Keske burayada yagsa gazman gibi oldum soguklarımız hafiflerdi sankiGünaaaydın kızlaaar memleketine kar yağan var mı Ankara'nın karı bitmeyecek herhaldeEki Görüntüle 2606564
Bu kız hamile de bize mi söylemiyor diyorsun, dün birşeyler geveledi sonra çevirdi lafıDünyanın sonu gelmiyor balam öyle düsünme dünya tersine döndü fiye düsünLorikte gizli bilgiler var da bize vermiyor
Verdigi ilaclar kisti büyütecek olsa vermezdi herhalde balam oyüzden farklı birsey uygulama. Arastırma hastanesinemi gidiyorsun özelemi?Kızlar gunaydın dun dr kontrolum vardı ve klomen verdi gunde 2 kez içmem gerektıgını 5 gun sonra bırakmam gerektıgını haftaya cunartesıde kontrole cagırdı muhtemen catlatma iğnesi verecek. Hiç klomen kullanmadım bıraz endıseliyim oyuzden bırde içe kanamalı bır kist goruyorum o onemli degıl dedı 20mm miş bu ılac daha cok buyuturse yada klomenle sogan suyu kurumu yapsam
Bat gününe bekle kuzum sikayetlerin artarsa gidersin doktora belkide bebek yerlesiyordur ondan öyle hissediyorsundur bekleyelim bakalımBenim reglime 4 gün kaldı ama ilk boş gebeliğimdeki belirtileri yaşıyorum, sabahları üşüme ve bulantı, baş dönmesisevinemiyorum bile şu durumda. Test yapmadım henüz, doktora gitmeye deli givi korkuyorum zaten
Batı 24ündeydi bence hamile oBu kız hamile de bize mi söylemiyor diyorsun, dün birşeyler geveledi sonra çevirdi lafıbatı ne zamanmış bir bakayım
Tskkr edermm
Tskkr edermHayrlı olsn bnde mardndeyim üçncü senem
Gunydin yavrm gecmis olsn.Günayyyydınnnn ciceklerim
Bir kabus erken uyanmalarıma vesile oldu galiba
Nananız üsütmüs soguk algınlıgı yasıyorum grip demeye korkuyorum suanda. İnsallah korona virüsü bana bulasmamıstır neyseki antibiyotigim var
Buda ayrı bir duruma yol acıyorki Korunacam ciceklerim esimede bilgi verdim oda icimiz rahat olur haklısın diyor.
Bizde durumlar böyle
Sizler nasılsınız balamlarım
Sagol balam tesekkür ederimTskkr edermmhos bulduum
Tskkr edermmardin de guzl valla istedgim yerlerdendi
Gunydin yavrm gecmis olsn.
@Ahenfatma cicegimGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Mart
@Ahenfatma bat 19
@Artemissisipi bat 20
@Tubaa9533 bat 20
@eylem91 bat 22
N Nana Ana bat 23
@MrsRed bat 23
L Loriklorik bat 24
@Rabia islam bat 26
@MNbeyaz bat 26
@rosebatum bat 26
@Kedi sever bat 27
@nisandeniz bat 27
Nisan
@Duhahsen bat 4
@Bluangl bat 5
@fionawoody bat 5
@Feminas bat 9
@dayler dayler bat 10
@bocek345 bat 11
@Alynabll bat 11
Oriana bat 16
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
F Fatma KTL sat 23 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@Mrvackkl sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
Beklemekseni sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
S Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Angelsmamy sat 6 Ka
@icecreamm sat 20 Kas
@Azraaaa2906 sat 3 Ar
@Besa seyhan sat 12 Ar
@LadyMorganas sat 21 Ar
@Zeycey18 sat 28 Ar
@cileklilimonata sat 1 Oc
@Serimeri sat 2 Oc
@Venuseva sat 18 Oc
@Maisiyah345 sat 1 Su
@Edifar sat 2 Su
@Mlk245 bat 3 Su
@Ezgisnye sat 4 Su
@yaska32 sat 20 Su
Annelerimiz
@Nazo1509 19.02.2020
Ozele çiçeğim bilmiyorum ya herseyden bıkmıs hıssedıyorum bugun kendımıVerdigi ilaclar kisti büyütecek olsa vermezdi herhalde balam oyüzden farklı birsey uygulama. Arastırma hastanesinemi gidiyorsun özelemi?
Hey Allahım bu insanlar laftan anlamıyor ya, evinizden çıkmayın demekten dilinde tüy bitti milletin bir de misafirliğe gidiyor çoluk çocuk, ya sabırLorikonun basi dertte yine misafrleri vargorgusuz eltisi ve çıcıklri var basinda yatili hem de
Evet ıkısını bır arada yapmıycam canım ıns bı ile yarar umutlarım yavas yavas tükenıyorBence klomenle soğan kürünü aynı aynda yapma ne olur ne olmaz, ben normalde soğan kürünün faydasına çok inanıyorum ama klomenle olur mu sanmıyorum, kist varsa vermemesi mi gerekiyordu acaba bilemedim
Madem bir yola cıktın cicegim yapman gerekeni yap fazla kendini kaptırmadan gerisini allaha bırak insallah yüzünü güldürür rabbimOzele çiçeğim bilmiyorum ya herseyden bıkmıs hıssedıyorum bugun kendımıyoruldum cok bu bebek olayından
Kosmasın kimsenin pesinde yaaa kendi keyfine baksın zaten birsürü agrısı varLorikonun basi dertte yine misafrleri vargorgusuz eltisi ve çıcıklri var basinda yatili hem de
Sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış, bol dua et inş nasip olurEvet ıkısını bır arada yapmıycam canım ıns bı ile yarar umutlarım yavas yavas tükenıyor
İnşallah biter canım ya zaten bebişi düşünüyorum hep allahım korusun bütün bebekleri ya savunmasızlarAllah hayırla bu virüs belasını sonlandırmamızı nasip etsin insallah balam sagol tesekkür ederim cokta psikolojini bozma bakayım sen siz hamilelerin hücreleri daha kuvvetli oluyor bunu düsünüp üzülme sakın bosuna
Valla canım 3 ay geçtikten sonra da bende hala yorgunluk var uyku haliBulantılarım var devam ediyo ama, çok fazla değil. Hazımsızlık beni yoran. Onun dışında yorgun hissediyorum genelde. 3 ayı atlatsan vücut alışınca düzene giriyomuş herşey. Evde olunca tabi daha rahat oluyoruz, o yüzden etkilemiyo olabilir canım.
Hayır düsünelim sonumuzda akibetimizde hayırlar olsun insallah cicegim elden birsey gelmiyor benim kocada hergün insanlarla yüzyüze görüsüyor geldigi gibi dusa giriyor ne kadar etki ederse iste sizde bu sekilde önlem alıyormusunuz balam?İnşallah biter canım ya zaten bebişi düşünüyorum hep allahım korusun bütün bebekleri ya savunmasızlarinşallah hayırlısıyla çekip gider şu virüs.dediğin gibi haksızlıklar var eşim özelde çalısıyor ve öyle kaçtane insan var topluluga karısıyorlar sonra evlerine dönüyorlar ne anladık bu işten bilmiyprum nolur böyle
Yuh yani bu virüs te ne diye yatıya geliyorlar iaka mıLorikonun basi dertte yine misafrleri vargorgusuz eltisi ve çıcıklri var basinda yatili hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?