- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
Az Bi şişlik ağrı var alt karın bölgemde adet sancısı ya gelecek yani çıkarı yokYerleşme olmasın oağrılar ne durumda peki? umut hep var
Bat kacti ? Testin resmini paylasirmisinKizlar kan testi verdim 106 cikti hcg. 6 martta ovu. Testinde en koyuyu gormustum. Normal mi seyrediyor sizce deger yoksa yuksek mi
Hafif bi ağrı ve kasılma olabiliyormuş yerleşmede ilaç falan içme yinede canım benim geçen bi arkadaşım normal regl gördü sonraki regli ağrılı geçince doktora gittiğinde hamile olduğunu öğrendi yani bebek 2 aylık olmuş hamileyken regl olmuş, şimdi de 3.ayına yaklaştı çok şükür bi sıkıntı yok, her bünye farklı olabiliyor. Hayırlısı olsun inşallahAz Bi şişlik ağrı var alt karın bölgemde adet sancısı ya gelecek yani çıkarı yokneyseki enazından gelebiliyor
Bat kacti ? Testin resmini paylasirmisin
Benim de yarim batim benimkide cok silik cikti ama kuruma cizgisimi tsm cozemedim bilmiyorum boylemiydiYarin bat. Test cok silik cikmisti 3 gundur cikio azar azar koyulasmaya basladi ama su an bile silik cikio
Hayırlısı bakalım bu sefer çok tuhafıma giden göğüs uçlarım olduHafif bi ağrı ve kasılma olabiliyormuş yerleşmede ilaç falan içme yinede canım benim geçen bi arkadaşım normal regl gördü sonraki regli ağrılı geçince doktora gittiğinde hamile olduğunu öğrendi yani bebek 2 aylık olmuş hamileyken regl olmuş, şimdi de 3.ayına yaklaştı çok şükür bi sıkıntı yok, her bünye farklı olabiliyor. Hayırlısı olsun inşallah
Benim de yarim batim benimkide cok silik cikti ama kuruma cizgisimi tsm cozemedim bilmiyorum boylemiydi
Aminn canım Allah razı olsunGözün aydın canım maşallah kuzuya o pitpitlari duyduğun an dünyadaki herşeye bedel ve unutulmaz Rabbim esirgesin kuzularimizi
6. HaftaMaşallah ne güzelkaçıncı hafta sizin? İğne çok kişi kullanıyor. Doktor bana ecopirin verdi kansulandırıcı. Ben de bir daha gidince sorucam iğne mi ilaç mı diye
Korona hepimize var kuzum tedbir almak bizden gerisi Allah tanEvet ama korona olayından korkuyorum ya
Hadi ya canim cidden cok silikmis bu ne zamaninBu kdr cikiyordu
Tedbir olarak verdi diye düşündüm. Virüsten dolayı beni hemen gönderdi, ben zaten sevinçten hiç bişi soramadım. Pıhtılaşma sorunum çok yok ama benim test yapılmıştı başka bir hastanede. Haftaya gidicem erkenden o zaman sorarım ben de. Bende luteal faz yetmezliği olduğunu düşünüyor hoca. Ondan progestan verdi ayrıca o kan sulandırıcı hapın yanında. Bir de vitamin verdi. Folik asit 400 mg verdi ama Ceyda düvencinin kanalını seyrettim anne TV de orada 800 mg ilk üç ay veriliyor artık dedi. Napsam ki eklesem mi 400 mg daha, doktora onu da sorucam. Sizde durum nedir?6. Hafta
Doktor neye göre kan sulandirici verdi size?
Hayır canım kendi kafana göre bir şey ekleme sakın. Sana verdiği hapmis bana iğne verdi ve içeriğini sevmedim. Bakalım.Başka doktora randevu aldım o ne der.Tedbir olarak verdi diye düşündüm. Virüsten dolayı beni hemen gönderdi, ben zaten sevinçten hiç bişi soramadım. Pıhtılaşma sorunum çok yok ama benim test yapılmıştı başka bir hastanede. Haftaya gidicem erkenden o zaman sorarım ben de. Bende luteal faz yetmezliği olduğunu düşünüyor hoca. Ondan progestan verdi ayrıca o kan sulandırıcı hapın yanında. Bir de vitamin verdi. Folik asit 400 mg verdi ama Ceyda düvencinin kanalını seyrettim anne TV de orada 800 mg ilk üç ay veriliyor artık dedi. Napsam ki eklesem mi 400 mg daha, doktora onu da sorucam. Sizde durum nedir?
Dun. Bugunkinde Az daha koyusuHadi ya canim cidden cok silikmis bu ne zamanin
Anladim . Hayirlisi olsun tebrik ederim bu arada iki gunde bir takipte tutDun. Bugunkinde Az daha koyusu
Iki gunde bri hastaneye gitmeye pek niyetim yok bu durumlardaAnladim . Hayirlisi olsun tebrik ederim bu arada iki gunde bir takipte tut
Bana da vitamin verdi ya içinde folik asit var. Haftaya sorucam ben de not alıyorum sorularımı. Zaman da geçmiyorHayır canım kendi kafana göre bir şey ekleme sakın. Sana verdiği hapmis bana iğne verdi ve içeriğini sevmedim. Bakalım.Başka doktora randevu aldım o ne der.
Progestan ve foliyot kullanıyorum şimdilik
Haftada en azindan ıkı defa balık ye canımBana da vitamin verdi ya içinde folik asit var. Haftaya sorucam ben de not alıyorum sorularımı. Zaman da geçmiyor
Balık et fln yemek lazımmıi günde bir öğün ayrıca. Tam da zamanında çıkıp almak zoryürüyüş de yok. Ben gittikçe şişmanlıycam bu gidişle
Candan insallaaaaaahhhh diyorum cicegimBen hiç ümitlenmiyorum ya belirtiler oluyo gibiama ahaa hamileyim diyemiyorum hiç gerçekten Bi gün hamile olursam inanmam herhalde bebk doğana kadar
İnşallah inanmaya inanmaya güzel haber veririz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?