- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Amin canım insAllahÇok teşekkür ederim, inşallah☺ Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguları ☺
Saoalsn cnm. Ben de kendime guveniorm aslnda. Yapabilirim kendi kendime. Geldginde de tm ben iilestim hadi sen git de diyemem kiF Fatma KTL canım ben sana sonuna kadar katılıyorum kimseye gerek yok gerçekten anne baba olduktan sonra iç güdüsel zaten herşeyi yapabiliyorsun benim kayınvalidem gelmişti 5 günde postaladım sınır hastası olmuştum lohusalikta var tabi en güzel yanlız ve sessiz olmak hele ki bu virüs bizi bu kadar strese sokmuşken
Tamam madem etkileniyorsunuz yapmam birdahaNealakaTövbestağfurullah yaa Allah korusun şakası bile ürkütücü
Taslayacaklarsa hic göndermeyecekler bu virüslü dönemlerdeHe gorumceme dicem asisiz eve sokmuom seniiice taslasinlr beni
Bekleyelim bakalım devamı gelecekmi gelirsede allahtan gelmezsede allahtan kuzumEveet canlarim sanirim bu asilamada tutmadi.. bata daha 4 gün var ama biraz önce pembe akintim oldu.. Normaldede bir iki gün önce hahif pempe akintim olur sonra adetim baslar.. Zaten hic bi belirtim flnda yok ovu testi silik atesimde yükselmedi.. Napalim nasip diyorum herzamanki gibi ❤☹
Nasıl?Sanki hallettim gibi kizlaar
Daha detayli konustm bu sefer. Tm amenna dedi.Nasıl?
Hastanede nasıl yapacaksınız bu durumlar düzelmezse peki? İnsallah bosuna telaslanıyoruzdur yaDaha detayli konustm bu sefer. Tm amenna dedi.
Ama okuduklrin gibi deil uygulamasi farkli yapabilcek misin dedi. Ben de yaparm insllh dedim
Hastanede zaten esim kalckti refakatci olrak. Ne annem halledebilir ne de kardesiHastanede nasıl yapacaksınız bu durumlar düzelmezse peki? İnsallah bosuna telaslanıyoruzdur ya
Sancın olacak dayanabilecegine inanıyormusun kocanın? Cok zor bir erkek icindeHastanede zaten esim kalckti refakatci olrak. Ne annem halledebilir ne de kardesi
Bi sure iice dusuncem nasil bi konusma yapacgimizi. Dr kontrolunden sonrA eger gercektn mecbur kalirsam cagiririz onu.Hastanede nasıl yapacaksınız bu durumlar düzelmezse peki? İnsallah bosuna telaslanıyoruzdur ya
En dogru kararı verirsiniz insallah balam allah yardımcınız olsunBi sure iice dusuncem nasil bi konusma yapacgimizi. Dr kontrolunden sonrA eger gercektn mecbur kalirsam cagiririz onu.
Eger norml bi dogum sureci olursa Son ana kdr hastneye gitmyi dusunmuorm zaten. Eger bu kimseyi cagirmama kararini uygularsak o kuzen esini de cagrcam bilgilndrcem onu. Zaten ben cekiom her seyiSancın olacak dayanabilecegine inanıyormusun kocanın? Cok zor bir erkek icinde
Saoalsn cnm insllh. Insllh dusundgum gibi ilerler surecimEn dogru kararı verirsiniz insallah balam allah yardımcınız olsun
Birsey yapcagından degil kuzum seni o halde görmesi bile onu etkiler yani dayanabilirmi bu duruma diye sormustumEger norml bi dogum sureci olursa Son ana kdr hastneye gitmyi dusunmuorm zaten. Eger bu kimseyi cagirmama kararini uygularsak o kuzen esini de cagrcam bilgilndrcem onu. Zaten ben cekiom her seyikocanin yapcgi bi masaj sadece.
Valla bende gitçem ama korkuyorum şu günlerde.. Sorma valla akşamları Allahtan gidiyorlar ama Bi kaç gün sonra akşamları da kalıcak lar o zaman yandım..Ay canım tatilde dinlenememek çok zor oluyor ben de ailemin yanındaydım haftasonu, pazar akşamı geldik ama daha bugün kendime geldim, Pazartesi de benim ayrıntılı randevum var hem üniv hastanesine hem medicanaya gideceğiz kara kara düşünüyorum çocukla ne yapacağız oralarda diye
İnsallah cicegimSaoalsn cnm insllh. Insllh dusundgum gibi ilerler surecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?