Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünyanın sonu gelmiyor balam öyle düsünme dünya tersine döndü fiye düsün Lorikte gizli bilgiler var da bize vermiyor
Bu kız hamile de bize mi söylemiyor diyorsun, dün birşeyler geveledi sonra çevirdi lafı batı ne zamanmış bir bakayım

Verdigi ilaclar kisti büyütecek olsa vermezdi herhalde balam oyüzden farklı birsey uygulama. Arastırma hastanesinemi gidiyorsun özelemi?

Bat gününe bekle kuzum sikayetlerin artarsa gidersin doktora belkide bebek yerlesiyordur ondan öyle hissediyorsundur bekleyelim bakalım

Bu kız hamile de bize mi söylemiyor diyorsun, dün birşeyler geveledi sonra çevirdi lafı batı ne zamanmış bir bakayım
Batı 24ündeydi bence hamile o nazar degmesin diye söylemiyor hani birisi demisti ya dört aya kadar buralarda paylasmayın diye

F Fatma KTL cnm hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
Tskkr edermm hos bulduum
Hayrlı olsn bnde mardndeyim üçncü senem
Tskkr ederm mardin de guzl valla istedgim yerlerdendi
Gunydin yavrm gecmis olsn.

@Ahenfatma cicegim

Verdigi ilaclar kisti büyütecek olsa vermezdi herhalde balam oyüzden farklı birsey uygulama. Arastırma hastanesinemi gidiyorsun özelemi?
Ozele çiçeğim bilmiyorum ya herseyden bıkmıs hıssedıyorum bugun kendımı yoruldum cok bu bebek olayından

Lorikonun basi dertte yine misafrleri var gorgusuz eltisi ve çıcıklri var basinda yatili hem de
Hey Allahım bu insanlar laftan anlamıyor ya, evinizden çıkmayın demekten dilinde tüy bitti milletin bir de misafirliğe gidiyor çoluk çocuk, ya sabır

Bence klomenle soğan kürünü aynı aynda yapma ne olur ne olmaz, ben normalde soğan kürünün faydasına çok inanıyorum ama klomenle olur mu sanmıyorum, kist varsa vermemesi mi gerekiyordu acaba bilemedim
Evet ıkısını bır arada yapmıycam canım ıns bı ile yarar umutlarım yavas yavas tükenıyor

Ozele çiçeğim bilmiyorum ya herseyden bıkmıs hıssedıyorum bugun kendımı yoruldum cok bu bebek olayından
Madem bir yola cıktın cicegim yapman gerekeni yap fazla kendini kaptırmadan gerisini allaha bırak insallah yüzünü güldürür rabbim

İnşallah biter canım ya zaten bebişi düşünüyorum hep allahım korusun bütün bebekleri ya savunmasızlar inşallah hayırlısıyla çekip gider şu virüs.dediğin gibi haksızlıklar var eşim özelde çalısıyor ve öyle kaçtane insan var topluluga karısıyorlar sonra evlerine dönüyorlar ne anladık bu işten bilmiyprum nolur böyle

Valla canım 3 ay geçtikten sonra da bende hala yorgunluk var uyku hali

Hayır düsünelim sonumuzda akibetimizde hayırlar olsun insallah cicegim elden birsey gelmiyor benim kocada hergün insanlarla yüzyüze görüsüyor geldigi gibi dusa giriyor ne kadar etki ederse iste sizde bu sekilde önlem alıyormusunuz balam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…