- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
gider ekte.. ama gitmiecem diyor çıldırtacak beniKeske gideydi yaa. Puani yetiosa kaymayla da gider valla bnm gibi. Ben de kayma olunca girdim kontenjana
Neresi oldu canım benim ben kaçırdım nereye atandınKeske gideydi yaa. Puani yetiosa kaymayla da gider valla bnm gibi. Ben de kayma olunca girdim kontenjana
Ay aynen bu ay sadece bir kere şey oldu onda da bana haber vermeden şey etti ama yum gününde değildim denk gelmemiştir diye düşünüyorum kafam o kadar rahattı ki zaten corona dan bir elimde ace bir elimde kolonya geziyorum evin içindeKaynatmak bizim isimiz
Arada icraat olmayinca kafaniz rahtlar kiz ne guzl. Ii yanndan bakin. Her ay acaba mi demkten iidr
ay hem bebe hem atama... bu yıl senin yılın oldu anacum... şansın hep yaver gitsin...Keske gideydi yaa. Puani yetiosa kaymayla da gider valla bnm gibi. Ben de kayma olunca girdim kontenjana
O 1sene çalışmış sayılmaz maalesef baloncugumay hem bebe hem atama... bu yıl senin yılın oldu anacum... şansın hep yaver gitsin...
1 seneyide bebeyle doğumla yiyecen kalacak 3 sene
o kadar bilgim yoktu soryyO 1sene çalışmış sayılmaz maalesef baloncugumücretli izin kısmı çalışılmış sayılacak... Ücretsiz kısmı ise sayılmıyor.. Maalesef
Salıya kadar bekle dedigimi hatırlıyorsun degilmi3nde aynı gün yapmadımkii1. 2gün yaptım 2. 3 gün 3. 6gün yaptım ama 2.si çok C çizgisi bile çok silik ti
İyilikte yaramıyor brah brahYakaladım kuzum sağolasınohh çok şükür kendime geldim, Allah ne muradın varsa tez vakitte versin inşallah aa o kadar stokun var bi paket atmışın nıç nıç buna da şükür
Sankimi kesinmi?
Az Bi pempe kırmızı karışık geldi işteSankimi kesinmi?
Hic hazır degildim böyle bir sürprizeeeeeeAz Bi pempe kırmızı karışık geldi iştedevamı da gelir helade
Hayırlısı ya ben ümitli değildimkiiHic hazır degildim böyle bir sürprizeeeeee
A hayırlı olsun hadi maşallah canım ben de bu habere çook sevindim Fatma dogumunda kolaylık dilerim bebeğinle sana yepyeni bir yol görünmüs Allah yolunu açık eylesinEVET KIZLAR ACIKLIYORUUMMM
ŞIRNAK CIZREYE ATANDIIMMHamdolsn bu gunlre
Ikna etmye bak valla. Simdi ne is yapio kigider ekte.. ama gitmiecem diyor çıldırtacak beni
Cizreye gidiom hayrlisiylaNeresi oldu canım benim ben kaçırdım nereye atandın
Allhu alem artk olup olmcgiAy aynen bu ay sadece bir kere şey oldu onda da bana haber vermeden şey etti ama yum gününde değildim denk gelmemiştir diye düşünüyorum kafam o kadar rahattı ki zaten corona dan bir elimde ace bir elimde kolonya geziyorum evin içinde
Tskkr ederm sattasimA hayırlı olsun hadi maşallah canım ben de bu habere çook sevindim Fatma dogumunda kolaylık dilerim bebeğinle sana yepyeni bir yol görünmüs Allah yolunu açık eylesin
İnsallah balam neyseki kendini benim kadar ümitlendirmemissin cok üzüldüm ama biryerden hep umut var insallah önümüzdeki aya bebegin olur güzel haberler verirsin banaHayırlısı ya ben ümitli değildimkiibidaki aya ümid yaşarsak inşallah
Ben hiç ümitlenmiyorum ya belirtiler oluyo gibiİnsallah balam neyseki kendini benim kadar ümitlendirmemissin cok üzüldüm ama biryerden hep umut var insallah önümüzdeki aya bebegin olur güzel haberler verirsin bana
Yerleşme olmasın oHayırlısı ya ben ümitli değildimkiibidaki aya ümid yaşarsak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?