Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevindim canım bolbol hasret giderin masallah pipiliye hareketli olacak demek aslında hastaneler bombos biliyormusun virüsten önce daha kalabalıktı
Vala bizim pipili snrm babasıyla yakinlasmamizj istemiyor ilişki olamıyor rahatsizlaniyorum avcumuzu yalıyoruz doğunca uslu bı bebek olur insAllah
Vala cnm ben ilk vakadan sonra ayrıntılı ultrason için mecbur gittim acayip kalabalıktı

Baksen pipiliye he acısını cıkarırsınız bolbol az kaldı diyelimde icin bir ferahlasın kuzum ben gecen hafta gittigimde bombostu hastane valla balam bugünde gidecektim kısmet olmadı

Baksen pipiliye he acısını cıkarırsınız bolbol az kaldı diyelimde icin bir ferahlasın kuzum ben gecen hafta gittigimde bombostu hastane valla balam bugünde gidecektim kısmet olmadı
insAllah cnm hayırlısı sağlık olsun da napalim oynaşıp oynaşıp uyuyoz yaaa hadi ya aman yine de dikkat et kuzum tedbiri elden bırakma sakın ne için gidecektn hastaneye

dayanamadim N Nana Ana canimm ya ne kadarda yüzsüz cikdi ne seni ne lorigimi baskalarina yedirmeyiz biz
Allah razı olsun balam cok duygulandım psikolojik sorunları var belliki fazla üstelemeyeyim dedim ama haddini astıda astı allah akıl versin vicdan versin...

bende sikayet ettim simdi.. banlanmis artiik
Gorgusuzluk hat safha da bize ne kocasının bebek haberi ile araba almasindan disari cikip orayi burayi gezmesinden . Israrla evde kalin diyor uzmanlar ama o ve mikkkeeemmmeell doktoru en iyisini bilir

Merhabalar. Topiği uzun süredir sessizce takip ediyordum. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum Biz yaklaşık 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz. Geçen sene Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım 870lere kadar çıktı değerim sonradan düştü.. 1 haftadır idrar rengim turuncu. Oldukça fazla akıntım var. adetime 1 gün var 2 gündür test bu şekilde çıkıyor. Yarın sabah kan testi vericem. Allah hepimize Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 85B7BA7D-2566-4A52-B131-F3E72962FC2B.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 32
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…