- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Evet canım kıyafetleri kirliye duşta alıyor eller zaten yıkanıyor ama yinede insan tedirgin oluyor inan eşime yaklaşmak istemiyorum fazla çok kötü hissediyorumHayır düsünelim sonumuzda akibetimizde hayırlar olsun insallah cicegim elden birsey gelmiyor benim kocada hergün insanlarla yüzyüze görüsüyor geldigi gibi dusa giriyor ne kadar etki ederse iste sizde bu sekilde önlem alıyormusunuz balam?
Sen fazla etkileniyorsun cicegim okadarda takma saglıgına zarar edersin balamEvet canım kıyafetleri kirliye duşta alıyor eller zaten yıkanıyor ama yinede insan tedirgin oluyor inan eşime yaklaşmak istemiyorum fazla çok kötü hissediyorum
Aynen canım öyle bakalım herşeyin hayırlısını versin allah hepimize sağlık versin sağlıklı bebişler inşallahSen fazla etkileniyorsun cicegim okadarda takma saglıgına zarar edersin balamhersey olacagına varıyor sonucta allah korusun
Aaaaa olsun, mide bulantısı ve hazımsızlık geçsin de.Valla canım 3 ay geçtikten sonra da bende hala yorgunluk var uyku hali
Geçer inşallah canım bende bulantı çok olmadı bilemiyorum o yuzdenAaaaa olsun, mide bulantısı ve hazımsızlık geçsin de.
İnşallah nanacımmMadem bir yola cıktın cicegim yapman gerekeni yap fazla kendini kaptırmadan gerisini allaha bırak insallah yüzünü güldürür rabbim
Ben de eşime yaklaşamıyorum sabah elimden öptü gitti nasıl üzüldüm ilaç kullanamam çünkü ben seni çok iyi anlıyorum eşimle ayrı odalarda otturuyoruz çünkü çok kalabalık bir yerde çalışıyo ve her an herşey olabilir diyo Allah korusunEvet canım kıyafetleri kirliye duşta alıyor eller zaten yıkanıyor ama yinede insan tedirgin oluyor inan eşime yaklaşmak istemiyorum fazla çok kötü hissediyorum
Keşke hafiflese kız soğuklar fırtınalı yağıyor nanamKeske burayada yagsa gazman gibi oldum soguklarımız hafiflerdi sanki
Amin inşallah hem bana hem buradaki tum isteyen kardeslerıme nasip olsun en kısa zamandaSen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış, bol dua et inş nasip olur
Essekler iste naparsinHey Allahım bu insanlar laftan anlamıyor ya, evinizden çıkmayın demekten dilinde tüy bitti milletin bir de misafirliğe gidiyor çoluk çocuk, ya sabır
Insan illa ki gidip gelioKosmasın kimsenin pesinde yaaa kendi keyfine baksın zaten birsürü agrısı var
Ole valla. Daha yoldyken biz size geliyoruuuuz yazmislar bide yuzsuzler.Yuh yani bu virüs te ne diye yatıya geliyorlar iaka mı
Aaa ilk defa duydum kuzucum folikasitin öyle yaptığını bende gece içeyim o zaman belkide benimde ondan oluyordurİnşallah canım o günlere gelince bizimde geçer. Ama işte şimdi zaman geçmiyor gibi geliyor.Maşallah sen 26. haftana gelmişsin. Biz de o günleri görelim hayırlısıyla inşallah.
Benimde sabah kalkınca oluyo, sonra bakıyorum karnım acıkınca midem bulanıyomuş benim. Onu anladım, hemen bişeyler atıştırmaya çalışıyorum, iyi geliyo gibi. Bi de folik asiti ben gece içiyorum, gündüz bulantı yapmaya sebep olabiliyormuş.
Evet canım, bende yeni öğrendim. Akşam içince bulantıları azalmış herkesin. Bende bi kaç gündür yatmadan önce içiyorum. Daha iyi geldi gibi.Aaa ilk defa duydum kuzucum folikasitin öyle yaptığını bende gece içeyim o zaman belkide benimde ondan oluyordur
İnsallah insallahhhhhAynen canım öyle bakalım herşeyin hayırlısını versin allah hepimize sağlık versin sağlıklı bebişler inşallah
Hadi ya yok o kadar yapamadım ayrı yerde oturamam sanırım o kadar psikoloji de bozmak istemiyorum allahım korusun geröekten yaBen de eşime yaklaşamıyorum sabah elimden öptü gitti nasıl üzüldüm ilaç kullanamam çünkü ben seni çok iyi anlıyorum eşimle ayrı odalarda otturuyoruz çünkü çok kalabalık bir yerde çalışıyo ve her an herşey olabilir diyo Allah korusun
Suanki durumumu anlatmıssın herne kadar buralara kar yagmasada istanbuldada kar sogugu var balamKeşke hafiflese kız soğuklar fırtınalı yağıyor nanamama şey çok güzel oluyor zaten evdeyiz ya ohh sıcacık battaniye altında misss gibi sıcak çay keyfi
Yazık yani cidden düşünmüyorlar otur evinde yaniEssekler iste naparsin
Insan illa ki gidip gelioazcik akil olaydi ne isimiz var derlerdi. Ama nerdee
Ole valla. Daha yoldyken biz size geliyoruuuuz yazmislar bide yuzsuzler.
Malesef ayrı yatıyoruz bu durum benim de hoşuma gitmiyor ama kendisi de diyor ayrı yatalım bir süre aynı koltuktta bile oturmuyoruzHadi ya yok o kadar yapamadım ayrı yerde oturamam sanırım o kadar psikoloji de bozmak istemiyorum allahım korusun geröekten yaÖzel çalısanlarada bir çözüm bulunmalı mesela benim eşim evde çalısabilir ama patron izin vermiyor haksızlık
Hastalanıncada korkarlar bunlar ne olduki neden olduki biryerede gitmedikki derlerEssekler iste naparsin
Insan illa ki gidip gelioazcik akil olaydi ne isimiz var derlerdi. Ama nerdee
Ole valla. Daha yoldyken biz size geliyoruuuuz yazmislar bide yuzsuzler.
Herşey olacagına varır canım kendini yinede çok ayrı tutma eşinin desteğinide ihtiyacın oluyo çünkü insanınMalesef ayrı yatıyoruz bu durum benim de hoşuma gitmiyor ama kendisi de diyor ayrı yatalım bir süre aynı koltuktta bile oturmuyoruz
Yazık yani cidden düşünmüyorlar otur evinde yani
Tek diyecegim sey. AKIL AKIL GEL PESIME TAKIL...Hastalanıncada korkarlar bunlar ne olduki neden olduki biryerede gitmedikki derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?