- 26 Şubat 2020
- 630
- 709
- 18
Yok öyle birşey demedi ilk duydum . İnsan nelerden geciyo vallahi çok şükür şimdi bakıyorum da biri dört biri 11,yaşında. Karnimdakilerde yaşarsa geçmez sandığımız zaman su gibi geçip gidiyor. Rabbim sağlık versin elden ayaktan düşürmesin kimselere muhtaç etmesin insaAllahBen de bu kadar hassas bünyem olduğunu bilmiyodum lekelenmeler gördüm üç dört gün sürdü bitti oh temizim artık dedim iki gün sonra adet kanaması gibi kanama gördüm ve içimden bişey düştü çünkü ses geldi suya düşme sesi o kanamayı da görünce düşük yaptım dedim ama doktor çok iyi kesen düşük yapmamışsın dedi ve o doktor ne dese inanırım adam ben hamile kalmadan daha bana neler dedi ve dediklerinin ne kadar doğru olduğunu hamile kaldığımda gördüm sen de devam et doktoruna dikkat et kendine bi de doktor belki demiştir sana proluton depot iğne yaptır
Canım bidaha cvp yazamiycam sana dilerim yavrularını sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleri gör. Allah'a emanet olBen de bu kadar hassas bünyem olduğunu bilmiyodum lekelenmeler gördüm üç dört gün sürdü bitti oh temizim artık dedim iki gün sonra adet kanaması gibi kanama gördüm ve içimden bişey düştü çünkü ses geldi suya düşme sesi o kanamayı da görünce düşük yaptım dedim ama doktor çok iyi kesen düşük yapmamışsın dedi ve o doktor ne dese inanırım adam ben hamile kalmadan daha bana neler dedi ve dediklerinin ne kadar doğru olduğunu hamile kaldığımda gördüm sen de devam et doktoruna dikkat et kendine bi de doktor belki demiştir sana proluton depot iğne yaptır
Ben bana böyle birşey dense gerçekten rabbim biliyor yaşadıklarımı tabiki de inanmak inanmamak size kalmış teşekkür ederim hepinize der giderdim benim yapım bu yani bana inanmayacaklarsa ben ne desemde inanmayacaklar niye hala kendimi anlatma çabasına gireyim ki zaten bunalmışım yeterince kendiöi daha da bunaltamazdım ve herkes benimle aynı düşünmek zorunda değil derdim gerçekten böyle düşünürdümYok öyle birşey demedi ilk duydum . İnsan nelerden geciyo vallahi çok şükür şimdi bakıyorum da biri dört biri 11,yaşında. Karnimdakilerde yaşarsa geçmez sandığımız zaman su gibi geçip gidiyor. Rabbim sağlık versin elden ayaktan düşürmesin kimselere muhtaç etmesin insaAllahBenim doktorumda geçmişte benim herşeyimi bildi ondan çok güveniyorum. Ben sana desemki yaşadıkların imkansız öyle birşey olamaz bu yazdiklarinla ancak burdakilere yanlış algı verirsin sen ne yaparsın Allah aşkı için söyle
Allah razı olsun canım sen de inşallah hakkında hayırlısı neyse onu yaşar görürsün stresten uzak dur ve gelişmeleri özelden de 2020 kasım anneleri grubuna da yazabilirsin merak ederim ben çünkü hayırlı geceler yolun bahtın açık olsunCanım bidaha cvp yazamiycam sana dilerim yavrularını sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleri gör. Allah'a emanet ol
Bu konu hakkında daha fazla konusmamız anlamsız olacak allah herkesin gönlüne göre versin bebegimEvet senin bakış açında doğru aslında her doktorun dediğine de inanmamak gerek ben onbeş yıllık doktorum deyince inandım sonuçta yıllarına deneyimine verdim ve koşulsuz şartsız inandım hala da inanıyorum. Fesat dediyse gerçekten bunu demek hiçbirimize yakışmaz ona da yakışmamış. Bence gelir bir gün helallik ister burdaki arkadaşlarından da çok yoğun duygu değişimlerinin yaşandığı bi zaman bu zaman ben de gün içinde bazen öyle şeylere bunalıyorum ki hep düşünmekten eminim o da çok düşündüğü için bunaldı burda da bir iki cümle duyunca patladı ama arkadaşımızı gözlemlediğim kadarıyla hataısnı anlayıp özür de diler helalliğinide ister
Nanaaa bende öyle kandiriyorum kendimiHamile kalayım bırakacam ama nasıl
Dun uzaktan seyretme karari almistm. O yuzden pek yazmadim. Erkn uyudum.
Bomba ki ne bomba. Zavlli yavrm nasil bi dunyaya gelck.anaaaa.. dün iyi ki gelmemişim arada kaynardım bu yaramazlığımla yemin ederim
bol bol haber izledim erkenden uyudum uslu çocuk oldum
hellööööööööö gençlerrrrrrrrrrrrrrr
2021 sağ salim yetişirsem 2021de bebe yapacam karar verdim2020 bebesi çok akıl karı olmayabilir benden iyi birşey çıkmaz gibime geliyor
F Fatma KTL kızzzz sen tam bir bomba şehzade doğrucan
azalır azalırDun uzaktan seyretme karari almistm. O yuzden pek yazmadim. Erkn uyudum.
Bomba ki ne bomba. Zavlli yavrm nasil bi dunyaya gelck.kara kara onu dusunuorm simdi. Son 1 ayim kaldi insllj o zmna kadr azalir bu durum.
Canim detayliya gittim cok şükür hersey yolunda bi sıkıntı gormedi şuan 25 haftalik 800 gr olmuş maşallahGit mutlaka çok güzel herşeyini net görüyorsun yüzünü falan
Maşallah canım ne güzelllCanim detayliya gittim cok şükür hersey yolunda bi sıkıntı gormedi şuan 25 haftalik 800 gr olmuş maşallah
Anlatmaya gerek yokkkk, görüyorsunuzGune enerjik baslamak mikkeeemmeeelll
Ay maşallahAha kızım teyzeleri size bir adet ayak show
Ay masallahAha kızım teyzeleri size bir adet ayak show
Maşallah kızına, çok tatlıAha kızım teyzeleri size bir adet ayak show
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?