Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ultrasondaki foliküller hakkında bişey dedi mi peki önemli olan o.yani yaşına göre sayı yeterli mi

Günayyyydınnnn ciceklerim
Bir kabus erken uyanmalarıma vesile oldu galiba
Nananız üsütmüs soguk algınlıgı yasıyorum grip demeye korkuyorum suanda. İnsallah korona virüsü bana bulasmamıstır neyseki antibiyotigim var
Buda ayrı bir duruma yol acıyorki Korunacam ciceklerim esimede bilgi verdim oda icimiz rahat olur haklısın diyor.
Bizde durumlar böyle
Sizler nasılsınız balamlarım

anacum günaydınnnnnnnnn
geçmiş olsun

anladım balam kac saat uyuyorsun öyle cok merak ettim
Valla herkes kacıyor buralardan ama ben kacamıyorum seviyorum egleniyorum buraya girmesem düsüne düsüne aglayacam ne geregi varki

Günaydin nanammmm valla ben bu corona yüzünden 1 haftadir evde "calisiyorum" iste evdende nekadar calisilirsa hem ev isi hem calismak felegim sasti
hala daha pembe akintim var bekliyorum öyle bat gününü

Günaydin nanammmm valla ben bu corona yüzünden 1 haftadir evde "calisiyorum" iste evdende nekadar calisilirsa hem ev isi hem calismak felegim sasti
hala daha pembe akintim var bekliyorum öyle bat gününü
Kolay gelsin kuzum keyif almıyormusun evde calısmaktan akıntıların icin cok erken degilmi kuzum insallah yerlesmedir yaaaa

Günaydınn canımm 9-10 saat bazen daha fazla bende kendime kaçış olarak uykuyu seçmişim işte ama bu dönemde düzenli ve yeterli uyku çok önemli kuzum bağışıklık için sen de uykuna dikkat et vücudun dinlensin toparlansın yenilensin inşallah zhem uykunu alınca sigarayı falan da daha az içiyor insan

Bazen 12 saat uyuyorum ama yinede sigaramdan ödün vermiyorum kuzum ben o tezi cürütüyorum masallah cokta uyumuyormussun canım normal o saatler sana sifa olsun insallah sendemi sigara iciyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…