Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canım kıyafetleri kirliye duşta alıyor eller zaten yıkanıyor ama yinede insan tedirgin oluyor inan eşime yaklaşmak istemiyorum fazla çok kötü hissediyorum

Evet canım kıyafetleri kirliye duşta alıyor eller zaten yıkanıyor ama yinede insan tedirgin oluyor inan eşime yaklaşmak istemiyorum fazla çok kötü hissediyorum
Sen fazla etkileniyorsun cicegim okadarda takma saglıgına zarar edersin balam hersey olacagına varıyor sonucta allah korusun

Ben de eşime yaklaşamıyorum sabah elimden öptü gitti nasıl üzüldüm ilaç kullanamam çünkü ben seni çok iyi anlıyorum eşimle ayrı odalarda otturuyoruz çünkü çok kalabalık bir yerde çalışıyo ve her an herşey olabilir diyo Allah korusun

Hey Allahım bu insanlar laftan anlamıyor ya, evinizden çıkmayın demekten dilinde tüy bitti milletin bir de misafirliğe gidiyor çoluk çocuk, ya sabır
Essekler iste naparsin
Kosmasın kimsenin pesinde yaaa kendi keyfine baksın zaten birsürü agrısı var
Insan illa ki gidip gelio azcik akil olaydi ne isimiz var derlerdi. Ama nerdee
Yuh yani bu virüs te ne diye yatıya geliyorlar iaka mı
Ole valla. Daha yoldyken biz size geliyoruuuuz yazmislar bide yuzsuzler.

Aaa ilk defa duydum kuzucum folikasitin öyle yaptığını bende gece içeyim o zaman belkide benimde ondan oluyordur

Aaa ilk defa duydum kuzucum folikasitin öyle yaptığını bende gece içeyim o zaman belkide benimde ondan oluyordur
Evet canım, bende yeni öğrendim. Akşam içince bulantıları azalmış herkesin. Bende bi kaç gündür yatmadan önce içiyorum. Daha iyi geldi gibi.

Hadi ya yok o kadar yapamadım ayrı yerde oturamam sanırım o kadar psikoloji de bozmak istemiyorum allahım korusun geröekten ya Özel çalısanlarada bir çözüm bulunmalı mesela benim eşim evde çalısabilir ama patron izin vermiyor haksızlık

Keşke hafiflese kız soğuklar fırtınalı yağıyor nanam ama şey çok güzel oluyor zaten evdeyiz ya ohh sıcacık battaniye altında misss gibi sıcak çay keyfi
Suanki durumumu anlatmıssın herne kadar buralara kar yagmasada istanbuldada kar sogugu var balam

Malesef ayrı yatıyoruz bu durum benim de hoşuma gitmiyor ama kendisi de diyor ayrı yatalım bir süre aynı koltuktta bile oturmuyoruz

Essekler iste naparsin

Insan illa ki gidip gelio azcik akil olaydi ne isimiz var derlerdi. Ama nerdee

Ole valla. Daha yoldyken biz size geliyoruuuuz yazmislar bide yuzsuzler.
Hastalanıncada korkarlar bunlar ne olduki neden olduki biryerede gitmedikki derler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…