- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Olacağın önüne geçilmiyo tabi hayırlısı sağol canım dikkat ederimSagol anaların gülü❤ etsemde oluyor iste sizde dikkat edin cicegim
Bal limon zencefil iç kuzum hemen ve meyveden yardım al başlamadan önle inşallah Allah hayırlı şifalar versinBazen 12 saat uyuyorum ama yinede sigaramdan ödün vermiyorum kuzum ben o tezi cürütüyorummasallah cokta uyumuyormussun canım normal o saatler sana sifa olsun insallah sendemi sigara iciyorsun
Herkeste değişir benim 10 gün sonra çıkmıstıBi sorum olucak ilişkiden nekadar sora testde çıkar sizce?
evetSagol balam sen yine isemi gittin yaaaa
Geçmiş olsun canım dikkat etGünayyyydınnnn ciceklerim
Bir kabus erken uyanmalarıma vesile oldu galiba
Nananız üsütmüs soguk algınlıgı yasıyorum grip demeye korkuyorum suanda. İnsallah korona virüsü bana bulasmamıstır neyseki antibiyotigim var
Buda ayrı bir duruma yol acıyorki Korunacam ciceklerim esimede bilgi verdim oda icimiz rahat olur haklısın diyor.
Bizde durumlar böyle
Sizler nasılsınız balamlarım
Valla bilemedim nekadar iyi evden calismak.. Aslinda evin isleri daha cok gözüme batiyo ama yapamiyosun calisdigin icinKolay gelsin kuzum keyif almıyormusun evde calısmaktanakıntıların icin cok erken degilmi kuzum insallah yerlesmedir yaaaa
Sagol balamBal limon zencefil iç kuzum hemen ve meyveden yardım al başlamadan önle inşallah Allah hayırlı şifalar versinevet canım ben de bırakmak istemiyorum azaltarak devam ediyorum istesem bırakabilirim ama bırakmak için bi sebebim yok diyorum ve daha mutsuz sinirli oluyorum hayata karşı tahammülüm daha az oluyor o yüzden maalesef devam ediyorum. Allah hayırlı güzel sebepler verir inşallah mutluluğumuzdan hayatımızdaki tüm zararlıları bizde kendiliğinden bırakırız
Allah kolaylık versin cicegim alabildigin kadar tedbirini al olacagı varsa bir markete gitsek bile oluruz tabi
Allah hayırla bu virüs belasını sonlandırmamızı nasip etsin insallah balam sagol tesekkür ederim cokta psikolojini bozma bakayım sen siz hamilelerin hücreleri daha kuvvetli oluyor bunu düsünüp üzülme sakın bosunaGeçmiş olsun canım dikkat etvalla bu zamanda çocuk üretimi durucak galiba millet korkusdan yanasamıyor Bizlerde aynı canım virüs belası psikoloji bozuyor
Nasıl gidiyor benim bulantılarım aza indi sanki etkilemiyor eskisi kadar acaba evdeyim diyemi şu üç ayı bi atlatsaydık
Evin islerini yaparsın yine yavas yavas balam stres yapma onu kendineValla bilemedim nekadar iyi evden calismak.. Aslinda evin isleri daha cok gözüme batiyo ama yapamiyosun calisdigin icin
Valla güzelim bence yerlesme degil asilama oldugum icin progestoron iciyorum oda engelliyo galiba adetimin gelmesini ama pembe akinti olarak geliyo yavas yavas.. Ilaci biraktigim an gelcek sanki adetim.. Ama bakalim cumartesi zaten bat günüm yarin sabah bi gebelik testi yapcam eger cikmazsa birakcam ilaci ❤❤❤
Aaa nana bu saatte buralarda, ben şokAllah hayırla bu virüs belasını sonlandırmamızı nasip etsin insallah balam sagol tesekkür ederim cokta psikolojini bozma bakayım sen siz hamilelerin hücreleri daha kuvvetli oluyor bunu düsünüp üzülme sakın bosuna
Bence klomenle soğan kürünü aynı aynda yapma ne olur ne olmaz, ben normalde soğan kürünün faydasına çok inanıyorum ama klomenle olur mu sanmıyorum, kist varsa vermemesi mi gerekiyordu acaba bilemedimKızlar gunaydın dun dr kontrolum vardı ve klomen verdi gunde 2 kez içmem gerektıgını 5 gun sonra bırakmam gerektıgını haftaya cunartesıde kontrole cagırdı muhtemen catlatma iğnesi verecek. Hiç klomen kullanmadım bıraz endıseliyim oyuzden bırde içe kanamalı bır kist goruyorum o onemli degıl dedı 20mm miş bu ılac daha cok buyuturse yada klomenle sogan suyu kurumu yapsam
Canım benim 5. Hafta birden bulantim başladı tiksinme bıkkınlık yorgunluk 11. Hafta itibarı ile çok şükür bitmişti geçiyor yani rahat olunBulantılarım var devam ediyo ama, çok fazla değil. Hazımsızlık beni yoran. Onun dışında yorgun hissediyorum genelde. 3 ayı atlatsan vücut alışınca düzene giriyomuş herşey. Evde olunca tabi daha rahat oluyoruz, o yüzden etkilemiyo olabilir canım.
Benim sabah bulantım çok fazla oluyo akşama kadar normalim bide akşam başlıyo allahhh hayat duruyo işte o zaman hep derdim aman nolcak bulantıdan yok arkadaş boğazım sökülüyor yaBulantılarım var devam ediyo ama, çok fazla değil. Hazımsızlık beni yoran. Onun dışında yorgun hissediyorum genelde. 3 ayı atlatsan vücut alışınca düzene giriyomuş herşey. Evde olunca tabi daha rahat oluyoruz, o yüzden etkilemiyo olabilir canım.
Dünyanın sonu gelmiyor balam öyle düsünme dünya tersine döndü fiye düsünAaa nana bu saatte buralarda, ben şokkız dünyanın sonu geliyor gibi sanki neler oluyor böyle, dur hele biz doğuraydık siz de gebe kalaydınız hayırlısıyla o günleri görelim hatta siz de doğurun büyütelim bebeleri, korkuyorum böyle alametlerden lorik bile yok daha baksana
Canım benim 5. Hafta birden bulantim başladı tiksinme bıkkınlık yorgunluk 11. Hafta itibarı ile çok şükür bitmişti geçiyor yani rahat olun
Benimde sabah kalkınca oluyo, sonra bakıyorum karnım acıkınca midem bulanıyomuş benim. Onu anladım, hemen bişeyler atıştırmaya çalışıyorum, iyi geliyo gibi. Bi de folik asiti ben gece içiyorum, gündüz bulantı yapmaya sebep olabiliyormuş.Benim sabah bulantım çok fazla oluyo akşama kadar normalim bide akşam başlıyo allahhh hayat duruyo işte o zaman hep derdim aman nolcak bulantıdan yok arkadaş boğazım sökülüyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?