Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın güzellikler ❤inşallah güzel bir gün olur bizim için Allah büyük Rabbim bizi sıkıntıda koymaz inşallah N Nana Ana canım sakin ol ağla rahatla tabi ama psikolojinin etkilenmesine izin verme güçlü olmamız gerekn bir dönem her yönden Rabbim büyük

Canım bencede herşey allahtan zaten sana evlat vericeği zaman virüs falan dinlemez verir hayırlısını dilemeye devam edin siz. Biz napalım karnımızda bebeğimiz onun için güçlüyüz öyle düşünmek allah her zaman yardımcımız inşallah onu kim düşündüyse allah ıslah etsin ne diyim

Bende senin gibi düşünüyorum.. Oda saçmalamış resmen keşke ben hamile olsam kendimi eve kitlerim karnımdakini severim şaşırmışlar iyice.
Aynen bende eve kitledim kendimi markete bile artık gitmiyorum tansiyonumu takip etmem gerekti ama eczaneye bile inmiyprum artık eve tansiyon aleti aldık. Eşim sadece gidiyor oda mecbur

Sokak yasagı olmalı bence insanlar iş dısında hala geziyor öocuklar dışarlarda. Kadının biri avmden ruj alıyormus şaka gibi
bencede olmalı benim beklentim bu yönde aşırı yüksekti
ama dün öğle saatlerinde iletişim bakanı öyle birşey düşünmediklerini belirtti
akşam vaka sayısı arttı ama...
o yüzden umuyorum ki yasak ilan edilir....
hepimizin psikolojik olarakta dinlenmesi lazım bu korkuylada işe gelmek zor
öyle kadınları vurasım geliyor

En sevmedigim eltimin yeni cocugu olmustu ve cocugu kucagımdaydı.

Yine benim cocugum degildi.........

Günaydın ciceklerim...
Hayirlara vesile olsun inşallah, bu kadar üzülme canım benim bak üzüntuden her türlü hastalik gelir bu kadar etkilenme stres yapma kimin kimden önce hamile kalacagini rabbim.bilir burda edilen dualar sayesine o gunleede gelecek görücez hepimiz umudunu asla kaybetme

Canım belli olmaz vaka sayısı artıyor bugün toplantı varmıs bakalım belkide bir karar alınır çok sıkıntı her açıdan

Canım belli olmaz vaka sayısı artıyor bugün toplantı varmıs bakalım belkide bir karar alınır çok sıkıntı her açıdan
umarım
ama alacaklarını sanmıyoruım... her işleri yarım yamalak bu ülkenin ya...
neden dersen bak dün haber izliyorum.. 2 haber ard arda verildi ve çelişkili
birinde açıklama yapıyorlar diyorlarki ilk gelen kafile karantinaya alınmadı evlerinden çıkmaması söylendi ama malesef 14 gün kuralına uymadılar ve yayıldı.. ok tmm eywallah buraya kadar..
ikinci habere geldik, dün yurtdışında 2-3 bin kişi geldi.. havaalanında ateş ölçmüşler 3 kez.. form doldurmuşlar ve eve göndermişler 14 gün evden çıkmayın birşey olursa haber verin demişler...
hadi çık işin içinden bunlarda söz dinlemesse ne olacak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…