Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim basin sagolsun . Ikisi de cennet seni izliyo emin olabilirsin rabbim bir daha bu aciyi yasatmasin veren de o alan da o tevekkul zamani yapacak bisey yok herkes sinaniyo bi sekilde . Ne hikayeler var. Pihtilasma sebebi mi mevcut
Canım ne oldugunu bilmiyoruz ama gebelık başından beri ilaç iğne kullanmadan geldim bu haftalara noldugunu bilmiyoruz oğlum gayet saglıklı yemış ama doktorum genetık test istedi bakalım nasıp böyleymiş

Canım ne oldugunu bilmiyoruz ama gebelık başından beri ilaç iğne kullanmadan geldim bu haftalara noldugunu bilmiyoruz oğlum gayet saglıklı yemış ama doktorum genetık test istedi bakalım nasıp böyleymiş
Yapacak bisey yok canim daha sonrakiler icin onem alinmasi onemli tekrardan nasip olsun insallah

Başın sagolsun canım inşallah bu acılarını unutturacak bır bebek daha en kısa sürede rabbim verir

Allah sabır versin canım. İnşallah bir daha yaşatmasın.

Başın sagolsun canım cok üzücü bi durum rabim bir daha yastamasin tekrar tattirsin insallah , o yavrunun bu dünyada yiyecek ekmegi içecek suyu yokmuş vardir bi hayr sen iyi ol bebek yine olur insallah

Dogru haklisin ama yapamadim isim zaten stresli bide sigarayi birakmayi denedigimde daha da saldirganlastim 24 saattir icmiyorum ama deliricem Allahim yardim etsin bana Soyledim telefon baglayamayin herkesle kavga edebilirim diye

Dogru haklisin ama yapamadim isim zaten stresli bide sigarayi birakmayi denedigimde daha da saldirganlastim 24 saattir icmiyorum ama deliricem Allahim yardim etsin bana Soyledim telefon baglayamayin herkesle kavga edebilirim diye
Kuzum kuruyemiş al canım sigara çektikçe at ağzına bide sakız çiğne özellikle naneli olanlardan ben bi ara bırakmıştım 45 gün içmedim bol bol kuruyemiş yedim canım çektikçe ve sakız çiğnedim. Ayrıca evde mayalanan yoğurttan ye bol bol. Inşallah içmezsin bida kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…