Yanmda olaydin yapistrrdim bi tane kak ne aglion yemek yiyek derdimAmin insallah sanki eltim hamile olacakmıs gibi hissettim yineaglayacam görüsürüz kuzum
O tuzlu su gozlerine lazim ama erknden ne harcion. Yazik benceAglayacam
Oda olucak nanacım inşallaahhKazandıgımız güne uyanmıs olsaydık keske simdi bugün
Günaydın canım, bence sigarayı bırak. Vücudunun değiştiğini göreceksin.Aglayacam
Günaaaaydın çiçeeeğuummmEn sevmedigim eltimin yeni cocugu olmustu ve cocugu kucagımdaydı.
Yine benim cocugum degildi.........
Günaydın ciceklerim...
Niye geriden geldinKızlar durum vahim ya, vaka sayısı bir günde 2ye katlamış 1 ölü var, bu şekilde artarak gidecek sanırım asıl kabus bu salgın oldu daha da çok korkacağız pff
Erken yattım dün, sabah okuyunca şok geçirdimNiye geriden geldino dunku gundemdi
Canım bencede herşey allahtan zaten sana evlat vericeği zaman virüs falan dinlemez verir hayırlısını dilemeye devam edin siz. Biz napalım karnımızda bebeğimiz onun için güçlüyüz öyle düşünmek allah her zaman yardımcımız inşallahBence kimse virüs için bunu ertelememeli bizden büyük Allah var ve rabbim herşeyin hayırlısı vakti zamanı ne zamansa verir ben dün başka bi topiğimizde hamile bi arkadaşımızın çocuğumun yaşamına son versem mi bu virüs yüzünden diye bi sorusunu gördüm kahroldum bizim ne haddimize böyle kutsal bir mıcizeye engel olmak ya da yaşamına son vermek
Aynen bende eve kitledim kendimi markete bile artık gitmiyorum tansiyonumu takip etmem gerekti ama eczaneye bile inmiyprum artık eve tansiyon aleti aldık. Eşim sadece gidiyor oda mecburBende senin gibi düşünüyorum.. Oda saçmalamış resmen keşke ben hamile olsam kendimi eve kitlerim karnımdakini severim şaşırmışlar iyice.
Günaydın canım rüyandamı hayır olsun inşalahh ya anlamına baksaydınEn sevmedigim eltimin yeni cocugu olmustu ve cocugu kucagımdaydı.
Günaydın ciceklerim...
Sokak yasagı olmalı bence insanlar iş dısında hala geziyor öocuklar dışarlarda. Kadının biri avmden ruj alıyormus şaka gibibugün 14:00da toplantı varmış Cumhurbaşkanlığında
izin çıksın bize artık..
evimizde gıçımızın üstüne oturalım
bencede olmalı benim beklentim bu yönde aşırı yüksektiSokak yasagı olmalı bence insanlar iş dısında hala geziyor öocuklar dışarlarda. Kadının biri avmden ruj alıyormus şaka gibi
Hayirlara vesile olsun inşallah, bu kadar üzülme canım benim bak üzüntuden her türlü hastalik gelir bu kadar etkilenme stres yapma kimin kimden önce hamile kalacagini rabbim.bilir burda edilen dualar sayesine o gunleede gelecek görücez hepimiz umudunu asla kaybetmeEn sevmedigim eltimin yeni cocugu olmustu ve cocugu kucagımdaydı.
Günaydın ciceklerim...
Canım belli olmaz vaka sayısı artıyor bugün toplantı varmıs bakalım belkide bir karar alınır çok sıkıntı her açıdanbencede olmalı benim beklentim bu yönde aşırı yüksekti
ama dün öğle saatlerinde iletişim bakanı öyle birşey düşünmediklerini belirtti
akşam vaka sayısı arttı ama...
o yüzden umuyorum ki yasak ilan edilir....
hepimizin psikolojik olarakta dinlenmesi lazım bu korkuylada işe gelmek zor
öyle kadınları vurasım geliyor
umarımCanım belli olmaz vaka sayısı artıyor bugün toplantı varmıs bakalım belkide bir karar alınır çok sıkıntı her açıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?