Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok öyle birşey demedi ilk duydum . İnsan nelerden geciyo vallahi çok şükür şimdi bakıyorum da biri dört biri 11,yaşında. Karnimdakilerde yaşarsa geçmez sandığımız zaman su gibi geçip gidiyor. Rabbim sağlık versin elden ayaktan düşürmesin kimselere muhtaç etmesin insaAllah Benim doktorumda geçmişte benim herşeyimi bildi ondan çok güveniyorum. Ben sana desemki yaşadıkların imkansız öyle birşey olamaz bu yazdiklarinla ancak burdakilere yanlış algı verirsin sen ne yaparsın Allah aşkı için söyle

Canım bidaha cvp yazamiycam sana dilerim yavrularını sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleri gör. Allah'a emanet ol

Ben bana böyle birşey dense gerçekten rabbim biliyor yaşadıklarımı tabiki de inanmak inanmamak size kalmış teşekkür ederim hepinize der giderdim benim yapım bu yani bana inanmayacaklarsa ben ne desemde inanmayacaklar niye hala kendimi anlatma çabasına gireyim ki zaten bunalmışım yeterince kendiöi daha da bunaltamazdım ve herkes benimle aynı düşünmek zorunda değil derdim gerçekten böyle düşünürdüm

Canım bidaha cvp yazamiycam sana dilerim yavrularını sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleri gör. Allah'a emanet ol
Allah razı olsun canım sen de inşallah hakkında hayırlısı neyse onu yaşar görürsün stresten uzak dur ve gelişmeleri özelden de 2020 kasım anneleri grubuna da yazabilirsin merak ederim ben çünkü hayırlı geceler yolun bahtın açık olsun

Bu konu hakkında daha fazla konusmamız anlamsız olacak allah herkesin gönlüne göre versin bebegim

anaaaa.. dün iyi ki gelmemişim arada kaynardım bu yaramazlığımla yemin ederim
bol bol haber izledim erkenden uyudum uslu çocuk oldum
hellööööööööö gençlerrrrrrrrrrrrrrr
2021 sağ salim yetişirsem 2021de bebe yapacam karar verdim 2020 bebesi çok akıl karı olmayabilir benden iyi birşey çıkmaz gibime geliyor
F Fatma KTL kızzzz sen tam bir bomba şehzade doğrucan

Dun uzaktan seyretme karari almistm. O yuzden pek yazmadim. Erkn uyudum.
Bomba ki ne bomba. Zavlli yavrm nasil bi dunyaya gelck.kara kara onu dusunuorm simdi. Son 1 ayim kaldi insllj o zmna kadr azalir bu durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…