutla bekleyenlere de çabucak güzel haberler almayı nasip eder

Sağol ozmn bu testi saymıyorum yarın sabah Birtane daha yapiim adetim gelmezse ama varyaa sol kasığıma yattığımda şiddetli batma yaşadım demin azdaha şiddetli olsa dayanılmaz gibi olacaktı yani bu ne alakaysa bide sanki kalbim rahimde gibi sürekli tuhaf hissler hissediyorum inşaat varmış gibi

İnşallah yerleşme çalışmalarıdır diyelim biz ona sen her ihtimale karşı dinlen, beslenmene dikkat et, yorma kendini bugünlerde

Çok şükür gerek kalmadı bu yaz için alırız diyoduk ama bebiş haberi aldık biz darısı senin başına inşallah isteyem herkeze nasip etsin rabbim

N Nana Ana nanacim ben hala regl olmadım bekliyorum ağrılar var netim biterse girip yazamam belki haber ediyim dedim

Yaa benim ufaktan pembe pembe başladı sanki gelmeye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…