Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orasida dogru ama yine de iki unde bir kan vermenizde fayda var ilk gebelik mi kacinci denemeydi
Ay o da bi enteresan saglk ocagina gittim bugun dedim test istiyorum kac gun gecti dedi doktr. Dedm geçmedi daha ama test yaptm hamileym dedm nasi test yaptn dio dedm kaset testler var ya onlardn he tamm dio dedm deli mi ne sonra hemşire dio ki kac gun gecti dedm gecmedi su an saglikli mi artio die 2 gune bir test yaptrcm dedm hee tmm tmm dio. Dedim sizi nerdn bulmslar acaba ilk defa erken test yaptıran gorduler sanki1 senedir fln denioduk kısmet bu zamanayms allah hayirlisiyla sonunu gostersn insallah

Kizlar klomen +çatlatma ignemin 12.gunu pozitif testim gecen seferki 11.gunde tamamen negatifti kaybolmustu lutfen gebelik olabilir mi

Benim dunki isime donmus desene cok sancim vardi gebelik suphesi dedik ortalik kotu diye ozel hastaneyi sectim sık idrarim vardi gazim vardi neyse sonucta ne enfeksiyon filan cikmadi normal devlete universiteye gidilse direk bu tahlil isteniyo diye bende sormadim meger ozel testmis verilen paranin disinda kaliyomus ben cevap bekliyorum ilac alerjim oldugu icin pek fazla bisey vurulmadi gebelik beliritisi olabilir gunun gecmemis dedi testi istememisiz garip seyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…