Ultrasondaki foliküller hakkında bişey dedi mi peki önemli olan o.yani yaşına göre sayı yeterli miarastırma hastanesine gittim bugün canım degerlerin güzel denemeye devam edin dedi catlatma ignesi yazsanız süreci hızlandırsak diye biraz ısrarcı oldum bu degerlerle yazamam ben istiyorsan inferliteye bakan arastırmalara git dedi
Bende amh referans degerinden 0.03 düsük cıktı diye bu ugrasa girmek istemiyorum balam gerek görseydi bugün gittigim doktor verirdi zaten.
İnsallah b12 iceren besinler tüketip dogal yollarla yükseltmeyi deneyecem
Hayrlı olsn bnde mardndeyim üçncü senemEVET KIZLAR ACIKLIYORUUMMM
ŞIRNAK CIZREYE ATANDIIMMHamdolsn bu gunlre
Günaaaydın kızlaaar memleketine kar yağan var mı Ankara'nın karı bitmeyecek herhaldeEki Görüntüle 2606564
Bende tam bir yazcıyım kışı hiç sevemiyorum ya bi yazı göremedik vallaNe güzeelllll.Biz artık İstanbul’da hiç kar görmüyoruz.
Bende kışı hiç sevmiyorum, ilkbaharı ve sonbaharı seviyorum. Ama kar yağsa çooook sevinirim. Onu seviyorumBende tam bir yazcıyım kışı hiç sevemiyorum ya bi yazı göremedik valla
Nasıl gidiyor benim bulantılarım aza indi sanki etkilemiyor eskisi kadar acaba evdeyim diyemi şu üç ayı bi atlatsaydıkBende kışı hiç sevmiyorum, ilkbaharı ve sonbaharı seviyorum. Ama kar yağsa çooook sevinirim. Onu seviyorum
anacum günaydınnnnnnnnnGünayyyydınnnn ciceklerim
Bir kabus erken uyanmalarıma vesile oldu galiba
Nananız üsütmüs soguk algınlıgı yasıyorum grip demeye korkuyorum suanda. İnsallah korona virüsü bana bulasmamıstır neyseki antibiyotigim var
Buda ayrı bir duruma yol acıyorki Korunacam ciceklerim esimede bilgi verdim oda icimiz rahat olur haklısın diyor.
Bizde durumlar böyle
Sizler nasılsınız balamlarım
anladım balam kac saat uyuyorsun öyle cok merak ettimSende iyiki varsın kuzumbi bakıma terapi gibi oluyor kafamızın içinde bizi yiyip bitiren her şeyi söylüyoruz danışıyoruz rahatlıyoruz.Yok kuzum boşladığım grup sadece ,hani şu iyiyiz diyip geçiştirdiğimiz gülümsediğimiz ama aslında hayatımızın gerçeklerini içimizde kopan fırtınaları anlatamadıklarımız var ya onlar ben erken uyuyorum geç uyanıyorum ☺ anca gördüm ❤
Günaydin nanammmmGünayyyydınnnn ciceklerim
Nananız üsütmüs soguk algınlıgı yasıyorum grip demeye korkuyorum suanda. İnsallah korona virüsü bana bulasmamıstır neyseki antibiyotigim var
Buda ayrı bir duruma yol acıyorki Korunacam ciceklerim esimede bilgi verdim oda icimiz rahat olur haklısın diyor.
Bizde durumlar böyle
Sevindim cicegim bende grip nezlem var gibi detoks uygulayacam uykumu acınca kendimeİyiyim kuzum şükür bklm bı yaramazlık yok sen nasılsın
Demedi canım ultrasonda sorun gözükmüyor dediUltrasondaki foliküller hakkında bişey dedi mi peki önemli olan o.yani yaşına göre sayı yeterli mi
Sagol balam sen yine isemi gittin yaaaaanacum günaydınnnnnnnnn
geçmiş olsun
Kolay gelsin kuzum keyif almıyormusun evde calısmaktanGünaydin nanammmmvalla ben bu corona yüzünden 1 haftadir evde "calisiyorum" iste evdende nekadar calisilirsa hem ev isi hem calismak felegim sasti
hala daha pembe akintim var bekliyorum öyle bat gününü
Oyy geçmiş olsun canım dikkat et kendineSevindim cicegim bende grip nezlem var gibi detoks uygulayacam uykumu acınca kendime
Günaydınn canımmGünayyyydınnnn ciceklerim
Bizde durumlar böyle
Bazen 12 saat uyuyorum ama yinede sigaramdan ödün vermiyorum kuzum ben o tezi cürütüyorumGünaydınn canımm9-10 saat bazen daha fazla bende kendime kaçış olarak uykuyu seçmişim işte ☺ ama bu dönemde düzenli ve yeterli uyku çok önemli kuzum bağışıklık için sen de uykuna dikkat et vücudun dinlensin toparlansın yenilensin inşallah zhem uykunu alınca sigarayı falan da daha az içiyor insan
Sagol anaların gülüOyy geçmiş olsun canım dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?