Bu ay bizim ayımız olsun anacum ya.. Yetti gariOhhhh sen söyledin ben rahatladım kuzum sifan olsunnnnn
Allah kiymet bilenlerden eylesinSevgimizi esit veremeyeceksek onun yerinde baska bir evladım olsaydı diyeceksek allahım bizlere birden fazla evlat vermesin zaten kuzum verdigi hayırlı olsun yeter bize onun her hayrına muhtacız
Cicegim hayırlısı olsunda ister bu ay olsun ister aralıkta olsun ama mutlaka 2020de olsun mümkünseBu ay bizim ayımız olsun anacum ya.. Yetti gari
Hee kız bence bizimkiler 2021de doğsunCicegim hayırlısı olsunda ister bu ay olsun ister aralıkta olsun ama mutlaka 2020de olsun mümkünse
Vala bizim pipili snrm babasıyla yakinlasmamizj istemiyor ilişki olamıyor rahatsizlaniyorum avcumuzu yalıyoruzSevindim canım bolbol hasret giderinmasallah pipiliye hareketli olacak demek aslında hastaneler bombos biliyormusun virüsten önce daha kalabalıktı
Nöllieeee gıııııSonradan görmeler gormelerhava atmalar ben ölem
Sonradan görmeler gormelerhava atmalar ben ölem
Onu allah bilir ben evrene mesajımı gönderdim benim düsüncem öyle degilHee kız bence bizimkiler 2021de doğsun
2020 normal değil
Edepli şehzadeVala bizim pipili snrm babasıyla yakinlasmamizj istemiyor ilişki olamıyor rahatsizlaniyorum avcumuzu yalıyoruzdoğunca uslu bı bebek olur insAllah
Vala cnm ben ilk vakadan sonra ayrıntılı ultrason için mecbur gittim acayip kalabalıktı
Ooo baya babasının elini hissedince falan da kesiyor tekmeyi anlaşılan bu evladımda benimle daha iyi anlaşacakEdepli şehzade
Baksen pipiliye heVala bizim pipili snrm babasıyla yakinlasmamizj istemiyor ilişki olamıyor rahatsizlaniyorum avcumuzu yalıyoruzdoğunca uslu bı bebek olur insAllah
Vala cnm ben ilk vakadan sonra ayrıntılı ultrason için mecbur gittim acayip kalabalıktı
insAllah cnm hayırlısı sağlık olsun da napalim oynaşıp oynaşıp uyuyozBaksen pipiliye heacısını cıkarırsınız bolbol az kaldı diyelimde icin bir ferahlasın kuzum ben gecen hafta gittigimde bombostu hastane valla balam bugünde gidecektim kısmet olmadı
bende sikayet ettim simdi.. banlanmis artiikBiz bilerek yazmadik kiz banlanmamak icin muneye toplu sokayet ettik
Gorgusuzluk hat safha dabende sikayet ettim simdi.. banlanmis artiik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?