Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynatmak bizim isimiz
Arada icraat olmayinca kafaniz rahtlar kiz ne guzl. Ii yanndan bakin. Her ay acaba mi demkten iidr
Ay aynen bu ay sadece bir kere şey oldu onda da bana haber vermeden şey etti ama yum gününde değildim denk gelmemiştir diye düşünüyorum kafam o kadar rahattı ki zaten corona dan bir elimde ace bir elimde kolonya geziyorum evin içinde

ay hem bebe hem atama... bu yıl senin yılın oldu anacum... şansın hep yaver gitsin...
1 seneyide bebeyle doğumla yiyecen kalacak 3 sene
O 1sene çalışmış sayılmaz maalesef baloncugum ücretli izin kısmı çalışılmış sayılacak... Ücretsiz kısmı ise sayılmıyor.. Maalesef

Yakaladım kuzum sağolasın ohh çok şükür kendime geldim, Allah ne muradın varsa tez vakitte versin inşallah aa o kadar stokun var bi paket atmışın nıç nıç buna da şükür
İyilikte yaramıyor brah brah allah sendende razı olsun ne muradın varsa versin aybalam

EVET KIZLAR ACIKLIYORUUMMM
ŞIRNAK CIZREYE ATANDIIMM Hamdolsn bu gunlre
A hayırlı olsun hadi maşallah canım ben de bu habere çook sevindim Fatma dogumunda kolaylık dilerim bebeğinle sana yepyeni bir yol görünmüs Allah yolunu açık eylesin

gider ekte.. ama gitmiecem diyor çıldırtacak beni
Ikna etmye bak valla. Simdi ne is yapio ki
Neresi oldu canım benim ben kaçırdım nereye atandın
Cizreye gidiom hayrlisiyla
Allhu alem artk olup olmcgi hayrlisiyla insllh
[QOTE="Bal0ncuk, post: 63177966, member: 968729"]
ay hem bebe hem atama... bu yıl senin yılın oldu anacum... şansın hep yaver gitsin...
1 seneyide bebeyle doğumla yiyecen kalacak 3 sene
[/QUOTE]
Hamdolsun vallhi. Ilk defa kader bana guluo bilio musun. Cok mutluyum coook once imkansz gorunen evliligim sonra hep hayalini kurdgum sevdgimden olack olan bebegim ve milletin kiskancligi altinda okuyup bitrdgim uni ardindan ogretmnligi kazanmam. Ne kdr sukretsem azdir .
A hayırlı olsun hadi maşallah canım ben de bu habere çook sevindim Fatma dogumunda kolaylık dilerim bebeğinle sana yepyeni bir yol görünmüs Allah yolunu açık eylesin
Tskkr ederm sattasim insllh hepimz kolyca sorunsz doguralmm.
Yeni bebek yeni hayat yeni is yeni sehir... Rabbim hepimizn gonlune gore versin insllh

Hayırlısı ya ben ümitli değildimkii bidaki aya ümid yaşarsak inşallah
İnsallah balam neyseki kendini benim kadar ümitlendirmemissin cok üzüldüm ama biryerden hep umut var insallah önümüzdeki aya bebegin olur güzel haberler verirsin bana

İnsallah balam neyseki kendini benim kadar ümitlendirmemissin cok üzüldüm ama biryerden hep umut var insallah önümüzdeki aya bebegin olur güzel haberler verirsin bana
Ben hiç ümitlenmiyorum ya belirtiler oluyo gibi ama ahaa hamileyim diyemiyorum hiç gerçekten Bi gün hamile olursam inanmam herhalde bebk doğana kadar
İnşallah inanmaya inanmaya güzel haber veririz hepimiz

Kizlar kan testi verdim 106 cikti hcg. 6 martta ovu. Testinde en koyuyu gormustum. Normal mi seyrediyor sizce deger yoksa yuksek mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…