Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende 1 paket sigara içiyordum hamile kalmadan once daha bugune kadar 0 nikotin inceninde incesi 7-8 tane iciyodum doktorda izin vermisti esim dun geceden beri sigara icmiyo bende birakicam insallah Esimde astım cikti
Nikotinin sıfır olması bisey ifade etmez ki kuzum sigaranın içinde birsürü zehir var bunu bile bile içiyoruz kendimize zarar veriyoruz heleki sen hamilesin içme lütfen doktor izin verse bile içme bebeğini düşün ben kendime söz verdim hamile oldugumu öğrendiğim an silip atcam sigarayı hayatımdan. Yaparimda kendimi biliyorum. Benim babam kanser olduğu için çok hassasım bu konuda

Kızlar ya ben test yaptım negativ ama şöyle Bi durum var gece den beri göğüs uçlarım acıyı düşün acısından gece hep uyandım çok tuhaf hiç böyle acımamışlardı ne yapsam ben regelden de bi haber yok en iyisi Regel gelene kadar aralıklı test mi yapsam N Nana Ana

@Matrakhatun @burcusami Nurrn ciceklerim güzel haberleriniz vardır insallah
Üzgünüm yok canım benim artik buralarda da takilmama karari aldim. Kendinize iyi bakın hepiniz cok iyi insanlarsiniz görmeden tanıdığım cok iyi insanlarsiniz Rabbim hepiminiz gölündeki isteklerinizi tez zamanda Nasip etsinnn hepiniz anne olmayi cok hakediyorsunuz ❤ hakkinizi helal edin

Aynen haklısın neye inanıcagımızı şaşırıyoruz zaten artık. İşte insanlar buna uysa uymuyorki kardeşim kreşte çalısıyordu tatil edildi. Patronlar geçen hafta almanyaya gitmiş dün dönmüşler korkudan gitmeyi biliyorlar dönüncede kendilerine dikkat etmiyorlar. Sonra çalısanını arıyor kreşte temizlik yapıcaz diye böyle bir bencillik yok sen 14 gün kalmak zorundasın evinde gelmiş insanıda riske atmaya calısıyo sinir oluyorum ve birçok böyle düşünen insan var anlamıyolar

Halal olsun hakkım varsa en iyisini yaparsin uzak kalarak kuzum kafan dagilacak baska,seylerle uğraşmalisin

halkında devlete yardım etmesi lazım
sağlık bakanı bakan diye heryere nasıl yetişsin..
adamlar bas bas bağırıyor evdn mümkün mertebe çıkmayın... kişisel temizliğe önem verin.. elleri yıkayın.. bol bol su için diye ama avmler hala dolu.. parklar dolu.. sanki tatil vermişler gibi..
insanlarımızda bi garip

Aynen öyle canım yasak olmadıgı sürece bir halt olmaz

Merhaba canlar belki benı bılen bilir gecen Nisan ayında bir düşüğüm olmuştu ama rabbim arqtmamıştı bana tekrardan haziran ayında bir melek daha nasıp etmişti 14 mart 2020 de yanı tam 4 gun önce cennet kuşumu oğlumu cennete ugırladım 38 haftalıkken bana veda etti oglum karnımda kalbı durdu bebeğim de hiç bir sorun yokmuş cok güzel bir bebek dedi doktor hatta gülerek gitmiş oğlum cennete napalm hayırlısı buymuş rabbim oğlumu daha cok sevmiş inşallah evlatlarım bizi cennet kapısında bekleyecek kardeşiyle asla isyan etmedim eger ben aglarsam isyan edersem oğlum acı ceker orda cennette göremem onu isyam edersem hep dua ediyorum inşallah rabbim bana tekrardan nasıp eder anne olmayı

Canım başın sağolsun çok zor ama vardır bir hikmeti meleklerin sana şefaatçi olacaklar inşallah, Allah yardımcın olsun bu süreci inşallah sabırla sağlıkla atlatmayı nasip etsin.Allah bunu unutturacak başka keder vermesin. En kısa zamanda inşallah Allah müjdesiyle yüzünü güldürsün bize düşen umudumuzu kaybetmeden elimizden geleni yapmak çaba göstermek, Allahtan gelen imtihanlara sabırla şükürle teslim olmak mükafatını da verir Rabbim, tez zamanda güzel haberler almayı burada paylaşmayı nasip etsin cümlemize.

Allah sabır versin meleklerin seni bekliyor olucak inşallah hayırlısıyla Anne olmayı nasip eder Rabbim sana

Amin canım inşallah kaderimiz boyleymş hem hamd olsun rabbimize bak bize cennetlik bir ogul verdi o herseyın hayırlısını versin

Allah sabır versin canım çok zor eminim melek oldu şimdi o umarım en kısa zamanda yeni meleğine kavusursun

Canim basin sagolsun . Ikisi de cennet seni izliyo emin olabilirsin rabbim bir daha bu aciyi yasatmasin veren de o alan da o tevekkul zamani yapacak bisey yok herkes sinaniyo bi sekilde . Ne hikayeler var. Pihtilasma sebebi mi mevcut

Basin sagolsun Allah sabirlar vrrsin insalllaahhh

Başın sağolsun Allah sabır versin tüylerim diken diken oldu okurken gözlerim doldu, geçen yıl Ocak’ta 21 haftalık bebeğimi kaybettim ben de, acısı çok zor yaşayan biliyor sadece daha büyük olunca tahmin bile edemiyorum üstelik 2. Çocuğum olmasına rağmen zor atlatmıştım, nasibi yokmuş diye düşün o zaman keşkeler acabalar hemen gidiveriyor aklından çünkü nasibi olmayana bizim elimizden birşey gelmiyor olan da her türlü doğuyor zaten, sana da geçmiş olsun bir an önce toparlarsın inş

başınız sağolsun çok üzüldüm
Allah sabır versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…