Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
F Fatma KTL canım ben sana sonuna kadar katılıyorum kimseye gerek yok gerçekten anne baba olduktan sonra iç güdüsel zaten herşeyi yapabiliyorsun benim kayınvalidem gelmişti 5 günde postaladım sınır hastası olmuştum lohusalikta var tabi en güzel yanlız ve sessiz olmak hele ki bu virüs bizi bu kadar strese sokmuşken

Saoalsn cnm. Ben de kendime guveniorm aslnda. Yapabilirim kendi kendime. Geldginde de tm ben iilestim hadi sen git de diyemem ki basit bisey deil sonucta bu hastalik seyi

Bekleyelim bakalım devamı gelecekmi gelirsede allahtan gelmezsede allahtan kuzum

Daha detayli konustm bu sefer. Tm amenna dedi.
Ama okuduklrin gibi deil uygulamasi farkli yapabilcek misin dedi. Ben de yaparm insllh dedim
Hastanede nasıl yapacaksınız bu durumlar düzelmezse peki? İnsallah bosuna telaslanıyoruzdur ya

Sancın olacak dayanabilecegine inanıyormusun kocanın? Cok zor bir erkek icinde
Eger norml bi dogum sureci olursa Son ana kdr hastneye gitmyi dusunmuorm zaten. Eger bu kimseyi cagirmama kararini uygularsak o kuzen esini de cagrcam bilgilndrcem onu. Zaten ben cekiom her seyi kocanin yapcgi bi masaj sadece.

Eger norml bi dogum sureci olursa Son ana kdr hastneye gitmyi dusunmuorm zaten. Eger bu kimseyi cagirmama kararini uygularsak o kuzen esini de cagrcam bilgilndrcem onu. Zaten ben cekiom her seyi kocanin yapcgi bi masaj sadece.
Birsey yapcagından degil kuzum seni o halde görmesi bile onu etkiler yani dayanabilirmi bu duruma diye sormustum
Bencede hastanede daha cok hırpalanıyor insan sanki

Valla bende gitçem ama korkuyorum şu günlerde.. Sorma valla akşamları Allahtan gidiyorlar ama Bi kaç gün sonra akşamları da kalıcak lar o zaman yandım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…