- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 33
- 35
Off yapma lütfen çok fazlaaaBirbucuk paket iciyorum neredeyse
Nikotinin sıfır olması bisey ifade etmez ki kuzum sigaranın içinde birsürü zehir var bunu bile bile içiyoruz kendimize zarar veriyoruz heleki sen hamilesin içme lütfen doktor izin verse bile içme bebeğini düşünBende 1 paket sigara içiyordum hamile kalmadan once daha bugune kadar 0 nikotin inceninde incesi 7-8 tane iciyodum doktorda izin vermisti esim dun geceden beri sigara icmiyo bende birakicam insallahEsimde astım cikti
Üzgünüm yok canım benim artik buralarda da takilmama karari aldim. Kendinize iyi bakın hepiniz cok iyi insanlarsiniz görmeden tanıdığım cok iyi insanlarsiniz Rabbim hepiminiz gölündeki isteklerinizi tez zamanda Nasip etsinnn hepiniz anne olmayi cok hakediyorsunuz ❤
Aynen haklısın neye inanıcagımızı şaşırıyoruz zaten artık. İşte insanlar buna uysa uymuyorki kardeşim kreşte çalısıyordu tatil edildi. Patronlar geçen hafta almanyaya gitmiş dün dönmüşler korkudan gitmeyi biliyorlar dönüncede kendilerine dikkat etmiyorlar. Sonra çalısanını arıyor kreşte temizlik yapıcaz diye böyle bir bencillik yok sen 14 gün kalmak zorundasın evinde gelmiş insanıda riske atmaya calısıyo sinir oluyorum ve birçok böyle düşünen insan var anlamıyolarumarım
ama alacaklarını sanmıyoruım... her işleri yarım yamalak bu ülkenin ya...
neden dersen bak dün haber izliyorum.. 2 haber ard arda verildi ve çelişkili
birinde açıklama yapıyorlar diyorlarki ilk gelen kafile karantinaya alınmadı evlerinden çıkmaması söylendi ama malesef 14 gün kuralına uymadılar ve yayıldı.. ok tmm eywallah buraya kadar..
ikinci habere geldik, dün yurtdışında 2-3 bin kişi geldi.. havaalanında ateş ölçmüşler 3 kez.. form doldurmuşlar ve eve göndermişler 14 gün evden çıkmayın birşey olursa haber verin demişler...
hadi çık işin içindenbunlarda söz dinlemesse ne olacak ?
Halal olsun hakkım varsa en iyisini yaparsin uzak kalarak kuzumÜzgünüm yok canım benim artik buralarda da takilmama karari aldim. Kendinize iyi bakın hepiniz cok iyi insanlarsiniz görmeden tanıdığım cok iyi insanlarsiniz Rabbim hepiminiz gölündeki isteklerinizi tez zamanda Nasip etsinnn hepiniz anne olmayi cok hakediyorsunuz ❤hakkinizi helal edin
InsaAllah artik beklentim de yok üzgünüm sadece içim burukHalal olsun hakkım varsa en iyisini yaparsin uzak kalarak kuzumkafan dagilacak baska,seylerle uğraşmalisin
halkında devlete yardım etmesi lazımAynen haklısın neye inanıcagımızı şaşırıyoruz zaten artık. İşte insanlar buna uysa uymuyorki kardeşim kreşte çalısıyordu tatil edildi. Patronlar geçen hafta almanyaya gitmiş dün dönmüşler korkudan gitmeyi biliyorlar dönüncede kendilerine dikkat etmiyorlar. Sonra çalısanını arıyor kreşte temizlik yapıcaz diye böyle bir bencillik yok sen 14 gün kalmak zorundasın evinde gelmiş insanıda riske atmaya calısıyo sinir oluyorum ve birçok böyle düşünen insan var anlamıyolar
Yapacak bisey yok elden bisey gelmeyince kalakaliyoruz derdimizle başbaşaInsaAllah artik beklentim de yok üzgünüm sadece içim buruk
Aynen öyle canım yasak olmadıgı sürece bir halt olmazhalkında devlete yardım etmesi lazım
sağlık bakanı bakan diye heryere nasıl yetişsin..
adamlar bas bas bağırıyor evdn mümkün mertebe çıkmayın... kişisel temizliğe önem verin.. elleri yıkayın.. bol bol su için diye ama avmler hala dolu.. parklar dolu.. sanki tatil vermişler gibi..
insanlarımızda bi garip
Canım başın sağolsunMerhaba canlar belki benı bılen bilir gecen Nisan ayında bir düşüğüm olmuştu ama rabbim arqtmamıştı bana tekrardan haziran ayında bir melek daha nasıp etmişti 14 mart 2020 de yanı tam 4 gun önce cennet kuşumu oğlumu cennete ugırladım 38 haftalıkken bana veda etti oglum karnımda kalbı durdu bebeğim de hiç bir sorun yokmuş cok güzel bir bebek dedi doktor hatta gülerek gitmiş oğlum cennete napalm hayırlısı buymuş rabbim oğlumu daha cok sevmiş inşallah evlatlarım bizi cennet kapısında bekleyecek kardeşiyle asla isyan etmedim eger ben aglarsam isyan edersem oğlum acı ceker orda cennette göremem onu isyam edersem hep dua ediyorum inşallah rabbim bana tekrardan nasıp eder anne olmayı
Allah sabır versin meleklerin seni bekliyor olucakMerhaba canlar belki benı bılen bilir gecen Nisan ayında bir düşüğüm olmuştu ama rabbim arqtmamıştı bana tekrardan haziran ayında bir melek daha nasıp etmişti 14 mart 2020 de yanı tam 4 gun önce cennet kuşumu oğlumu cennete ugırladım 38 haftalıkken bana veda etti oglum karnımda kalbı durdu bebeğim de hiç bir sorun yokmuş cok güzel bir bebek dedi doktor hatta gülerek gitmiş oğlum cennete napalm hayırlısı buymuş rabbim oğlumu daha cok sevmiş inşallah evlatlarım bizi cennet kapısında bekleyecek kardeşiyle asla isyan etmedim eger ben aglarsam isyan edersem oğlum acı ceker orda cennette göremem onu isyam edersem hep dua ediyorum inşallah rabbim bana tekrardan nasıp eder anne olmayı
İnşâllah canım rabbim herşeyin en hayırlısını bilir her zamanAllah sabır versin meleklerin seni bekliyor olucakinşallah hayırlısıyla Anne olmayı nasip eder Rabbim sana
Amin canım inşallah kaderimiz boyleymş hem hamd olsun rabbimize bak bize cennetlik bir ogul verdi o herseyın hayırlısını versinCanım başın sağolsunçok zor ama vardır bir hikmeti meleklerin sana şefaatçi olacaklar inşallah, Allah yardımcın olsun bu süreci inşallah sabırla sağlıkla atlatmayı nasip etsin.Allah bunu unutturacak başka keder vermesin. En kısa zamanda inşallah Allah müjdesiyle yüzünü güldürsün bize düşen umudumuzu kaybetmeden elimizden geleni yapmak çaba göstermek, Allahtan gelen imtihanlara sabırla şükürle teslim olmak mükafatını da verir Rabbim, tez zamanda güzel haberler almayı burada paylaşmayı nasip etsin cümlemize.
Allah sabır versin canım çok zor eminim melek oldu şimdi o umarım en kısa zamanda yeni meleğine kavusursunMerhaba canlar belki benı bılen bilir gecen Nisan ayında bir düşüğüm olmuştu ama rabbim arqtmamıştı bana tekrardan haziran ayında bir melek daha nasıp etmişti 14 mart 2020 de yanı tam 4 gun önce cennet kuşumu oğlumu cennete ugırladım 38 haftalıkken bana veda etti oglum karnımda kalbı durdu bebeğim de hiç bir sorun yokmuş cok güzel bir bebek dedi doktor hatta gülerek gitmiş oğlum cennete napalm hayırlısı buymuş rabbim oğlumu daha cok sevmiş inşallah evlatlarım bizi cennet kapısında bekleyecek kardeşiyle asla isyan etmedim eger ben aglarsam isyan edersem oğlum acı ceker orda cennette göremem onu isyam edersem hep dua ediyorum inşallah rabbim bana tekrardan nasıp eder anne olmayı
Canim basin sagolsun . Ikisi de cennet seni izliyo emin olabilirsin rabbim bir daha bu aciyi yasatmasin veren de o alan da o tevekkul zamani yapacak bisey yok herkes sinaniyo bi sekilde . Ne hikayeler var. Pihtilasma sebebi mi mevcutMerhaba canlar belki benı bılen bilir gecen Nisan ayında bir düşüğüm olmuştu ama rabbim arqtmamıştı bana tekrardan haziran ayında bir melek daha nasıp etmişti 14 mart 2020 de yanı tam 4 gun önce cennet kuşumu oğlumu cennete ugırladım 38 haftalıkken bana veda etti oglum karnımda kalbı durdu bebeğim de hiç bir sorun yokmuş cok güzel bir bebek dedi doktor hatta gülerek gitmiş oğlum cennete napalm hayırlısı buymuş rabbim oğlumu daha cok sevmiş inşallah evlatlarım bizi cennet kapısında bekleyecek kardeşiyle asla isyan etmedim eger ben aglarsam isyan edersem oğlum acı ceker orda cennette göremem onu isyam edersem hep dua ediyorum inşallah rabbim bana tekrardan nasıp eder anne olmayı
Basin sagolsun Allah sabirlar vrrsin insalllaahhhMerhaba canlar belki benı bılen bilir gecen Nisan ayında bir düşüğüm olmuştu ama rabbim arqtmamıştı bana tekrardan haziran ayında bir melek daha nasıp etmişti 14 mart 2020 de yanı tam 4 gun önce cennet kuşumu oğlumu cennete ugırladım 38 haftalıkken bana veda etti oglum karnımda kalbı durdu bebeğim de hiç bir sorun yokmuş cok güzel bir bebek dedi doktor hatta gülerek gitmiş oğlum cennete napalm hayırlısı buymuş rabbim oğlumu daha cok sevmiş inşallah evlatlarım bizi cennet kapısında bekleyecek kardeşiyle asla isyan etmedim eger ben aglarsam isyan edersem oğlum acı ceker orda cennette göremem onu isyam edersem hep dua ediyorum inşallah rabbim bana tekrardan nasıp eder anne olmayı
Başın sağolsun Allah sabır versin tüylerim diken diken oldu okurken gözlerim doldu, geçen yıl Ocak’ta 21 haftalık bebeğimi kaybettim ben de, acısı çok zor yaşayan biliyor sadece daha büyük olunca tahmin bile edemiyorum üstelik 2. Çocuğum olmasına rağmen zor atlatmıştım, nasibi yokmuş diye düşün o zaman keşkeler acabalar hemen gidiveriyor aklından çünkü nasibi olmayana bizim elimizden birşey gelmiyor olan da her türlü doğuyor zaten, sana da geçmiş olsun bir an önce toparlarsın inşMerhaba canlar belki benı bılen bilir gecen Nisan ayında bir düşüğüm olmuştu ama rabbim arqtmamıştı bana tekrardan haziran ayında bir melek daha nasıp etmişti 14 mart 2020 de yanı tam 4 gun önce cennet kuşumu oğlumu cennete ugırladım 38 haftalıkken bana veda etti oglum karnımda kalbı durdu bebeğim de hiç bir sorun yokmuş cok güzel bir bebek dedi doktor hatta gülerek gitmiş oğlum cennete napalm hayırlısı buymuş rabbim oğlumu daha cok sevmiş inşallah evlatlarım bizi cennet kapısında bekleyecek kardeşiyle asla isyan etmedim eger ben aglarsam isyan edersem oğlum acı ceker orda cennette göremem onu isyam edersem hep dua ediyorum inşallah rabbim bana tekrardan nasıp eder anne olmayı
başınız sağolsun çok üzüldümMerhaba canlar belki benı bılen bilir gecen Nisan ayında bir düşüğüm olmuştu ama rabbim arqtmamıştı bana tekrardan haziran ayında bir melek daha nasıp etmişti 14 mart 2020 de yanı tam 4 gun önce cennet kuşumu oğlumu cennete ugırladım 38 haftalıkken bana veda etti oglum karnımda kalbı durdu bebeğim de hiç bir sorun yokmuş cok güzel bir bebek dedi doktor hatta gülerek gitmiş oğlum cennete napalm hayırlısı buymuş rabbim oğlumu daha cok sevmiş inşallah evlatlarım bizi cennet kapısında bekleyecek kardeşiyle asla isyan etmedim eger ben aglarsam isyan edersem oğlum acı ceker orda cennette göremem onu isyam edersem hep dua ediyorum inşallah rabbim bana tekrardan nasıp eder anne olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?