Canım ne oldugunu bilmiyoruz ama gebelık başından beri ilaç iğne kullanmadan geldim bu haftalara noldugunu bilmiyoruz oğlum gayet saglıklı yemış ama doktorum genetık test istedi bakalım nasıp böyleymişCanim basin sagolsun . Ikisi de cennet seni izliyo emin olabilirsin rabbim bir daha bu aciyi yasatmasin veren de o alan da o tevekkul zamani yapacak bisey yok herkes sinaniyo bi sekilde . Ne hikayeler var. Pihtilasma sebebi mi mevcut
Amin canım amin Allah sabrını versin inşallah ardından tez vakitte de bu güzel tevekkülünün mükafatını versin.Amin canım inşallah kaderimiz boyleymş hem hamd olsun rabbimize bak bize cennetlik bir ogul verdi o herseyın hayırlısını versin
Amin canım rabbim sabredenlerle beraberdir o kadar merhmaetlı kı Allahım yüzümüzü güldürsün inşallahAmin canım amin Allah sabrını versin inşallah ardından tez vakitte de bu güzel tevekkülünün mükafatını versin.
Yapacak bisey yok canim daha sonrakiler icin onem alinmasi onemli tekrardan nasip olsun insallahCanım ne oldugunu bilmiyoruz ama gebelık başından beri ilaç iğne kullanmadan geldim bu haftalara noldugunu bilmiyoruz oğlum gayet saglıklı yemış ama doktorum genetık test istedi bakalım nasıp böyleymiş
Başın sagolsun canım inşallah bu acılarını unutturacak bır bebek daha en kısa sürede rabbim verirMerhaba canlar belki benı bılen bilir gecen Nisan ayında bir düşüğüm olmuştu ama rabbim arqtmamıştı bana tekrardan haziran ayında bir melek daha nasıp etmişti 14 mart 2020 de yanı tam 4 gun önce cennet kuşumu oğlumu cennete ugırladım 38 haftalıkken bana veda etti oglum karnımda kalbı durdu bebeğim de hiç bir sorun yokmuş cok güzel bir bebek dedi doktor hatta gülerek gitmiş oğlum cennete napalm hayırlısı buymuş rabbim oğlumu daha cok sevmiş inşallah evlatlarım bizi cennet kapısında bekleyecek kardeşiyle asla isyan etmedim eger ben aglarsam isyan edersem oğlum acı ceker orda cennette göremem onu isyam edersem hep dua ediyorum inşallah rabbim bana tekrardan nasıp eder anne olmayı
Allah sabır versin canım. İnşallah bir daha yaşatmasın.Merhaba canlar belki benı bılen bilir gecen Nisan ayında bir düşüğüm olmuştu ama rabbim arqtmamıştı bana tekrardan haziran ayında bir melek daha nasıp etmişti 14 mart 2020 de yanı tam 4 gun önce cennet kuşumu oğlumu cennete ugırladım 38 haftalıkken bana veda etti oglum karnımda kalbı durdu bebeğim de hiç bir sorun yokmuş cok güzel bir bebek dedi doktor hatta gülerek gitmiş oğlum cennete napalm hayırlısı buymuş rabbim oğlumu daha cok sevmiş inşallah evlatlarım bizi cennet kapısında bekleyecek kardeşiyle asla isyan etmedim eger ben aglarsam isyan edersem oğlum acı ceker orda cennette göremem onu isyam edersem hep dua ediyorum inşallah rabbim bana tekrardan nasıp eder anne olmayı
Başın sagolsun canım cok üzücü bi durum rabim bir daha yastamasin tekrar tattirsin insallah , o yavrunun bu dünyada yiyecek ekmegi içecek suyu yokmuş vardir bi hayr sen iyi ol bebek yine olur insallahCanım ne oldugunu bilmiyoruz ama gebelık başından beri ilaç iğne kullanmadan geldim bu haftalara noldugunu bilmiyoruz oğlum gayet saglıklı yemış ama doktorum genetık test istedi bakalım nasıp böyleymiş
Dogru haklisin ama yapamadim isim zaten stresli bide sigarayi birakmayi denedigimde daha da saldirganlastim 24 saattir icmiyorum ama deliricemNikotinin sıfır olması bisey ifade etmez ki kuzum sigaranın içinde birsürü zehir var bunu bile bile içiyoruz kendimize zarar veriyoruz heleki sen hamilesin içme lütfen doktor izin verse bile içme bebeğini düşünben kendime söz verdim hamile oldugumu öğrendiğim an silip atcam sigarayı hayatımdan. Yaparimda kendimi biliyorum. Benim babam kanser olduğu için çok hassasım
bu konuda
Kuzum kuruyemiş al canım sigara çektikçe at ağzına bide sakız çiğne özellikle naneli olanlardanDogru haklisin ama yapamadim isim zaten stresli bide sigarayi birakmayi denedigimde daha da saldirganlastim 24 saattir icmiyorum ama deliricemAllahim yardim etsin bana Soyledim telefon baglayamayin herkesle kavga edebilirim diye
Daha gelmedi mi :) selllaaammmSelam kızcelerim..
Selam kızcelerim..
Oh oh hadii bbaaaaalliiiimmmDaha gelmedi Nedense
Essah mı Gı
Korku herhalde corona dan gelmeyyoOh oh hadii bbaaaaalliiiimmmvirüs dolayisi ile adetler de tatile cikmis
Kacar mi beeendennEssah mı GıUzaktan atıyorum sana yakalama ama
Sorma.. Benle dalga geçiyor sanki.. Adet oldum sanıyorum bakıyorum yokBizden korkak cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?