Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N Nana Ana ya ben hala adet olmadım ama adet sokulurkenki ağrıyı yaşıyorum resmen. Oldum galiba diye tuvalete gidip duruyorum. Bu ay hayıt tohumu çayı içtim 15 gün. Adet düzenleyici etkisi var ya acaba benim normalde düzenli olan adetimi bozmuş olabilir mi?

Bat 8 marttı ve halâ adet olmadım kızlar sizce ne zaman kan vermeliyim ne kadar daha beklemeliyim kan vermeye gitmek için ???? Çok heyecanlıyım ama üzgünüm aynı zamanda da çünkü 8 martta kalktım adet olmadığımı görünce ilk idrarla gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi yoktu ama halâ adette olmadım nedir ne değildir bilmiyorum

Benim de 9martti ve olmadım. Bende de çizgi yoktu. Hayit çayı içtim o etkilemiş olabilir diye bekliyorum

Canım eğer g Cnım eğer geç döllenme olmamışsa adet gününde bile yapsan çıkıyor ama geç döllenmeyse 1 hafta beklemen gerekiyor gelmez inşallah kırmızılar bebiş vardır inşallah

Canım eğer g
Cnım eğer geç döllenme olmamışsa adet gününde bile yapsan çıkıyor ama geç döllenmeyse 1 hafta beklemen gerekiyor gelmez inşallah kırmızılar bebiş vardır inşallah

İnşaAllah gebeyimdir Ben sadece yumurtlama günü 1 gün ilişkiye girdim ertesi gün yumurtlamam devam ediyordu ama eşim gececiydi o günü değerlendiremedik ben akşam geldim o öğleden gitti derken kaçırdık diğer günlerde de herhangi bir icraat yoktu sadece gün ile hamile kalamam diye düşündüm ama adette olmadım halâ

Ben yumurtlama zamanı 1 gun ile gebe kaldım :) hic belli olmaz

Biz de Ankara Oran sitesi diye duyduk Ankara da yaşıyoruz biz hangisi doğru acaba keşke açıklasalar kesin bilgiyi

İstanbul diyolar, bende öyle duydum da. Hatta Acıbadem Maslak. Tek bi vaka olduğuna inanmıyorum ben. İran’da o kadar insan ölürken, bütün sınırlarımızda virüs varken, nasıl bizim ülkemiz de olmaz. Çok temiz bi ülke de değiliz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…