Istanbul demişler maslak acıbadem diye aciklamislarHangi şehirde olduğu belli mi kızlar coronanin
Benim de 9martti ve olmadım. Bende de çizgi yoktu. Hayit çayı içtim o etkilemiş olabilir diye bekliyorumBat 8 marttı ve halâ adet olmadım kızlarsizce ne zaman kan vermeliyim ne kadar daha beklemeliyim kan vermeye gitmek için ???? Çok heyecanlıyım ama üzgünüm aynı zamanda da çünkü 8 martta kalktım adet olmadığımı görünce ilk idrarla gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi yoktu ama halâ adette olmadım nedir ne değildir bilmiyorum
Benim de 9martti ve olmadım. Bende de çizgi yoktu. Hayit çayı içtim o etkilemiş olabilir diye bekliyorum
Aynen insanlar yurtdısına çıkmadan duramıyor anlamıyorumCorona daha yeni çıktı ülkede bi bu eksikti bu kadar yabancının girip çıktığı ülkede bu zamana kadar olmamasına şaşırılmalıydı
TünaydınGunaydiiinlaaarr
bugun tamamen hasta oldum ama basim agrimiyor ilk defa basima geliyor nisan 11 yeni bat yazar misin banaİnsallah hamilesindir tatlım insallah gün sayıp bekleyen herkes hamiledir
ben yum döneminde kocadan kactıgım icin kendime dua edemedim bu reglde
Cnım eğer geç döllenme olmamışsa adet gününde bile yapsan çıkıyor ama geç döllenmeyse 1 hafta beklemen gerekiyor gelmez inşallah kırmızılar bebiş vardır inşallahBat 8 marttı ve halâ adet olmadım kızlarsizce ne zaman kan vermeliyim ne kadar daha beklemeliyim kan vermeye gitmek için ???? Çok heyecanlıyım ama üzgünüm aynı zamanda da çünkü 8 martta kalktım adet olmadığımı görünce ilk idrarla gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi yoktu ama halâ adette olmadım nedir ne değildir bilmiyorum
Canım eğer g
Cnım eğer geç döllenme olmamışsa adet gününde bile yapsan çıkıyor ama geç döllenmeyse 1 hafta beklemen gerekiyor gelmez inşallah kırmızılar bebiş vardır inşallah
Ben yumurtlama zamanı 1 gun ile gebe kaldım :) hic belli olmazİnşaAllah gebeyimdirBen sadece yumurtlama günü 1 gün ilişkiye girdim ertesi gün yumurtlamam devam ediyordu ama eşim gececiydi o günü değerlendiremedik ben akşam geldim o öğleden gitti derken kaçırdık diğer günlerde de herhangi bir icraat yoktu sadece gün ile hamile kalamam diye düşündüm ama adette olmadım halâ
Ben yumurtlama zamanı 1 gun ile gebe kaldım :) hic belli olmaz
Biz de Ankara Oran sitesi diye duyduk Ankara da yaşıyoruz biz hangisi doğru acaba keşke açıklasalar kesin bilgiyiIstanbul demişler maslak acıbadem diye aciklamislar
Biz de Ankara Oran sitesi diye duyduk Ankara da yaşıyoruz biz hangisi doğru acaba keşke açıklasalar kesin bilgiyi
Annemin işyeri orada kesin bilgi miBiz de Ankara Oran sitesi diye duyduk Ankara da yaşıyoruz biz hangisi doğru acaba keşke açıklasalar kesin bilgiyi
O degil de C cizgisi daha koyu cikmamis ki t gözüksün. C silik cikmis çizgisi bence test sıkıntılı
Daha koyu çıkması lazım dimi normaldeO degil de C cizgisi daha koyu cikmamis ki t gözüksün. C silik cikmis çizgisi bence test sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?