Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az Bi şişlik ağrı var alt karın bölgemde adet sancısı ya gelecek yani çıkarı yok neyseki enazından gelebiliyor
Hafif bi ağrı ve kasılma olabiliyormuş yerleşmede ilaç falan içme yinede canım benim geçen bi arkadaşım normal regl gördü sonraki regli ağrılı geçince doktora gittiğinde hamile olduğunu öğrendi yani bebek 2 aylık olmuş hamileyken regl olmuş, şimdi de 3.ayına yaklaştı çok şükür bi sıkıntı yok, her bünye farklı olabiliyor. Hayırlısı olsun inşallah

Yarin bat. Test cok silik cikmisti 3 gundur cikio azar azar koyulasmaya basladi ama su an bile silik cikio
Benim de yarim batim benimkide cok silik cikti ama kuruma cizgisimi tsm cozemedim bilmiyorum boylemiydi

Eklentiler

• 20200319_133622.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 54
  • 20200319_105839.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 56
Hayırlısı bakalım bu sefer çok tuhafıma giden göğüs uçlarım oldu sızlıyolar resmeennnn

6. Hafta
Doktor neye göre kan sulandirici verdi size?
Tedbir olarak verdi diye düşündüm. Virüsten dolayı beni hemen gönderdi, ben zaten sevinçten hiç bişi soramadım. Pıhtılaşma sorunum çok yok ama benim test yapılmıştı başka bir hastanede. Haftaya gidicem erkenden o zaman sorarım ben de. Bende luteal faz yetmezliği olduğunu düşünüyor hoca. Ondan progestan verdi ayrıca o kan sulandırıcı hapın yanında. Bir de vitamin verdi. Folik asit 400 mg verdi ama Ceyda düvencinin kanalını seyrettim anne TV de orada 800 mg ilk üç ay veriliyor artık dedi. Napsam ki eklesem mi 400 mg daha, doktora onu da sorucam. Sizde durum nedir?

Hayır canım kendi kafana göre bir şey ekleme sakın. Sana verdiği hapmis bana iğne verdi ve içeriğini sevmedim. Bakalım.Başka doktora randevu aldım o ne der.
Progestan ve foliyot kullanıyorum şimdilik

Hayır canım kendi kafana göre bir şey ekleme sakın. Sana verdiği hapmis bana iğne verdi ve içeriğini sevmedim. Bakalım.Başka doktora randevu aldım o ne der.
Progestan ve foliyot kullanıyorum şimdilik
Bana da vitamin verdi ya içinde folik asit var. Haftaya sorucam ben de not alıyorum sorularımı. Zaman da geçmiyor

Balık et fln yemek lazımmıi günde bir öğün ayrıca. Tam da zamanında çıkıp almak zor yürüyüş de yok. Ben gittikçe şişmanlıycam bu gidişle

Korona derken Elazığda yine 5.1 deprem olmuş Allah muhafaza ya insanlar eve mi girsin dışarı mı çıksın şaşırdı

Haftada en azindan ıkı defa balık ye canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…